Nefret etmek yok olmalarini istemek

hiç durma git tedavi ol normal değilsin. amanınnnn gaçın gııızzz düşman başına beyle gelin

Nisanlisinda ozguvensizlik varsa ihtiyac duymamis olabilir kulp bulmaya veya bulmustur o kısım net degil sonuc olarak bi sekilde yutturmus bu basari bile narsizm :) bence tam tersi asıl burdan daha iyi anlasilir çünkü narsist biri kendinde sorun oldugunu düşünüp gitmez gitse doğruları aktarmaz aktarsa da zaten tedavi edilecek bi yanı yok.

Konu bana fake geldi
Sırf dikkat çekmek için
Baksaniza konu acmis gitmiş
Sırf eğlencesine

Nişanlını kvden doğurdu
Kpnin sperminden meydana geldi
Bunları düşün delir biraz daha kafayı ye arkadaşım emi
Sen adam ağaç kovuğunda yetişmiş olsun isterdin ama malesef kaynanan doğurdu onu
Destek almalısın

Ben de onu diyecektim. Narsist biri buraya konu açmaz. Kendisinin hatalı olduğunun farkında bile olmaz çünkü.

Benim halam böyle bir rahatsızı 90 larda boşadı. Çoluksuz çocuksuz. Tertemiz. Darısı sizin gelinin başına.
Valla 3 tane çcukları var mutlular mı birbirlerinden nefret mi ediyorlar anlamadım abim de konu sahibinin nişanlısı gibi işte anneme ne hakaret edilirse edilsin karısı bırakıp gidecek diye ödü kopar. Hatta en son anneme "anne seni arayıp sormazsam gelip gitmezsem onun dışında mutluyum" dedi annem de iyi oğlum sen evinde mutlu ol ben bağrıma taş basarım dedi o günden beri arayıp sormaz

Şaka gibi konu Profilindeki “boşanın bence” yazısını “ evlenip adamların hayatına karabasan gibi çökmesem çok iyi ederim” olarak değiştirmelisin

Annenize üzüldüm. Abiniz çok gönüllüyse çeksin dursun, ona üzüldüm desem büyük yalan olur. Böyle insanlara acımıyorum artık.

Annenize üzüldüm. Abiniz çok gönüllüyse çeksin dursun, ona üzüldüm desem büyük yalan olur. Böyle insanlara acımıyorum artık.
Ben de üzülmüyorum abime olayların bu aşamaya gelmesinde payı büyük. Misal eşim dünyanın en sakin anlayışlı insanıdır ama anneni arama sorma evime gelmesin görüşme desem kim bilir neler olur

Keşke yazdıklarının kurgu olduğunu gerçek hayatta olamayacağını düşünseydim.
Ama malesef varsınız karşıdaki aile dünya iyisi olsa önünüze dünyaları serse yine nefret edecek bir sebep bulursunuz.
Sizin içiniz huzursuz
Sanmıyorum ki mutlu olasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…