Nisanlisinda ozguvensizlik varsa ihtiyac duymamis olabilir kulp bulmaya veya bulmustur o kısım net degil sonuc olarak bi sekilde yutturmus bu basari bile narsizm :) bence tam tersi asıl burdan daha iyi anlasilir çünkü narsist biri kendinde sorun oldugunu düşünüp gitmez gitse doğruları aktarmaz aktarsa da zaten tedavi edilecek bi yanı yok.Narsizm ile borderline çok karıştırılır zaten. Bence konu sahibi gayet iyi empati yapabiliyor. Kendi ailesine böyle hissedilse ne hissedeceğinin de farkında. Narsizm dememe sebebim, onlar kendilerini saklamayı ve manipüle etmeyi iyi becerirler. Konu sahibi ise duygu yoğunluğuna dayanamayıp nişanlıya açmış her şeyi. Ve narsist olsa muhakkak sevmeyişine bir kulp takıp kendini haklı görme davranışı içine girerdi diye düşünüyorum. Tabii burdan yorum yapmak çok yanlış kişinin yaşam öyküsüne dair hiçbir şey bilmiyoruz eğlencesine analiz kastım işte.
Ben de onu diyecektim. Narsist biri buraya konu açmaz. Kendisinin hatalı olduğunun farkında bile olmaz çünkü.Nisanlisinda ozguvensizlik varsa ihtiyac duymamis olabilir kulp bulmaya veya bulmustur o kısım net degil sonuc olarak bi sekilde yutturmus bu basari bile narsizm :) bence tam tersi asıl burdan daha iyi anlasilir çünkü narsist biri kendinde sorun oldugunu düşünüp gitmez gitse doğruları aktarmaz aktarsa da zaten tedavi edilecek bi yanı yok.
Valla 3 tane çcukları var mutlular mı birbirlerinden nefret mi ediyorlar anlamadım abim de konu sahibinin nişanlısı gibi işte anneme ne hakaret edilirse edilsin karısı bırakıp gidecek diye ödü kopar. Hatta en son anneme "anne seni arayıp sormazsam gelip gitmezsem onun dışında mutluyum" dedi annem de iyi oğlum sen evinde mutlu ol ben bağrıma taş basarım dedi o günden beri arayıp sormazBenim halam böyle bir rahatsızı 90 larda boşadı. Çoluksuz çocuksuz. Tertemiz. Darısı sizin gelinin başına.
Keşke fake olsaydı ama değil maalesef. Bu konu haricinde de hep nefret kusmuş. En iyi erkek ailesiz erkek gibi söylemleri de mevcutKonu bana fake geldi
Sırf dikkat çekmek için
Baksaniza konu acmis gitmiş
Sırf eğlencesine
Ozaman nişanlısı da bunun gibiKeşke fake olsaydı ama değil maalesef. Bu konu haricinde de hep nefret kusmuş. En iyi erkek ailesiz erkek gibi söylemleri de mevcut
KeşkeYa şunun nişanlısına biri ulaşabilse de keske bu yazdıklarını atabilsek Allahım eli ayağına dolaşsında nişanlısının önüne çıksın inş. Amin
Annenize üzüldüm. Abiniz çok gönüllüyse çeksin dursun, ona üzüldüm desem büyük yalan olur. Böyle insanlara acımıyorum artık.Valla 3 tane çcukları var mutlular mı birbirlerinden nefret mi ediyorlar anlamadım abim de konu sahibinin nişanlısı gibi işte anneme ne hakaret edilirse edilsin karısı bırakıp gidecek diye ödü kopar. Hatta en son anneme "anne seni arayıp sormazsam gelip gitmezsem onun dışında mutluyum" dedi annem de iyi oğlum sen evinde mutlu ol ben bağrıma taş basarım dedi o günden beri arayıp sormaz
Ben de üzülmüyorum abime olayların bu aşamaya gelmesinde payı büyük. Misal eşim dünyanın en sakin anlayışlı insanıdır ama anneni arama sorma evime gelmesin görüşme desem kim bilir neler olurAnnenize üzüldüm. Abiniz çok gönüllüyse çeksin dursun, ona üzüldüm desem büyük yalan olur. Böyle insanlara acımıyorum artık.
Aynı testi merak edip çözdüm soruları bildiğimden extra dehşete kapıldım Allah ım beni ve sevdiklerimi böyle insanlardan uzak eyle amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?