Nefret ettiğin birisiyle evlenmek..

Aferin, zaten ailen de yanında, kimse birşey yapamaz. Dağ başı mı burası?

Ha şöyle,aferin,en iyisi bu.Tedbiri al takdir Allahtan..Hiç korkma,doğrusu bu yaptığın.Akşam babanla da güzelce konuşursun,zaten kesinlikle onlar da bu işe evet demezler..

İki gündür takip ediyorum konunuzu,tebrik ederim sizi..
korkunun ecele faydası yok,sadece hayatı size zindan eder ve bir ömür boyu defalarca ölürsünüz.Bu kadar hasta ruhlu bir adamla bir ömür boyu yaşamak kendi ipinizi çekmek demek olacaktır,hatta bu adam sana ve ailene hiç bir şey yapamaz,senin korktuğunu anlamış ve sana hükmetmeye çalışıyor,hayır normal bir sertlik olsa neyse diycem ama bunun yaptığı resmen psikolojik vaka,senin canına kast etmekle tehdit ediyor,umarım tez zamanda kurtulursun bu beladan.

Aferin Yesemin,güçlü ol,korkma,anlat herşeyi,evlendikten sonra olabilecek şeyleri de,sakın vazgeçme..

korkum hep vardı ama dün geceden sonra giderek yok olmaya başladı bugnde gerekli kişilerle konuşunca anladımki yok yere acı çekmişim

korkum hep vardı ama dün geceden sonra giderek yok olmaya başladı bugnde gerekli kişilerle konuşunca anladımki yok yere acı çekmişim

Yardımcı oldular mı karakolda? Dilekçe filan yazdın mı? Nasıl oldu?
Şunun için soruyorum; baynı durumda veya benzer durumda olup da tehdit alan başka birileri olursa bilgilendirmiş olalım. Sonuçta birbirimize destek için paylaşıyoruz burada sorunlarımızı.

ifade verdimsuç duyurusunda bulundum sonuçta bişey iddaa ettim ben bir silah ve büük suçmuş bu ben bilmiyordum ifade verdim geceleri bizim sokakta artık sürekli ekip dolaşacak en ufak bişeyde dahi haber vermemi tmbih ettiler babamı çağıracaklardı ama ben istemedm hem çalışıyor olduğu için hemde olayları tam olarak bilmediği için ben konuştuktan sonra onunlada konuşacaklr telefonumuda kapattım

Aferin sana bak doğru olanı yaptın ve gidip şikayet ettin kimsede bişey yapamaz sana sakın korkma bir dahada ....

tek istdiğim polislerin bikaç gün ilgilenip sonra başlarındn atmamaları:Saruboceq:

Atmazlar merak etme. Eğer öyle olur da bu psikopat daha büyük işlere kalkışırsa daha beter batağa saplanır.
Ne olur önyargılı olmayalım, "polise gitsem ne olacak, Türkiye'de hiçbirşey olmaz" filan diye düşünmeyelim. Biz hakkımızı ne kadar ısrarla arasak o kadar ilerleyecek bu işler de ülkemizde.
Umarım senin durumun iyi örneklerden biri olur.

tek istdiğim polislerin bikaç gün ilgilenip sonra başlarındn atmamaları:Saruboceq:

bak sakın. onlar vazgeçse bile sen vazgeçme

ya evlendikten sonra yok yere daha fazla acı çekseydin

korkma

babana da vakit geçirmeden anlat tüm ayrıntıları. tek bir noktayı atlama

hadi güzelim kurtul şu pisliktenalsanaalsanasmile

Her şeyi polislerden beklemeyeceğiz,onların başında bir sürü iş var zaten
buna rağmen her şikayet değerlendirilir ilgilenilir..
bir zaman sonra baktılarki bir sorun yok haliyle bırakırlar,
fakat yine iş sana düşüyor..sürekli güncellemen gerekecek,polisler ilgilenmiyor diye peşini bırakmayacaksın,şikayetini her defasında yineleyeceksin.

bir laf vardır havlayan köpek ısırmaz tatlım

yol yakınken dön derim
git polise suç duyurusunda bulun
anlat ailene önce herşeyi
başına taş düşse ondan bilirler bu onu korkutur merak etme
hayatını mahfetme boşuna

Sen git bir polise başvur da sonra ifade mi alır bırakırlar gerisine onlar karar versin...
a.s
Böyle körü körüne evlenilir mi?
Ailen de cahil değildir herhalde seni böyle ateşe atsınlar.
Saçmalıklar sillesi ne bu ya?!?
akannehir

Bak sonunda doğru yolu buldun...
Korkarak eline bişey geçmez.
a.s
Cesaretli ol azcık yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…