Nefret ettiğin birisiyle evlenmek..

Cok sevindim adina.. Bir insan korkusuyla kendi hayatini yakamazsin.. yazik degilmi ailene seni oyle bir psikopat icinmi yetistirdiler.. iyilik yapiyim derken kotuluk edecektin hem ailene hem kendine..
korkma cesaretli ol.

Çok doğru bir karar vermişsin, tebrik ederim seni..
Öyle bir adam senin de (evlensen bile) ailenin de hayatını mahvederdi..
Evlenmekle biteceğini düşünüyordun belki ama asıl daha büyük sorunlar ondan sonra başlıcaktı..
Hakkında hayırlısı olsun, Allah yardımcın olsun arkadaşım..

Şükür be güzelim..
Derhal babana olayları en ince ayrıntısına kadar anlat.
Hiç birşeyden korkma.
Polis takibe almış zaten, her ayrıntıyı onlarada anlatmayı ihmal etme.
Ve ne pahasına olursa olsun bu adamdan kurtulacaksın, başka yolun yok.

canım yazını okudum aynı şey üstteki komşunun kızının başına gelmişti..aynı sen gibi ailesini düşünüyordu..aman kadeşimi ayağından vurur..yok aileme abuk subuk konuşur.sunu bunu yaptık korkusuylan evlencekti çocuklan..birgün kız bundan ayrıldı..çocuk gece 12 gibi arabasıylan kapıya geldi..ve başladı havaya kurşunlar sıkmaya.biz camdan baktık çocuk kızın ismini bağrıyodu..a....çık kapıya...die..kız annesiylen bize geldi korkudan...hemen polisi aradık..durumu abartıp kız kaçırmaya kalktılar dedik.anından 7-8 tane ekip arabası geldi..çocuk maltepede yakalandı.içeri atıılar..ama 1 gün kaldı...kız korkmadı amcalarını çağırdı .çocuğun peşine düştüler..çocuk vın kaçtı..

Yani şunu diyorum bunların gücü sessize korkağa yetiyor..sen korkma..inan bişey olmaz...akşamda babana anlat anlıcaktır seni...cesur kardeşim benim..

Konu sahibinin son yorumlarından sonra konunun gerçekliğine katiyen inanmıyorum.

Bir karakola bu şekilde başvuruda bulunmanız halinde, karakol size "hergün devriye geçirelim kapınızdan" demez, diyemez. Gidip savcılığa başvurmanız gerekir. Karakola suç duyurusu yaptığını belirtmiş konu sahibi, suç duyurusu savcılığa yapılır, karakola değil.

Ayrıca karakol konu sahibinin babası ile neden görüşüyor, tüm bunlar çok enteresan..

Yazık.. Ne zevk alınıyor sahte konular açmaktan..

İfade vermiş işte, suç duyurusunda bulundum diye yanlış söylemiş olabilir. Şikayet etmiş yani, farkını bilmiyor sanırım. Arkadaş çok bilgili değil, ruhsatsız silahın suç olduğunu bile yeni öğrendi. Dolayısıyla doğru kelimeleri kullannamamış olabilir. Polisler de bu durumu gördüyse resmi prosedür oalrak değil ama şifaen babasıyla görüşmeyi istemiş olabilirler.
Yani tabi ki fake de olabilir, burası sanal ortam ve her türlü insan burada ama her konuya da baştan fake diye yaklaşmak çok doğru gelmiyor bana.

Katılıyorum. :uhm:

Katılıyorum. :uhm:

Umarım fake değildir, bunca insan emek verdi, yorum yapmak için..

Fakat polis böyle bir durumda savcılığa yönlendirir, hukuk ile ilgili bir siteye girip araştırdım az önce. Tehdit olayının çok ciddi cezaları var ve bu cezaları karakol veremez. Dolayısı ile karakol "ben devriye gezer, seni korurum" diyemez. O sorumluluğu alamaz.

Polis karakolu, o an vuku bulan bir olaya müdahale eder. Hırsızlık, cinayet, kavga gibi..
Bunun dışındaki olayların dorumluluğunu almaz, savcılığa yönlendirir.

Haklısınız söylediklerinizin her cümlesi doğru, elbette savcılığa yapılır suç duyurusu..
Ancak konu sahibi arkadaşımız daha ruhsatsız silah taşımanın suç olduğunu bile bilmiyor, dolayısıyla yanlış ifade etmiş de olabilir..
Fake olduğuna inanmak istemiyorum, kandırılmak hiç hoş değil..
Ama tekrar söylüyorum, haklı da olabilirsiniz..

Karakola gidip beni tehdit ediyor dememiştir heralde geldi öldürmek istedi hala orda olabilir demiştir.

kızlar benim nlaatığım olayda devriye gezen polis cep numarasını verdi kapıya gelince tekrar hemen arayın 2 dakikda kapıdayız demişti bize...savcılığa falan gidinde demedi...

savcılığa suç duyurusunda bulunulur elbette ancak bu karakol vasıtasıyla da yapılır. Dosya karakol tarafından savcılığa gönderilir. İfade vermiş işte ilk ifadeler karakolda alınır. Polis savcının yardımcısıdır, dosyayı polis hazırlar, tamamlar savcılığa gönderir.Devriye olayı da abartılı değil bizim evimize hırsız girdiğinde 2 gün dolaşmışlardı şimdi sürekli gezen var hırsızlık fazla diye.

bu ölüm tehditi durumlarında ne kadar duruyor devriyeler kaç günden sonra işin peşini bırakırlar mesela? ondan sonra tekrar şikayetçi olunsa tekrar gelirler heralde

neden devriye geziyor polis ben orayı anlamadım.. bu adamın yeri yurdu belli değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…