- 13 Mart 2014
- 516
- 190
- 323
- Konu Sahibi Haymanaupk
-
Ya evet biraz irdeledim gibi oldu ama o da basit şeyler için çok tersliyo beni bugünlerde, ne bir ilgi ne bir sevgi, Allah da böyle çıkartıyo hesabını, onun salaklığı yüzünden 3-4 bin çocuğumuzun rızkını arabaya yatırcaz.Alt tarafı bi kahvaltı yapacaksiniz yahu
Sende niye soruyosun adama yok yumurta güzel mi ekmek yeter mi
Güzelse güzel der ekmek azsa gözü kör mu
Çok büyütüyor gibisiniz ikinizde
Ya evet biraz irdeledim gibi oldu ama o da basit şeyler için çok tersliyo beni bugünlerde, ne bir ilgi ne bir sevgi, Allah da böyle çıkartıyo hesabını, onun salaklığı yüzünden 3-4 bin çocuğumuzun rızkını arabaya yatırcaz.
Hayır ya bence ne var yani.Hayatım az gibi ekmek .evet hayatım ben alıyım yetmez o diyebilir.Yumurta güzelmi evet güzel olmuş aşkım eline sağlık desin.bu ne böyle .iki düşman zorla kahvaltıya oturmuş gibi.Siz sevgilimisiniz düşman mı..ya bence sevgisi azalmış adamın.Alt tarafı bi kahvaltı yapacaksiniz yahu
Hayır ya bence ne var yani.Hayatım az gibi ekmek .evet hayatım ben alıyım yetmez o diyebilir.Yumurta güzelmi evet güzel olmuş aşkım eline sağlık desin.bu ne böyle .iki düşman zorla kahvaltıya oturmuş gibi.Siz sevgilimisiniz düşman mı..ya bence sevgisi azalmış adamın.
Beni niye alintiladin ki şimdi sen
Halbuki benim seni alıntılamam gerekti dimi
Hayır ya bence ne var yani.Hayatım az gibi ekmek .evet hayatım ben alıyım yetmez o diyebilir.Yumurta güzelmi evet güzel olmuş aşkım eline sağlık desin.bu ne böyle .iki düşman zorla kahvaltıya oturmuş gibi.Siz sevgilimisiniz düşman mı..ya bence sevgisi azalmış adamın.Alt tarafı bi kahvaltı yapacaksiniz yahu
Arkadaşlar yapmayın Allahaşkına ya erkeği mutlu etmek için ne gereksiz tavırlara girsin .anlaşılmayan şu bu adam küçük meselelerde offf tamam ywter diyen bi tip olmuş .buna ne yapsan yaranılmaz.Sabah git citir citir ekmegini al. Adam madem usengec. Yumurtayi 15dk hasla. Civik olmaz. Gereksiz kavga yapma
Sana dedim belki ondandır..içme şu zıkkımı buaradaBeni niye alintiladin ki şimdi sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?