- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
- 108
- Konu Sahibi Haymanaupk
-
Ekmek az mı, yumurta nasıl sabah sabah ciddi gıcık eder insanı bu sorular. Kusura bakma da ben de çekemem böyle saçma halleri
Biraz dert ettim ben de keşke koysaydın antifriz çocuğumuzun rızkından çıkıyo dedim, ama sonra sarıldım ona ve dedimki hiç bişey senden değerli değil arabaya olan oldu sana bişey olmasın dedim hatta o gece sarılarak uyuduk gayet iyiydikkahvaltı muhabbetinde ben çok takılmadım.
gergin ortamda sizin dediklerinizde bir şey olmasa da patlama etkisi yapmış işte.
onun öncesi önemli bence, neden bu kadar gerildi ortam. bir de kahvaltı yani, ne olmuş olabilir ki.
bu 3-4 binlik araba masrafı konusunda bir mesajınızda onun salaklığından oldu vs yazmışsınız, anladım bu duruma canınız sıkılmış ama acaba bu sıkıntınızı ona kötü mü yansıttınız. bu canını sıkmış olabilir mi? sonuçta hata onun bile olsa, destek olanız ve ödenir ne olacak vs şeklinde rahatlamanız daha iyi olur.
Valla doğru, dün de yapmadım zaten bugün de yapmıcam yemek.önünde nimet var adam akıllı dur derdim ben olsam bu senin tepene çıkmış.
ekmek fırlatcak he? bence yemek flnda haketmiyor.
İşte aşkım demeyi, iyi davranılmayı hak etmiyor böyle ters insanlarAl benden de o kadar bazıları sabah insanı değildir ben hiç değilim işyerine bile 11 gibi normal halime dönüyorum o kadar soruyu bana sorsa valla kükrerdim bırak terslemeyi :) hele de bana aşkım denildiğin de ağzına kürekle vurasım geliyor ya
Aynen öyle canım benim sağolasın, mutlu normal bi ailesi yok, annesi ters bi insan devamlı babasını azarlar böyle bi ailede yetişmiş. Aile yapıları farklı, üstüne düşmeyeyim diyorum bakıyorum yine aynı şeyi yapmışım nasıl davranacağımı şaşırdım :/Canim bende de var bundan bi tane.
Sen sabirli olcaksin beklentilerini azaltcaksin brde bu olanlardan etkilenn kucuk kiziniz var onun hatrina belli ki kocanizda cok guzel mutlu normal bir ailede yetismemis yani en azndan benimki oyle. Kiziniza yazik olur smdi benim kizim en ufacik bir ses yukselmesinde yanımızda biter ve bizi susturmaya calisir henuzn3 bucuk yasinda
Sende zamanla umursamaz olursun uzulmemeye baslarsin alisirsin ve inan bu kivama geldiginde hersey daha da guzel oluyor esinde de duzelme oluyor uzun lafin kisasi bu tarz adamların ustune cok dusmemek lazım ama tabi ben bu dusmeme umursamama olaylarini bu yil hayatıma tam anlamiyla oturttum ve bes yillik evliyim dusun artik.
Sabir sabir
erkekler komple iyi davranmayı haketmiyorlar ya :) tecrübeyle sabit ama benim genel olarak aşkım kelimesine alerjim var demem denmesini de sevmem nitekim 2 sene aşkım aşkım diye peşimde dolanan adam tarafından terkedildim öyle herkesin kullanmaması gereken bir kelime bana göre bide herkes birbirine aşkım diyor dışarda kim aşkım dese bakıyodum ben bi ara böyle bişey varmı yahuİşte aşkım demeyi, iyi davranılmayı hak etmiyor böyle ters insanlar
Sizinki ayrı bi konuymuş böyle bişey yaşayınca batar tabi o kelime :))) benim eşim kavgalıyken bile der aşkım, hayatım, bebeğim ama ruhu odun benimkininerkekler komple iyi davranmayı haketmiyorlar ya :) tecrübeyle sabit ama benim genel olarak aşkım kelimesine alerjim var demem denmesini de sevmem nitekim 2 sene aşkım aşkım diye peşimde dolanan adam tarafından terkedildim öyle herkesin kullanmaması gereken bir kelime bana göre bide herkes birbirine aşkım diyor dışarda kim aşkım dese bakıyodum ben bi ara böyle bişey varmı yahuD
Aslında evet ben de pişman oldum keşke daha net ortaya koysaydım işte hadi dedim bi sorayım amaaa hata etmişimben olsam kalk ekmek yok hadi der ekmeğe yollardım yumurtayıda beğenmese beğenmesin amaan
yeni sevgililerin yaptığı nazlar bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?