Nefretim aşkımı aştı...

Kesinlikle katiliyorum

Evet biraz bende de hata var net olarak söyleseydim keşke ama yine de onun yaklaşımı hiç hoş değil, akşama kadar oyun oynar elinde telefon, ben çay, kahve, yemek hiç bişeyini eksik etmem, gördüğüm muamele bu olmamalı..

Dikkat saygi bitiyor iki tarafli...
Saygi biterse sevgi 5 dk durmaz...karsilikli ceki duzen verin hareketlerinize konusmalariniza biran evvel .oturun konuşun

Akşamın onu meselesi değil ki markete gitmek kötü bir şey değil gerekirse akşamın 10 unda da giderim. Evin büyük market alışverişini tek yaparım genelde. Ama evde paşa oturacak ben ekmek almaya gitcem yok öyle bir şey. Olabilir sen gidip ekmek almaktan rahatsız olmayabilirsin. Benim öyle bir sorunum yok zaten eşim evde olduğu sürece benim markete gitmeme gerek kalmaz evde yoksa da marketi arıyorum geliyor ama konu sahibi de eşi evdeyken gitmemeyi tercih edebilir o da onun ve benim gibi düşünen bayanların tercihi.Erkeğin de tek marifeti eve para getirmek olmamalı onu biz de yapıyoruz. Eşi kahvaltı hazırlarken markete gidip ekmek alabilir.

Az önce yaşadığımız diyalog;
Ben-Annem bize çorba, sarma hazırlamış gidip alır mısın?
O-Ben nasıl gideyim oraya çok uzak(sert bi ses tonuyla)
Ben-Nolcak ekmek almaya giderken al gel, ben sen alırsın dedim.
O-bana sormadan benim adıma niye herşeye tamam diyorsun hayret bişey ya benim adıma niye sen karar veriyorsun.
Annemin evi yürüyerek 10 dk. Tembel işte bu adam tembel. Ve ben bu tembel adamla evliyim

Yapma akşama yemek falan.
Harbi tembelmiş bu adam yahu.
Hatta ben anneme yemeğe gidiyorum istersen gelirsin de çık git.

Bence sizin esas sorununuz bu değil birbirinize karşı düşman gözüyle bakıyor gibisiniz. Yoksa bu cumlelerde bişey yok. Ekmek almaya gitmek istemiyorsa krep yapılır ya da tam doymadan kalkilir ama eşinizin tavırları sanki siz bunları onun kötülüğü için soyluyormussunuz gibi.

Aranızdaki iletişim problemini çözün, dertlerinizi birbirinizle paylaşın, bu hayatı beraber yaşadığınızın, sorunlara beraber göğüs gerdiginizin farkına varın ikiniz de.

Adamın üstüne biraz fazla düşüyosun biraz rahat bırak adamı. Bende bi dönem böyleydim de sonradan geldi aklım başıma

Konu sahibinin haksız olduğu bi nokta yok, adam huzursuzluk çıkarıcakmış zaten, ters, agresif. Konu sahibi a dese al sana a diye tepesine geçircek ruh halindeymiş. Yazık kıyamam üzüldüm ya kaba herif

Ben sende bir hata görmedim konu sahibi.
Uzun zamandır böyleyiz diyorsun.
O soruların, konuşma çabaların tatlı iki söz duymak adına aslında.

Kendi hatalarını sana mal etmeye hakkı yok.
Morali bozukmuş da muş muş bize hayat çok güzel sanki!

Ekmekleri fırlatmak ne demek?!
Çok sinirlendim.

Bu herifi sesine hasret bırakmak lazım.
Duvarla muhattap olsun en azından bir 10 gün belki akıllanır.

Birbirinize biraz daha anlayışlı olmaya çalışın, maddi konular biraz zorlamış sizi anladıgım kadarıyla. Bebek de olunca biraz kopukluk yaşanması normal. Bence güleryüzlü olun zamanla düzelir. Dert etmeyin her evlilikte olur böyle şeyler. Evli olmasaydınız aynı kavgayı kardeşinizle de yaşayacaktınız muhtemelen. Canınızı sıkmanıza değmez :)

Galiba onun canı arabaya sıkkın senin sorularına tahammül edemiyor o yuzden az konuş beğenirse begendim der kendi düşüncesiyle takdir eder bosver sen sorma onun gibi hönk takıl

Bence eşinden duymak istediğin güzel sözleri soru sorarak elde etmeye çalışıyorsun ki seni çok iyi anlıyorum. Ne kadar soğudum desen de hissettiğim o ki senin eşin sana azıcık ilgi gösterse sevgisini belli etse siz yine sevgi pıtırcığı olursunuz. Bebek olduktan sonra böyle sorunlar olabiliyor, sizinki biraz uzamış hepsi bu.. Sen eşinden duymak istediklerini kendin ona karşı dile getirsen belki o da bir süre sonra düzelebilir.

Aynen öyle o bana iki çift güzel söz etse ben zaten büyütmezdim uzattıkça uzatıyor ve bana triplisin sürekli trip atıyorsun diyor, benim kafa dağıtabileceğim hiç bişeyim yok sürekli evdeyim bide arabayı satıcam diye tutturdu, ama kendisi haftada 2 kere halısaha maçına gider, gitsin onun lafını yapmıyorum ama avmye gidelim gezeyim deyince orası gezilcek yer mi, ne işimiz var avmde, hep özeniyorsun milletten diye dırdır başımı yer. En son avmye ne zaman gittim onu bile hatırlamıyorum, tamam çok büyük dert değil ama insan arada kafa dağıtmak istiyo.

Bence sorunuz maddi, birde çocuktan dolayı ilgi daha çok çocuğa olunca adamın tripleri ondan herhalde , çocuk bir nebzede olsada evliliği zorluyor , çocuksuz gibi asla olmuyor , eşin daha olgun davranmalı , sorumluluklardan bıkmış olabilir

Mız mız bir tipi var galiba canım
Allah kolaylık versin.
Sen demek ki sabahları bu adam tersse sorma o sorsun konu açsın deninde moralin bozulmamaış olur.

kahvaltı muhabbetinde ben çok takılmadım.
gergin ortamda sizin dediklerinizde bir şey olmasa da patlama etkisi yapmış işte.

onun öncesi önemli bence, neden bu kadar gerildi ortam. bir de kahvaltı yani, ne olmuş olabilir ki.

bu 3-4 binlik araba masrafı konusunda bir mesajınızda onun salaklığından oldu vs yazmışsınız, anladım bu duruma canınız sıkılmış ama acaba bu sıkıntınızı ona kötü mü yansıttınız. bu canını sıkmış olabilir mi? sonuçta hata onun bile olsa, destek olanız ve ödenir ne olacak vs şeklinde rahatlamanız daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…