nefretini haykir:P

serkan senden nefret ediyorum bana bu kadar çektirdiğin için...
ve kendimden daha çok nefret ediyorum ona karşı yufka yürekli ve kırıcı olamadığım için

bugünlerde babamdan nefret ediyorum. herşeyi üzerime yüklediği için. evin hizmetçisi oldum resmen

annemden de nefret etmeye başladım babamın yandaşı destekçisi olduğu için. bir de kadın dayanışması derler nerdeeeeeeeeeeee

erkek kardeşimden nefret ediyorum erkekliği sadece nüfus cüzdanında kaldığı için.
adam benden fazla geziyor

evin prensi o kölesi hizmetçisi de ben.

sivi bisi tuketirken sapirdatmayin ya katil ediceksiniz nefret ediorum o zaman sizdennnnnnnnn

Çıkarcı, birilerinin sayesinde bir şeylere sahip olmuş ve bunu kendi başarısıymış gibi gösteren insanlardan nefret ediyorum. Görmeye tahammül edemeyecek kadar hem de!

hergün beni arayıp derdini anlatan ancak bi sıkıntım olduğunda beni dinlemek istemeyen yakınlarımdan nefret ediyorum

ben icimde nefret tutamazken
beni nefret sahibi yapan insanlardan nefret ediyorum...

bencil hep ben biirim beni dediğim doğru diyen bencil insanlardan
veeee devletin malı deniz yemeyen............. diye düşünüp yan gelip yatıp emeksiz maaaşı cebe atan insanlardan nefret ediyorum

Merhametsiz, vicdan yoksunu, çıkarı için her şeyi yapan insalardan nefret ediyorum

kaynanamdan ve kayınbabamdan netfet edıyorummmmmmmmmmmmmmmmm edıyorummmmmmmmmmmmm edıyorummmmmmmmmm

Migrenim senden nefret ediyorum hayatla bağlantımı kesiyorsun resmen

kendini sevimli zannedip herkese yılışan insanlardan nefrett ediyorum ..

özellikle bu karaktere sahip iki kişiden..nefret ötesi nefret nefret ediyorum sizden.
siz sadece kendinizi kandırırsınız oyuncular !.....

..KISKANANLAR ÇATLASIN ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSIN OLMADI UYDUYA BAĞLASIN.. buna çok qüldümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…