Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün pek kimse uğramamış ama olsun...........
gelmeyenlerede iyi geceler.............

asicim ins bu tedavin senin icin hayirli olur ve guzel bi  sonuc alirsin canim............bende insallah agustosta denicem bahcecide bakalim ins  temmuzun ilk haftasi gelicem istanbula ins benimde son tedavim olur ve tum tedavide olanlarin  :Saruboceq:

insallah canim biraz bahsedermisin kacinci gunundesin

kızlar herkeslere günaydınlar benim tedavimde 10. günüm yarın kontrolüm var inşallah herşey yolundadır.gonalf ve lucrin kullanıyorum.inşallah 16 temmuz doğum günüm o günde rabbim bana hediyelerin en güzelini verir. tedavimin sonucunda pozitif sonuç alırım ve sonuna kadarda inşallah herşey yolunda gider.
ALLAHIM SEN BENİ ANNEME BABAMA TEMMUZ AYINDA VERDİN MUTLULUKLARIN EN GÜZELİNİ ONLARI MUTLU ETTİĞİN GİBİ BENİDE MUTLU ET VE TÜM İSTEYENLERİ HAYALLERİMİ UMUTLARIMI BOŞA ÇIKARMA BİZLEREDE NASİP ET YAVRULARIMIZLA OLMAYI TÜM SEVDİKLERİMLE MUTLU HUZURLU YAŞAMAYI AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Günaydınnnn:lepi: ben geldimopuyorumnanaktan
nasılsınız canlarım asim ne aşamadın canım hemen bi geçmişe
dönüp okıyım bakalım çok özledim sizi kıslar yaaaaaaaŞeniz

Gülencim transferin yapılmış tebrik ederim canım inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutnur ve müjdeli haberini alırız.

Asim canım ne diyceğimi bilemiyorum büyük bi heyecanla yazdığın mesajları okuyodum acaba toplandımı ne zaman toplanıcak yumoşların diye ama kısmet olmamış hem çok üzüldüm hemde çok şaşırdım bitanem ya Allah yardımcın olsun inşallah doğal yolla gönderir bebişini Rabbim bu üzüntülerinin emeklerinin karşılığını inşallah böyle vericektir sana hep aklımdaydın inanki hep dualarımdaydın ama kısmette yokmuş işte.
Türkiyeye geliyomuşsun çok sevindim kafa dağıtırsın hasret giderirsin bu senin için çok iyi olucaktır bol bol dinlen ve rahatla canım herşey gönlünce olsunŞeniz

tskler canim
canim insallah seninde bu son olur
insallah turkiyeden mutlu donersin
rabbim emeklerinin karsiligini versin

canim bu ikinci tedavin de insallah yuzun gulecek
dularim seninle bebklerin seni simsiki tutsunlar insallah
canim senide listemize ekliyorum sonrada hamis listesine alicam allahin izni ile

Günaydınnnn:lepi: ben geldimopuyorumnanaktan
nasılsınız canlarım asim ne aşamadın canım hemen bi geçmişe
dönüp okıyım bakalım çok özledim sizi kıslar yaaaaaaaŞeniz

hosgeldin canim
benimde aklim sendeydiiiii
tatil guzeli umarim hersey cok guzel gecmistiropuyorumnanaktan

evet canim guzel haber veremedim yine
ama hala ayaktayim rabbime bin sukur vardir elbet bi bildigi ne yapalim vaktini bekliyorum buyuk sabirsilzikla
:lepi:

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

gulencim 2.tup bebek tedavisinde ((1 haziran puregona basladi 13 haziran transfer))UZUN PROTOKOL

bulut83 2.tup bebek uzun protokol 10.gununde

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

6-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

7-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

8_sera96 durmak yok yola devam dedi ve allahin izni ile3 tup bebek denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

9_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

günaydın kızlar...........
aymesim tekrar hoşgeldin canım.................

muallimcim bugün kalp atışı için gitcektin yanlış hatırlamıyosam bakalım tekmi ikimi bebişlerin ..........
hakkında hayırlısı neyse o olsun canım........ iyi haberlerle gelde..........

gunaydin caneylommmmm
senin bebis tekmi ciftmi ogrenmedik demi daha
benmi kacirdim arkadasim yoksaaa

evet caneylomsenin tekmi çiftmi ??
Kıslaer 3 gün kaldı

Ayy asii inşallahh canımm yaa

Canım güzel haber duymayı bende çok istedim senden ama kısmet değilmiş işte ben yinede senden çok umutluyum o vakit inşallah çok yakında gelicek Rabiminde izniyle o müjdeyi vericeksin bize. Benim tatilim çok güzel geçti canım ya ama çok kısyadı hiçbişey anlamadan bitti keşke daha uzun kalabilseydim ama olmuyo zaman kısıtlı olunca pek bişeyde yapamadım 3 günüm yolda geçti nerdeyse

evet canim ya bu tatiller neden hemen bterki bende anlamis degilimCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…