Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
inanmiyorummm ben yaaaaaaaaaaaaa
tbrler iki derken ucmuymus
nasil bi duyguuuuuuu

asii yeni gördüm malum yaz fazla pc başına geçmiyorum vakit kalmıyoır hayırlısı demekten başka bişi geçmiyor içimden hee ama çok iyi anlıyorum daha beterlerini yaşamış biri olarak inş.son olur sende kısa zamanda kavuşursun tüm isteklerine hamile kalmak ayrı doğumu görmek ayrı bi iş ...Allah herkesin gönlünün muradını versin sıkıntıların son bulsun arkadaşım çok üzgünüm...

aaaaaaa el muallim üçüzmü bekliyorsun ayyy çok güzel yaaa hayırlısı olsun çok dikkat et kendine ...

serıfecım canım çokkkkkkkkk sağol korkularım var yenıden kaybetmek gıbı anlarsın sen benı.............ınş hayırlısı ols canım ınşşşşşşşşşşşşş................rabbım acı ve sııkıntı vermesın ınşşşşşşşşşşşşşşşş ...............sevındırsın cumlemızı.............

canım tebrikler sonuna kadar seninle olular inşallah sağliklı şekilde.rabbim bizlerede nasip eder o güzel haberleri almayı inşallah.kızlar hep beraber en kısa zamanda hamile oluruz inşallah.
ayyyyyyyyy canım çok sevindim bugün okadar sıkıntılıydımki anlatamam bu güzel haberle mutlu oldum darısı en kısa zamanda hayırlısıyla bizlere AMıNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

offf çok iyi anlıyorum yaa sıkıntılı şeyler yazmak istemiyorum doktorun ne derse onu uygularsın gerisi Allaha kalır ...kısmet ettikten sonra sana olur yani sen daha iyi bilirsin şok oldun adım gibi eminim ama çokda güzel yaa neden olmasın sıkma kendini...:enbuyukkk:

gunaydin caneylommmmm
senin bebis tekmi ciftmi ogrenmedik demi daha
benmi kacirdim arkadasim yoksaaa

evet caneylomsenin tekmi çiftmi ??
Kıslaer 3 gün kaldı

selam kızlar benim bebişim tekmiş allaha şükürler olsun kalp atışımızıda aldık......rabbim hepinize nasip etsin böyle günler görmeyi bizleride tamamına erdirsin inşallah merhameti bol rabbim...........

asıcım ben geldımmmmmmmmm bebeklerım üç taneeee

guzel ama bıraz tedırgınlık var..........ınş ıyı olur............

ayyyyyyyyy canım maşallaaaaaaahhh yaaaaa...........
hiç korkma canım rabbim isterse beşizde verir yedizde ama nasip olmayınca bi tanede olsa durmuyo böyle şeylerle kafanı yorma canım tadını çıkar herkese nasip olmaz şeyler bunlar 41 kere maşallah.......rabbim sana ve eşine bağışlasın meleklerinizi canım......
iyi geceler şekerler............
gülenim hadi bakalım sıra sende sende sevindireceksin inşallah bizi............

muallimcim maşallah canım ya ...ayyy süper..allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...ay senin çocuk bi kardeş isterken 3 tane geliooo.amanııın.maşallah canım akupunkturda etkili oldu baya galba...

Asicim, cok cok gecmis olsun....demekki hakkinda hayirli olan buymus bacim....üzüldüm inan, ama elden birsey gelmez....allahü teala neylerse güzel eyler....sabrin sonu selamettir...elbet bir gün heppimizin bebegi olucak, buna inaniyorum...:Saruboceq:

el-mualim, gözün aydin olsun...allah insallah bebeklerini kucagina almayi nasip eder bacim...hic SIKINTI etme...zaten hersey olacagina varir canim....sabret ve bekle...allah hayirlisi nasip eder insallah....

Diger arkadaslar, allah sizlerinde heppinizin gönlüne göre verir insallah.....

aymesım cok sağol canım .................darısı sana ben tum bekleyenlere ınşşşşşşşşşşşşşşş
gunaydın sana tum arkadaslara......................

inş amın

ınşşş amınnnnnnnnnnnnnn

hayırlısı olsun hakkında canım ınş bır an once bebışıne kavusursun

ınlşşşşşşşşşş sabır ve beklemek sonuçlarımız cok guze olur..................cokkkkkk sağolun kızlar darısı sıze ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş

asiciğim canım benide listeden sil benimde 2. tedavim iptal oldu. bizde anlayamadık neden oldu.herşey yolundaydı sadece 2 yumoş olmuş iptal edildi.yumurtalıklarım normaldi ama olmadı. şuan üzülsemmi ne yapsam bilemiyorum bundada vardır bir hayır diyoruz. inşallah kendiliğinden gelir ilaçların etkisi ile....

canım bulutcum çok uzuldum ya tedavın devam etmelıydı ıkı tanede olsa ols..............anlamadınm.............canım ınş kendılıgınden gelıtr bebeğın ınşşşşşşşşşş canım

aymesım cok sağol canım .................darısı sana ben tum bekleyenlere ınşşşşşşşşşşşşşşş
gunaydın sana tum arkadaslara......................

Amin canım inşallah
tez zamanda Rabbim isteyen herkese nasip etsin
inşallah banada biran önce nasip eder.:Saruboceq:

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin
inşallah doğal yolla gelir bebişin

amınnnnnnnn yurekten amın ..........................rabbım versın muradınızı kısa zamanda ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…