E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #2.121
serıfecım canım çokkkkkkkkk sağol korkularım var yenıden kaybetmek gıbı anlarsın sen benı.............ınş hayırlısı ols canım ınşşşşşşşşşşşşş................rabbım acı ve sııkıntı vermesın ınşşşşşşşşşşşşşşşş ...............sevındırsın cumlemızı.............
gunaydin caneylommmmm
senin bebis tekmi ciftmi ogrenmedik demi daha
benmi kacirdim arkadasim yoksaaa
evet caneylomsenin tekmi çiftmi ??
Kıslaer 3 gün kaldı
asıcım ben geldımmmmmmmmm bebeklerım üç taneeee
guzel ama bıraz tedırgınlık var..........ınş ıyı olur............
serıfecım canım çokkkkkkkkk sağol korkularım var yenıden kaybetmek gıbı anlarsın sen benı.............ınş hayırlısı ols canım ınşşşşşşşşşşşşş................rabbım acı ve sııkıntı vermesın ınşşşşşşşşşşşşşşşş ...............sevındırsın cumlemızı.............
selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
benim icin yolun sonu gelmistir en azindan ikinci tup bebek yolunun
ben kendimi listeden siliyorum daha vaktim gelmemis demekki
dulariniz icin tsk ederimmmmmmmm
17 yumurtam var ama tedavim iptal edildiiisenağlama:a015:
asıcım ben geldımmmmmmmmm bebeklerım üç taneeee
inş amıncanım tebrikler sonuna kadar seninle olular inşallah sağliklı şekilde.rabbim bizlerede nasip eder o güzel haberleri almayı inşallah.kızlar hep beraber en kısa zamanda hamile oluruz inşallah.ınşşşşşşşşşşşş yurekten amın
ayyyyyyyyy canım çok sevindim bugün okadar sıkıntılıydımki anlatamam bu güzel haberle mutlu oldum darısı en kısa zamanda hayırlısıyla bizlere AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
ınşşş amınnnnnnnnnnnnnnofff çok iyi anlıyorum yaa sıkıntılı şeyler yazmak istemiyorum doktorun ne derse onu uygularsın gerisi Allaha kalır ...kısmet ettikten sonra sana olur yani sen daha iyi bilirsin şok oldun adım gibi eminim ama çokda güzel yaa neden olmasın sıkma kendini...:enbuyukkk:
selam kızlar benim bebişim tekmiş allaha şükürler olsun kalp atışımızıda aldık......rabbim hepinize nasip etsin böyle günler görmeyi bizleride tamamına erdirsin inşallah merhameti bol rabbim...........
kızlar cok sağolun ınş rabbım ne demısse o olacak ınşşşşşşşşşş tedırgınım ama bakalım ınş ıyı olur ınş guzel olur herşey...............rabbım dılerım kısa zamanda tum bekleyenlerıde sevındırsın...............her anımız bı ımtıhan rabbım çekemeyeceğımzız vermesın ............................guzellıkler versın bızlere..................çok sağolunnnnnnnnn
ayyyyyyyyy canım maşallaaaaaaahhh yaaaaa...........
hiç korkma canım rabbim isterse beşizde verir yedizde ama nasip olmayınca bi tanede olsa durmuyo böyle şeylerle kafanı yorma canım tadını çıkar herkese nasip olmaz şeyler bunlar 41 kere maşallah.......rabbim sana ve eşine bağışlasın meleklerinizi canım......
iyi geceler şekerler............
gülenim hadi bakalım sıra sende sende sevindireceksin inşallah bizi............
muallimcim maşallah canım ya ...ayyy süper..allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...ay senin çocuk bi kardeş isterken 3 tane geliooo.amanııın.maşallah canım akupunkturda etkili oldu baya galba...
hayırlısı olsun hakkında canım ınş bır an once bebışıne kavusursun
Asicim, cok cok gecmis olsun....demekki hakkinda hayirli olan buymus bacim....üzüldüm inan, ama elden birsey gelmez....allahü teala neylerse güzel eyler....sabrin sonu selamettir...elbet bir gün heppimizin bebegi olucak, buna inaniyorum...:Saruboceq:
el-mualim, gözün aydin olsun...allah insallah bebeklerini kucagina almayi nasip eder bacim...hic SIKINTI etme...zaten hersey olacagina varir canim....sabret ve bekle...allah hayirlisi nasip eder insallah....
Diger arkadaslar, allah sizlerinde heppinizin gönlüne göre verir insallah.....
aymesım cok sağol canım .................darısı sana ben tum bekleyenlere ınşşşşşşşşşşşşşşş
gunaydın sana tum arkadaslara......................
asiciğim canım benide listeden sil benimde 2. tedavim iptal oldu. bizde anlayamadık neden oldu.herşey yolundaydı sadece 2 yumoş olmuş iptal edildi.yumurtalıklarım normaldi ama olmadı. şuan üzülsemmi ne yapsam bilemiyorum bundada vardır bir hayır diyoruz. inşallah kendiliğinden gelir ilaçların etkisi ile....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?