Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
YOLA DEVAM DIYENLERIN LISTESI

asi74 1.mikroenjeksiyon negatif yakin zamanda ikinciyi deneyecek (erkek infertilesi)
el-muallim 1 oglu var 2.istiyor 3 basarisiz mikro 4.yu deneyecek
nur krp1asilama 1.mikroenjeksiyon negatif sonuc 2.dondurulmuslarla devam
sera96 1tup bebek negatif sonuc 2.dondurulmuslarla 9 subatta allahin iziniyle
kamillie 1.tup negatif,2.pozitif dusuk,3.negatif,4.dondurulmusla deneyecek insallah bu sefer basaracak
umudumsun 1.tup kimyasal durmak yok yakinda 2.deneyecek
defne5 1 tüpbebek denemesi negatif
16bursa 1 mikro denemesi (kimyasal gebelik), martta ikinci denemesi var
servem 1 tüpbebek denemesi negatif, 2. için bekliyorlar
saveist 1 tüpbebek benemesi (bio kimyasal gebelik), tedaviye devam
nzmnhy 1 tüp bebek denemesi negatif, 2. deneme bu ayın sonunda
demiray 1 mikroenjeksiyon (dış gebelik), dondurulmuşlarla yola devam
ARTVINLI19876 3 mikroenjeksiyon hepsi pozitif (36 haftalık doğum, kimyasal gebelik, ikiz fakat düşük)
toprak 28 1 tüp bebek, 1 dondurulmuş embriyo transferi negatif, 3. için nisan ayını düşünüyor
pinkrose 1 aşılama, 3 micro negatif
KEDERSİZ 3 aşılama 2 tüp bebek negatif, 3. için yaz aylarını düşünüyorlar
gulencim 1 micro negatif, 2. için çalışmalar yakında
xolix06 1 micro negatif sonuç, 2. için nisan ayını bekliyorlar
özloş06 2 aşılama ve 2 tüpbebek tedavisi negatif sonuç, 3. için bekliyorlar
MyWorld 1. tüp bebek denemesi ocak ayında (kimyasal gebelik), 2. deneme için çoktan kolları sıvadı bile 18 şubattaa
ukba 2micro, 1 dondurulmuş embriyo transfari (kimyasal düşük ve kimyasal gebelik), 4. deneme şartların olgunlaştığı ilk anda
yesil 1 mikro negatif, 2. için mayıs ayını düşünüyorlar
yareni 1 tüp bebek negatif, 2. için planlamalar başladı
hülya35 2 aşılama, 5 microenjeksiyon negatif, 6. yı en kısa zamanda yaptırmayı düşünüyor
oferta 1 tüp bebek denemesi negatif, 2. için doktor görüşmeleri var
sena81 1 microenjeksiyon negatif, 2. için mis gibi bahar aylarından nisanı düşünüyorlar
esel83 2 mikroenjeksiyon negatif, şimdilerde morali bozuk ama yakında toparlar ve çalışmalara başlar dilerim
esel83 2. tüp bebek denemesi negatif, dondurulmuş embriyo transferi yapılacak
private 1 micro negatif, 2. doğal siklusta yapılacak

listemize yeni giren arkadaşlar hoşgeldiniz.....ama gelen çok kalmasın bir an önce çıksın lütfen....pek misafirperver değiliz....sizleri hamileler köşesinde ağırlamaktan memnun oluruz...a.s.a.s.a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:

canım üzülüyor insan ama geçiyor sonra....yeni deneme için daha çok heyecanlanıyor insan.....doğal siklus uygulamas nasıl anlatır mısın? ilaçsız mı?

aldığın son negatif test sonucu olsun inşaallah....dondurulmuşunla yeni denmende başarılar diliyorum....benimde var 6 tane dondurmam gün sayıyorum onlara kavuşmak için

aldığın son negatif test sonucu olsun inşaallah....dondurulmuşunla yeni denmende başarılar diliyorum....benimde var 6 tane dondurmam gün sayıyorum onlara kavuşmak için

eminim onlarda sana kavuşmak için gün sayıyorlar.annelerinin içinde büyüyüp gözlerini dünyaya açmak için sabırsızlanıyorlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

nur güzelim bugün test günüm ve negatif listeye yaz lütfennn dondurulmuşlarlada olmadı
annelik başka bahara ama yılmak yok yola devammmmmm

YOLA DEVAM DIYENLERIN LISTESI

asi74 1.mikroenjeksiyon negatif yakin zamanda ikinciyi deneyecek (erkek infertilesi)
el-muallim 1 oglu var 2.istiyor 3 basarisiz mikro 4.yu deneyecek
nur krp1asilama 1.mikroenjeksiyon negatif sonuc 2.dondurulmuslarla devam
sera96 1tup bebek negatif sonuc, 2.dondurulmuslarla denemişti sonucu negatif, ama diyor ki kendileri "durmak yok yola devam"
kamillie 1.tup negatif,2.pozitif dusuk,3.negatif,4.dondurulmusla deneyecek insallah bu sefer basaracak
umudumsun 1.tup kimyasal durmak yok yakinda 2.deneyecek
defne5 1 tüpbebek denemesi negatif
16bursa 1 mikro denemesi (kimyasal gebelik), martta ikinci denemesi var
servem 1 tüpbebek denemesi negatif, 2. için bekliyorlar
saveist 1 tüpbebek benemesi (bio kimyasal gebelik), tedaviye devam
nzmnhy 1 tüp bebek denemesi negatif, 2. deneme bu ayın sonunda
demiray 1 mikroenjeksiyon (dış gebelik), dondurulmuşlarla yola devam
ARTVINLI19876 3 mikroenjeksiyon hepsi pozitif (36 haftalık doğum, kimyasal gebelik, ikiz fakat düşük)
toprak 28 1 tüp bebek, 1 dondurulmuş embriyo transferi negatif, 3. için nisan ayını düşünüyor
pinkrose 1 aşılama, 3 micro negatif
KEDERSİZ 3 aşılama 2 tüp bebek negatif, 3. için yaz aylarını düşünüyorlar
gulencim 1 micro negatif, 2. için çalışmalar yakında
xolix06 1 micro negatif sonuç, 2. için nisan ayını bekliyorlar
özloş06 2 aşılama ve 2 tüpbebek tedavisi negatif sonuç, 3. için bekliyorlar
MyWorld 1. tüp bebek denemesi ocak ayında (kimyasal gebelik), 2. deneme için çoktan kolları sıvadı bile 18 şubattaa
ukba 2micro, 1 dondurulmuş embriyo transfari (kimyasal düşük ve kimyasal gebelik), 4. deneme şartların olgunlaştığı ilk anda
yesil 1 mikro negatif, 2. için mayıs ayını düşünüyorlar
yareni 1 tüp bebek negatif, 2. için planlamalar başladı
hülya35 2 aşılama, 5 microenjeksiyon negatif, 6. yı en kısa zamanda yaptırmayı düşünüyor
oferta 1 tüp bebek denemesi negatif, 2. için doktor görüşmeleri var
sena81 1 microenjeksiyon negatif, 2. için mis gibi bahar aylarından nisanı düşünüyorlar
esel83 2 mikroenjeksiyon negatif, şimdilerde morali bozuk ama yakında toparlar ve çalışmalara başlar dilerim
esel83 2. tüp bebek denemesi negatif, dondurulmuş embriyo transferi yapılacak
private 1 micro negatif, 2. doğal siklusta yapılacak

eminim onlarda sana kavuşmak için gün sayıyorlar.annelerinin içinde büyüyüp gözlerini dünyaya açmak için sabırsızlanıyorlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

ah canım amin amin amin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

nur güzelim bugün test günüm ve negatif listeye yaz lütfennn dondurulmuşlarlada olmadı
annelik başka bahara ama yılmak yok yola devammmmmm

canım ne güzel bir motivasyon...maaşallah sana güzel haberlerini paylaşmak dileğiyle....Allah hepimizin yüzünü güldürsün:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

private geçmiş olsun...ve sağlık olsun arkadaşım.bnde aynı senin gbi 4 tane ilk micro ve başarısız.nerde denedin canım?ve nur un dediği gbi doğal siklus ne demek?

canım ne güzel bir motivasyon...maaşallah sana güzel haberlerini paylaşmak dileğiyle....Allah hepimizin yüzünü güldürsün:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

teşekkür ederim nur canım ne yapalım öldürmeyen acı insanı güçlendiriyor inatla ve yaşam devam ediyor insanın kendi elinde olsa bunca sene ve bunca emekten sonra yaşanılanları da düşününce her sene bir tane doğurmaya kalkardık değilmi ama malesef bizler elimizden geleni yapıyoruzve verecek olan rabbim ama en önemlisi inançla yola devam inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alacağız

bu arada yola devam listesinde yerimi almışım teşekkürler ilgin için canım benim

evet arkadaşlar benide listeye eklemenin zamanı geldi. daha önce dış gebelik şüphem varken burayı ziyaret etmiş ama listeye girmemiştim. şimdi artık bebeğim ve sol tüpüm birlikte cennete gittiler.artık doktorlar ne zaman izin verirler ve denemeye başlarız bilmiyorum ama benim pes etmeye hiç niyetim yok.ilk tüp bebek denemesi sonucu:dış gebelik. ikincisi izin verilen en yakın zamanda.....

doktorumla görüştüm nisanda tekrar dondurulmuşlarla deneme yapacağım.negatif alan arkadaşlarıma çok üzüldüm ama asla pes etmek yok.rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah.

Slm kıslar bende ne yazıkki negatifi görüm ilk tüp bebek denemedi ama ne yazıkki olmadı
okadar üzgünümkü şu an teselli arıyorum kendime .
Asicim müjde vermeyi çok istiyodum sana olmadı veremedim ben sana söylemiştim dimi sei takip ediyorum diye burdada arkandan geldimsenağlamasenağlama

kızlar benide eklermisiniz listeye ilk micro denemem sonuç negatif ama tabikide yola devam birkaç ay dinlendikten sonra ikincisini deniyeceğim

geçmiş olsun güzelim

evet ilki insanın canını çok acıtıyor 3 gün hiç durmaksızın ağladığımı biliyorum çok uzun zamanda değil 10 aralık 08 di 21 şubat 09 da dondurulmuş negatif ama hiç ağlamadım

çünki biliyorum zamanı gelecek şuanda vakti değilmiş ve allahım önce sağlık sıhhat versin sonra zaman versin ve manevi güç versin maddiyat önemli değil o bir şekilde olur sadece biraz dinlenmeye ihtiyacımız var güç toplamalıyız ki bu zor ve zahmetli yola yeniden girebilelim değilmi canım untma yanlız değilsin hepimiz burdayız allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
:teselli:

dualarımız seninle ve hepimiz için
rabbim negatif sonuç alan arkadaşlarımın hepsine güç versin
bu bir imtihan geçecek ama ya iyi not alıcaz yada kaybedecegiz.şimdi bize sabretmek düşen.....
KAHRINDA HOŞ LÜTFUNDA HOŞ sözünü gönülden diyebilmek

selam arkadaşlar..............inş umutsuz olmayın sız guçlusunuz tutacak inş.......yola devamm.........asıden haberınız va rmı rabbım herkese sağlık ve huzur versın...

kizlar benide eklermisiniz listeye ben bayadir sizlerleyim ama cevap yazamiyordum insallah bu sefer olur benim iki mikrom var negatif ucuncu icin 22 gundur hap kullaniyorum 27 sinde ignelerime baslicam buseferki bi hayli uzun olucak galiba hakkimizda hayirlisi olsun yoruldum yiprandim aslinda ama bi bebegimin olmasini cok istiyorum benim icin en fazla esim icin tabi diyebilirimki cevrem icinde birbirimize dua edelim nolursunuz

selam arkadaşlar..............inş umutsuz olmayın sız guçlusunuz tutacak inş.......yola devamm.........asıden haberınız va rmı rabbım herkese sağlık ve huzur versın...

canım saol arada uğrayıp moral veriyorsun...asiden haberim yok topiği bana bıraktı ses seda yok bir daha....umarım hayırlı mutlu bir olayın habercisidir bu sessizlik

arkadaşlar yeni gelen arkadaşlar bugün yapamadım sabah listeyi güncelleyeceğim inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…