Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım üzüldüm senin adına ama vakti zamanı gelmeden olmuyo işte inşallah bidaha tedaviye gerek kalmadan doğal yolla gelir bebişin yeterki Rabbim ol desin daha çok yeni olduğu için çok üzülüyosundur şimdi ama zaman herşeyin ilacı biraz zaman geçince acın hafifleyecektir bende öyle olmuştu enazından üzerinden nerdeyse 6 ay geçti .

canim benim insallah ikincide rabbim yolunu acik etsin ve bebisini sana gondersin

canim ya senin adina cok uzuldum
allahim bu yolda olan tum arkadaslarimiza sabir versin
sana her anlamda guc versinki bebegin sana geleme yolu acilsin

kizlar kandiliniz mubarek olsun
sizler icin bu gece dualar edicem
rabbim hicbirimizi evlatsiz koymasin hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
:Saruboceq:

AMIN AMIN AMIIIIIN....
inşallah tez zamanda hepimiz anne oluruz.

canım hayırlı kandiller sana da tüm arkadaşlarımıza da....

üzülme diyeceğim ama ilk başlarda üzülmemek elde olmuyor pek. ama sonrasında geçiyor zamanla... inşallah bebeğin tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden gelir. çikolata kisti olmaması daha iyi tabi ama tüplerin açıksa her ay şansın var sonuçta üzülme.

rabbim inşallah bekletmez hiçbirimizi hemen gönderir evlatlarımızı...

AMIN AMIN AMIIIIIN....
inşallah tez zamanda hepimiz anne oluruz.

canım hayırlı kandiller sana da tüm arkadaşlarımıza da....

aminnnnn canlarım inşallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hayırlı kandiller kızlar rabbim bütün anne adaylarının yeni yaptırcak olanların hayırlısıyla bebişlerini kollarına alması dileğimle bugünde bolbol dua edelim rabbim açılan elleri geri çevirmiyo herzaman en umutsuz olduğun zaman yardım ediyo şükürler olsun yaradanıma

Hayırlı kandiller kızlar. Rabbim bugün sana el açıp dua eden bu evlat sevgisine hasret bütün anne adaylarını geri çevirme inşallah aminnnnn

Günaydın arkadaşlar ben dün itibariyle adet oldum bu ayda ümitlerim rafa kaldırıldı her ay olduğu gibi:çok üzgünüm:

arkadaşlar herkese günaydınlar rabbim aydınlık ve hayırlı gün nasip etsin herkeslere.....
canım her adet gördüğümüzde ilk önce bütün hayallerimiz yıkılıyor ümitlerimiz boşa çıkıyor....
birde şu yönden düşünelim nasıl geceler sabaha dönüyorsa sonradan aydınlanıyor bizler içinde her adet görüşümüz yeni bir umudumuzun başlangıcı oluyor hayallerimizi isteklerimizin başlayışı oluyor bebişlerimize kavuşmak için yeni yolumuz oluyor ......
rabbim inşallah bu gecelerin günlerin hürmetine tez zamanda bütün bebiş isteyen kullarına hayırlı evlatlar verir kimselerin yuvasını boş koymaz bizlerinde o mutluluğu tatmayı nasip eder AMıNNNNNNNNNN

günaydın aymesim üzülme be arkadaşım vardır herşeyde bir hayır... alıştık herhalde her ay adeti görmeye. ben bu aydan itibaren ne takip edeceğim ne gün gekleyeceğim. bu ay da nasıl olsa olmayacak, adet gelince gelir diyorum. belki böyle kafamız daha rahat olur, daha az üzülürüz

momiciğim canım sanada günaydınlar evet bende karar aldım beklemeyeceğim her ay adet günüm yaklaştıkça hep dua ederdim allahım adet görmemeyim diye bu sefer 2 ay boyunca adet görmeyip adet görmek için dua etmeye başlayınca bıraktım artık hepsini..... demekki var rabbimin hayırlı bir vakti inşallah vakti gelince hiç birşeye gerek kalmayacak .bebişlerimizi bizlere en kısa zamanda gönderecek hayırlısıyla ...

Günaydın arkadaşlar ben dün itibariyle adet oldum bu ayda ümitlerim rafa kaldırıldı her ay olduğu gibi:çok üzgünüm:

Günaydın Aymesim üzülme canım yaaa:sinifsinif:
Bu ay olmaz bidaha ki ay hamile olursun :CüvCüv:
Bu çekilen bütün sıkıntılara da gülümseyerek bakarsın inşallah:1hug:

gunaydin kizlarrrrrrrrrr
aymescim canim saglik olsun ya ne diyebilirimki ayni seyleri bende yasiyorum ne teselli edersek edelim sana bos gelicek
ama en azindan gununde geliyor buna dua etmelisin benimki mubarek pesini aramasam 2 3 ay gelmiycek bekliyorum daha dogrusu bildigim icin beklemiyorum ve acikcasi umrumdada degil
gelmezsen gelmeee diyorum hem bebege hemde kirmizilaraaaaaaa
:lepi::lepi:

Kandilde bolca dua ettim hepimiz için. Allah kabul eder inşallah. Bugün 12.günümdü ve merkezden aradı hemşire negatif dedim. Çok şaşırdı. Embriyolar çok kaliteliydi dedi. Aklıma takıldı kızlar embriyolar kaliteliyse tutunmada problem var demekki. Acaba rahmimde tutunmayı engelleyecek bişey mi var. Dr. histeroskopi önermişti ama yaptırmamıştım. Sadece hsg yaptırmıştım onda da tüpler açıktı. Şimdi pişman oldum bak. Keşke yaptırsaymışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…