- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
- Konu Sahibi EU2
-
- #2.721
Bende 10.günde negatif sonuç aldım arkadaşlar. Bir daha denemeye ne maddi ne manevi denemeye gücüm yok. Bende çikolata kisti var 3 cm. Herşey güzel gitmişti aslında. 3 tane kaliteli embriyo transfer edildi. Elimden gelen herşeyi yaptım. Ama Allah ol demedikçe olmuyor işte. Bende lekelenme falan hiç olmadı. Ağrı bir kaç gün hissettim rahmimin üstünde. Şimdi hiçbir şey yok. Zaten göğüslerimden de anlamıştım. 8. gün inmeye ve acımamaya başladılar. Ama hala transferin 5.günü başlayan hala bitmeyen su boşalması gibi akıntım var. İşte böyle arkadaşlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
herkese hayırlı kandıller...............rabbım duaları makbul eylesın......................
hayırlı kandiller kızlarrrrrr.
evet canım yeni geldim aranıza bende endometriosis var tek tüp tamamen kapalı diğeri de açık ama tam işlevsel durumda değil. hiç ameliyat, aşılama vb. uğraşmadan direk tüp bebek denedik. ilk denememi bursa acıbademde temmuzda yaptım 20 temmuzda sonuç düşüktü ama pozitifti 2 gün sonra değer düştü ve kimyasal gebelik olduğu anlaşıldı. şimdi birkaç ay bekleyelim diyoruz. bayramdan sonra maddi olarak da toparlanınca tekrar deneyeceğiz inşallah. inşallah ikinci deneme de hamileler listesine girerim. olmadı 3 de yaparız artık....
Bende 10.günde negatif sonuç aldım arkadaşlar. Bir daha denemeye ne maddi ne manevi denemeye gücüm yok. Bende çikolata kisti var 3 cm. Herşey güzel gitmişti aslında. 3 tane kaliteli embriyo transfer edildi. Elimden gelen herşeyi yaptım. Ama Allah ol demedikçe olmuyor işte. Bende lekelenme falan hiç olmadı. Ağrı bir kaç gün hissettim rahmimin üstünde. Şimdi hiçbir şey yok. Zaten göğüslerimden de anlamıştım. 8. gün inmeye ve acımamaya başladılar. Ama hala transferin 5.günü başlayan hala bitmeyen su boşalması gibi akıntım var. İşte böyle arkadaşlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Herkese günaydınlar arkadaşlar
Rabbim bu mübarek günün hatrına hepimizin dularını kabul eyler inşallah
gönlümüzdekilerini nasip ederi bize
Sen bizim ellerimizi boş bırakma Ya Rabbi :Saruboceq:
bizlerede hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eyle :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Sen içimizdeki evlat hasretini tez zamanda dindir Allahım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canim benim insallah ikincide rabbim yolunu acik etsin ve bebisini sana gondersin
canim ya senin adina cok uzuldum
allahim bu yolda olan tum arkadaslarimiza sabir versin
sana her anlamda guc versinki bebegin sana geleme yolu acilsin
kizlar kandiliniz mubarek olsun
sizler icin bu gece dualar edicem
rabbim hicbirimizi evlatsiz koymasin hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
:Saruboceq:
AMIN AMIN AMIIIIIN....
inşallah tez zamanda hepimiz anne oluruz.
canım hayırlı kandiller sana da tüm arkadaşlarımıza da....
Hayırlı kandiller kızlar. Rabbim bugün sana el açıp dua eden bu evlat sevgisine hasret bütün anne adaylarını geri çevirme inşallah aminnnnn
Hayırlı kandiller kızlar. Rabbim bugün sana el açıp dua eden bu evlat sevgisine hasret bütün anne adaylarını geri çevirme inşallah aminnnnn
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
amiiiiin canım amiiiin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Günaydın arkadaşlar ben dün itibariyle adet oldum bu ayda ümitlerim rafa kaldırıldı her ay olduğu gibi:çok üzgünüm:
Günaydın arkadaşlar ben dün itibariyle adet oldum bu ayda ümitlerim rafa kaldırıldı her ay olduğu gibi:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?