Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canim benim ya evet onlarda cok sasiriyor
ama benimde 8 hucreli birinci kalite iki embriyom vardi hatta dr 8.gun ultrasonda bile bakmisti gorunmez ama sanki var gibi demisti bana
negatifi duyunca onlarda sok olmustu yani bence nasibinde varsa o bebegin olur bir sekilde olmuyor iste yani hic kafani kurcalama ama bence icinin rahat etmesi icin yaptir derim

yaptırıcam canım yaa. Karar verdim. Şimdi adet olmayı bekliyorum. Adet olunca kontrole gidicem ve dr.la konuşucam. Bir de şu genetik testler falan varmış hergün birşey öğreniyorum. Onları da yaptırmayı düşünüyorum. Bakalım ne çıkacak. ıçim rahat eder en azından dediğin gibi.

bencede onlarida yaptir canim ablama hersey yapildi falan dediler gen kromozom falan bi sorun yoktu ama sonra birde bu pihtilasma testini yaptilardi 7 seneden sonra onda sorun oldugu anlasildi bosa kurek cekildi yani o yuzden en bastan ne kadar test varsa yaptirmak lazim ben de yoktur demek yanlis olur herseyi sor ve yaptir ona gore yola devam edersinizzz a.s.

Evet haklısın canım. Amaaann dün ne kötüydüm. Herşeyden vazgeçmiştim. Bugün yine baştan aldım herşeyi kafamda. ınsanoğlu ne garip.

yagmurcum aynı sıkıntı bende de vardı tedavi öncesi. 2 yıl önce bir doktor 3 miyom bir de polip var ama hepsi küçük demişti. histereskopi şart değil ama tutunmayı engelleyebilir de istersen yapalım dedi. istemedik o zaman çok istemiyorduk bebek yapmayı. olursa zamanla olur diyorduk.

son kontrollerimde miyomların ikisi gitmiş biri kalmıştı. tedavi öncesinde doktora polip varsa tutunmayı engellerse ameliyatla aladım dedim ben önerdim. doktorumda önce bakalım gerek varsa ameliyat yapalım boşuna kurcalamanın gereği yok dedi. SIS diye birşey yaptı. ultrasonla kendi muayenehanesinde yapabiliyor. hsg deki gibi bir kanül ile farklı bir sıvı veriyor içeri tuzlu su gibi birşey sanırım. bu sıvı rahmin içinde ne var ne yok belli bir fikir veriyor. 15 dakika baktı polip falan yok o da gitmiş dedi. belki histeroskopi yaptırıp anestezi almak yerine bunu yaptırırsan önce kolaylık olur canım.

kizlar cansdan haberi olan varmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
evet canim insanoglu boyle iste o anda kiyamet kopmus gibi hissediyorsun ama sonra hemen toparlanip yola devam
zaten bizim sloganimizda bu bize durmak yok yola devam o bebekler gelesiye kadar
allahim bizlere bu yolda her anlamda guc versinnnnnnnn

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

tabiki vardır bi ahyırda tatlım yoruldum artık her ay negatifi görmeye bu aydan sonra bende hiçbişey yapmıycam unutucam artık herşeyi yeter her ay aynı acı hiçbişeyle ilgilenmiycem:çok üzgünüm:

doğru canım elden gelen bişey yok
en azından zamanında geliyo ama bazen bu bile mutlu eymiyo beni:çok üzgünüm:
yavaş yavaş hayattan bıkmaya başladım sanki buda beni endişelendiriyo açıkçası:çok üzgünüm:

bende negatiften sonra genetik testleri falan yaptırmıştım doktorum olmamasını gerektiricek bişey yoktu bende şaşırdım demişti ve genetik test istedi ama oda temiz çıktı hala neden olmadığını bilmiyoruz kısmet galiba olmayınca olmuyo işte daha zamanı gelmemiş demekki

aymescim niye böyle düşünüyorsun. hayattan bıkmak falan yok. evet çok zor bir süreç yaşadığımız ama bu şekilde olmaz ki.... her halükarda mutlu olmamız lazım. sağlığımız yerinde sevdiklerimiz yanımızda bunlar da olmasaydı o zaman çok zor olurdu değil mi.... bu bebek işi maalesef insanın kafasından çıkmıyor. ama eğer bir sebep yoksa ve psikolojik olarak etkileniyorsak o zaman gerçekten artık vazgeçtim olursa olur olmazsa da napayım demek gerekli herhalde. bende beceremedim kafamdan atmayı nasıl yapılacağını da bilmiyorum ama en azından ateş/yumurtlama takibi, gün sayma, adet günü hesaplama vs. yapmayacağım artık. adet gelecekse de aaa gelmiş der kaparım napalım.

ama üzülme bu kadar hayat bizim yine de çocuklarımız olup onlarla taçlamasada hayat güzel ve yaşamaya değer....

Selam kizlar.

Allah izin verirse ramazandan sonra tekrar tüpe basliyacam. Bildigime göre negatif listesinin en azimli ve en sansizlarindanim. 8 negatif. Insallah 9´cu ugurlu gelir.

Momicim sen ne yapiyorsun?

inşallah bende kafamdan atmayı becerebilirim
zorlıycam en azından allah yardımcımız olsun
çok sağol desteğin için

laubali canım benim iyiyim sen nasılsın? nerelerdesin? demek bayramdan sonra sende düşünüyorsun. eğer bir aksilik olmaz parayı denkleştirirsek bizde bayramdan sonra düşünüyoruz 2.yi denemeyi.... beraber takip edeceğiz desene.

ben senin azmine hayranım zaten. ama artık allahım sabır ve azim değil kolaylıklar versin sana... kolaylıkla gelsin artık bebeğin kucağına. uğraştırmasın bekletmesin rabbim seni de isteyen herkesi de....

inşallah bende kafamdan atmayı becerebilirim
zorlıycam en azından allah yardımcımız olsun
çok sağol desteğin için

canım benim ne demek birbirimize destek için varız. bende umutsuz olduğum günlerde sen yardımcı oldun.... :teselli:

inşallah kafanı ruhunu rahatlatırsın biraz yani hepimiz yapabiliriz o zaman belki daha kolay olur herşey .....

Amiiinnn canim.. Insan sabrini bayaga bi siniyor bu tedaviler hem maddi hem manevi.. Bide cocuk hasreti ve özlemi olunca dahada bi cekilmez oluyor etraftaki herkes cocuklarini kucagina aldikca bizim hevesimizde artiyor sonra sonu hüsran olunca ister istemez bunalima giriyoruz. Yeterki allahtan umudumuzu kesmiyelim, derdimden büyük allah var diyelim. Allahim kimseyi ugrastirmadan kolaylikla verse keske a.s. Benimde yarin adet günüm bekliyorum iste ne olsun. Evet canim beraber baslariz belki o zaman kader arkadasi oluruz birbirimize destek cikariz insallah.

inşallah canım belki aklımızdan biraz çıkarabilsek herşey daha iyi olabilir Allahında izniyle başarmak için elimden geleni yapıcam sende başarabilirsin inşallah:Saruboceq:

Selam kizlar.

Allah izin verirse ramazandan sonra tekrar tüpe basliyacam. Bildigime göre negatif listesinin en azimli ve en sansizlarindanim. 8 negatif. Insallah 9´cu ugurlu gelir.

Momicim sen ne yapiyorsun?

selam canim hosgeldin insallah bu sefer sonucun cok guzel olcak:lepi:
basaracksin allahin izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…