E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #2.741
Kandilde bolca dua ettim hepimiz için. Allah kabul eder inşallah. Bugün 12.günümdü ve merkezden aradı hemşire negatif dedim. Çok şaşırdı. Embriyolar çok kaliteliydi dedi. Aklıma takıldı kızlar embriyolar kaliteliyse tutunmada problem var demekki. Acaba rahmimde tutunmayı engelleyecek bişey mi var. Dr. histeroskopi önermişti ama yaptırmamıştım. Sadece hsg yaptırmıştım onda da tüpler açıktı. Şimdi pişman oldum bak. Keşke yaptırsaymışım.
yaptırıcam canım yaa. Karar verdim. Şimdi adet olmayı bekliyorum. Adet olunca kontrole gidicem ve dr.la konuşucam. Bir de şu genetik testler falan varmış hergün birşey öğreniyorum. Onları da yaptırmayı düşünüyorum. Bakalım ne çıkacak. İçim rahat eder en azından dediğin gibi.
arkadaşlar herkese günaydınlar rabbim aydınlık ve hayırlı gün nasip etsin herkeslere.....
canım her adet gördüğümüzde ilk önce bütün hayallerimiz yıkılıyor ümitlerimiz boşa çıkıyor....
birde şu yönden düşünelim nasıl geceler sabaha dönüyorsa sonradan aydınlanıyor bizler içinde her adet görüşümüz yeni bir umudumuzun başlangıcı oluyor hayallerimizi isteklerimizin başlayışı oluyor bebişlerimize kavuşmak için yeni yolumuz oluyor ......
rabbim inşallah bu gecelerin günlerin hürmetine tez zamanda bütün bebiş isteyen kullarına hayırlı evlatlar verir kimselerin yuvasını boş koymaz bizlerinde o mutluluğu tatmayı nasip eder AMİNNNNNNNNNN
günaydın aymesim üzülme be arkadaşım vardır herşeyde bir hayır... alıştık herhalde her ay adeti görmeye. ben bu aydan itibaren ne takip edeceğim ne gün gekleyeceğim. bu ay da nasıl olsa olmayacak, adet gelince gelir diyorum. belki böyle kafamız daha rahat olur, daha az üzülürüz
Günaydın Aymesim üzülme canım yaaa:sinifsinif:
Bu ay olmaz bidaha ki ay hamile olursun :CüvCüv:
Bu çekilen bütün sıkıntılara da gülümseyerek bakarsın inşallah:1hug:
gunaydin kizlarrrrrrrrrr
aymescim canim saglik olsun ya ne diyebilirimki ayni seyleri bende yasiyorum ne teselli edersek edelim sana bos gelicek
ama en azindan gununde geliyor buna dua etmelisin benimki mubarek pesini aramasam 2 3 ay gelmiycek bekliyorum daha dogrusu bildigim icin beklemiyorum ve acikcasi umrumdada degil
gelmezsen gelmeee diyorum hem bebege hemde kirmizilaraaaaaaa:lepi::lepi:
yaptırıcam canım yaa. Karar verdim. Şimdi adet olmayı bekliyorum. Adet olunca kontrole gidicem ve dr.la konuşucam. Bir de şu genetik testler falan varmış hergün birşey öğreniyorum. Onları da yaptırmayı düşünüyorum. Bakalım ne çıkacak. İçim rahat eder en azından dediğin gibi.
doğru canım elden gelen bişey yok
en azından zamanında geliyo ama bazen bu bile mutlu eymiyo beni:çok üzgünüm:
yavaş yavaş hayattan bıkmaya başladım sanki buda beni endişelendiriyo açıkçası:çok üzgünüm:
aymescim niye böyle düşünüyorsun. Hayattan bıkmak falan yok. Evet çok zor bir süreç yaşadığımız ama bu şekilde olmaz ki.... Her halükarda mutlu olmamız lazım. Sağlığımız yerinde sevdiklerimiz yanımızda bunlar da olmasaydı o zaman çok zor olurdu değil mi.... Bu bebek işi maalesef insanın kafasından çıkmıyor. Ama eğer bir sebep yoksa ve psikolojik olarak etkileniyorsak o zaman gerçekten artık vazgeçtim olursa olur olmazsa da napayım demek gerekli herhalde. Bende beceremedim kafamdan atmayı nasıl yapılacağını da bilmiyorum ama en azından ateş/yumurtlama takibi, gün sayma, adet günü hesaplama vs. Yapmayacağım artık. Adet gelecekse de aaa gelmiş der kaparım napalım.
Ama üzülme bu kadar hayat bizim yine de çocuklarımız olup onlarla taçlamasada hayat güzel ve yaşamaya değer....
inşallah bende kafamdan atmayı becerebilirim
zorlıycam en azından allah yardımcımız olsun
çok sağol desteğin için
laubali canım benim iyiyim sen nasılsın? nerelerdesin? demek bayramdan sonra sende düşünüyorsun. eğer bir aksilik olmaz parayı denkleştirirsek bizde bayramdan sonra düşünüyoruz 2.yi denemeyi.... beraber takip edeceğiz desene.
ben senin azmine hayranım zaten. ama artık allahım sabır ve azim değil kolaylıklar versin sana... kolaylıkla gelsin artık bebeğin kucağına. uğraştırmasın bekletmesin rabbim seni de isteyen herkesi de....
canım benim ne demek birbirimize destek için varız. bende umutsuz olduğum günlerde sen yardımcı oldun.... :teselli:
inşallah kafanı ruhunu rahatlatırsın biraz yani hepimiz yapabiliriz o zaman belki daha kolay olur herşey .....
Selam kizlar.
Allah izin verirse ramazandan sonra tekrar tüpe basliyacam. Bildigime göre negatif listesinin en azimli ve en sansizlarindanim. 8 negatif. Insallah 9´cu ugurlu gelir.
Momicim sen ne yapiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?