- Konu Sahibi EU2
-
- #2.761
laubali canım benim iyiyim sen nasılsın? nerelerdesin? demek bayramdan sonra sende düşünüyorsun. eğer bir aksilik olmaz parayı denkleştirirsek bizde bayramdan sonra düşünüyoruz 2.yi denemeyi.... beraber takip edeceğiz desene.
ben senin azmine hayranım zaten. ama artık allahım sabır ve azim değil kolaylıklar versin sana... kolaylıkla gelsin artık bebeğin kucağına. uğraştırmasın bekletmesin rabbim seni de isteyen herkesi de....
merhaba momi bende bayramdan sonra düşünüyorum 2 deneme benimkide ilk deneme negatif di ve çok yıprandım
momi laubali hangi merkez e gidiyorsunuz ben bilemiyorum nereye gitmem lazım ne yapmam lazım bana yardımcı olurmusunuz
benimde 1. negatif .2.agtosta inşallah
bugün arkadaşımın beşik mevlüdü vardı...kızı 4 aylık.....canım çok sıkıldı yaa......herşey çok güzeldi.........bebiş çok çok çok güzeldi.........
çok özledim....çok özlüyorum.........yavrum diye sarılmak istiyorum bende........bogazımda birşey var yutamadıgım.....
benimde 1. negatif .2.agtosta inşallah
Asi nasılsın canım opuyorumnanaktan
merhaba yarası en taze benım sanırım ıcınızde
10 gunum bugun test yaptırdım conusum 0.319
ne denır bılemedım
nasrettın hoca hesabı damdan düşen gellsın yanıma dıye buraya geldım
ılk mıkro denemem 2 kez normal gebe kaldım dusukle sonuclandı
hayırlısı buymus demek yola devam etmek gerekıyor ama yaram cok taze bu gece sabah olmaz bana dostlar
selam canim allaha sukur sen nasilsin kacinci gunundesin gunler zor gecerdir senin icin simdiii
asicim 2 yıl yenı bıttı ama yas 30 fsh ım yuksek esımdede sorunlar var yollar cetin anlayacagın arkadasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?