Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydin canikom, insallah yarabbim o güzel duyguyu hepimize tattirir. Kimsenin kucagi bos kalmasin tasiya bilecegimiz kadar versin rabbim :Saruboceq:

merhaba momi bende bayramdan sonra düşünüyorum 2 deneme benimkide ilk deneme negatif di ve çok yıprandım
momi laubali hangi merkez e gidiyorsunuz ben bilemiyorum nereye gitmem lazım ne yapmam lazım bana yardımcı olurmusunuz

Canimcim ben Danimarkada yasiyorum ama son 2 denemem Istanbulda Fertijin´de gerceklesti. Malesef ikiside negatif sonuclandi. Eger bi daha gelirsem TR ye kesinlikle Bahceci/Umut veya Alman hastanesinde düsünüyorum. Gecen ay arkadasim Umut´ta 3 lerine hamile kaldi suan 7 haftalik oldu. Sececegin yeri iyi düsün ve kesinlikle hemen ilk seferde karar verme, bizim is acele oldugu icin sabredemedik ilk TV´de duydugumuz yere cuvallandik ama malesef hepside reklam sayesinde göz boyuyorlar bizlerde o kadar hassas oldugumuz icin hemen kaniyoruz

canım ben bursa acıbademde yaptırdım. kimyasal oldu ama sorun değil merkezimden ve doktorumdan çok memnunum yine orada devam edeceğim. kadıköy acıbademde cem beyinde çok iyi olduğunu duydum. hakkında hayırlısı inşallah en iyi olacak yere karar verirsin. ama unutma başarı oranı, kullandıkları teknolojiler kadar ekibin güleryüzü ve psikolojik desteği çok önemli.

bugün arkadaşımın beşik mevlüdü vardı...kızı 4 aylık.....canım çok sıkıldı yaa......herşey çok güzeldi.........bebiş çok çok çok güzeldi.........
çok özledim....çok özlüyorum.........yavrum diye sarılmak istiyorum bende........bogazımda birşey var yutamadıgım.....

canim benim o hepimizde takili
insallah allahin izniyle bir gun yutkuncaz bizlerde
rabbim o gunu gostersin hepimize ama ayni seyleri bende yasiyorum insan gordukce bebek daha cok yipraniyor aslinda
saglik olsun canim ya hayirlisi ile olsun ne diyelim gec olsunda guc olmasin

nurcum canim daha olmadim

merhaba yarası en taze benım sanırım ıcınızde
10 gunum bugun test yaptırdım conusum 0.319
ne denır bılemedım
nasrettın hoca hesabı damdan düşen gellsın yanıma dıye buraya geldım
ılk mıkro denemem 2 kez normal gebe kaldım dusukle sonuclandı
hayırlısı buymus demek yola devam etmek gerekıyor ama yaram cok taze bu gece sabah olmaz bana dostlar

sonucum 0.319 demek ıstedım kusura bakmayın arkadaslar ne yazdıgımıda bılemıyorum

selam canim ya seni bizler cok iyi anliyoruz cunku bu yollardan hepimiz gectik ve geciyoruz ama inanki azcik aciycak sonra geri gececk bu aci ve yeni umutlarla devam edeceksin
allahim daha fazla bekletmez ve insallah dogal yoldan gelir bebegin sana kac yillik evlisina.s.

asicim 2 yıl yenı bıttı ama yas 30 fsh ım yuksek esımdede sorunlar var yollar cetin anlayacagın arkadasım

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

katremelek 2 agustos tarnsfer ins pozitif olcak:Saruboceq:

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

5-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

6-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

7_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

8_gulencim arkadasimiz hem bizlere hemde azospermlilere umut oldu allahin izni ile 2.denemesinde o simdi hamile:CüvCüv:

9_toprak 3.tup bebek denedi ve hamile kaldi:CüvCüv:

10_ cans allahin izni ile dogal yoldan hamile kaldi:CüvCüv:

selam canim allaha sukur sen nasilsin kacinci gunundesin gunler zor gecerdir senin icin simdiii

İyiyim canım 5.günüm evet heyecanlı geçiyor inşallah dua ediyorum en yakın zamanda sende bu tatlı heyecanı yaşarsın aminnnn Şeniz

selam kızlar ben de 1. tüp bebek denememde olumlu sonuç alıp sonradan kaybedenlerdeninm.. şimdi yola doğal yolla devam etmek zorundayım ama biraz molaya ihtiyacım var.. herkesin gönlündekini versin rabbim inşallah

asicim 2 yıl yenı bıttı ama yas 30 fsh ım yuksek esımdede sorunlar var yollar cetin anlayacagın arkadasım

olsun canim gercekten umutsuzluk yok sadece allahim bu yolda maddi manevi guc versin ve elinizi cabuk tutun
bende de es sorunu var canim iyimi kotumu bilmem ama allahin isine karisilmazda dogaldan cok zor bizim 2 kere denedim 2.5 yil oldu 3. icin cikicaz bakalim 6 ayin icinde
bunlar cok zor ssinavlar gercekten ama hep yanindayiz birbrimize destek olmaliyiz :içelim:

rüyamda görmüştum dun gece dr sonuc pozıtıf 3 tane minik kese gorunuyor ama malesef ıclerı bos demıstı hayır alamazsınız onları benden dıye aglamıstım,
zaman bu zman degılmıs demek kı
Rabbım sabrımızı artırsın içim kavruluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…