Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sonucum 0.319 demek ıstedım kusura bakmayın arkadaslar ne yazdıgımıda bılemıyorum

İpek çok üzüldüm canım 0,27 gören biri olarak o sanucun içini nasıl yaktığını biliyorum mafoldumben
İnan geçicek hepsi ve sen yeniden deneyecek inşallah bu defa hayırlısıyla pozitifi göreceksin :teselli:

İyiyim canım 5.günüm evet heyecanlı geçiyor inşallah dua ediyorum en yakın zamanda sende bu tatlı heyecanı yaşarsın aminnnn Şeniz

amin canim ya insallah sende bu heycanin sonu guzel olucak allahin izni ile
bak canim sakin aceleci lik yapma bekle test falan yapip moralini bozma
herkes bir olamaz 14.gun idrarda cikmayanlar bile olabiliyor ok
:lepi::Saruboceq:

selam kızlar ben de 1. tüp bebek denememde olumlu sonuç alıp sonradan kaybedenlerdeninm.. şimdi yola doğal yolla devam etmek zorundayım ama biraz molaya ihtiyacım var.. herkesin gönlündekini versin rabbim inşallah

selam canim ya cok uzuldum kesinlestimi dusukmu yaptin yani
allah sabir versin allahim en kisa surede kendiliginden gondersin melegini ama hic uzulme yani uzul tabide kendini yipratma bak hamile kalabildigini gordun
:Saruboceq:

saol asicim artık daha iyiyim..atlattım sayılır. çok zor günler yaşadık 5 senenin ardından kavuştum derken kaybetmek çok çok acı.. ama kısmet işte. inşallahh kendiliğinden gelir bebeğim..

canim ya aslinda ruyan cikmis rabbim insallah verecek bizimde bebeklerimizi
inanki dun gece ruyamda mavi gozlu sarisin tosun gibi bi erkek cocuk gordum o kadar tatli ki hemen kabullendim esimede kalktim anlatiyorum benim boyle bi cocugum olcak diye
ama bugun hic etkisinden kurtulamadim bikac alisverise cikmistim bebek gordum insan bakip kaliyor ama biliyorum ki ben bir gun gelicek o yaramazlar sadece bizi bekletiyorlar
bizler yolun basindayiz daha demi canim pes etmek yok
bizimde 2 3 4 5 de olsun yeterki saglikli gelsinler
durmak yok yola devam ipekcimmmm
:lepi::lepi::Saruboceq::Saruboceq::içelim::içelim:

saol asicim artık daha iyiyim..atlattım sayılır. çok zor günler yaşadık 5 senenin ardından kavuştum derken kaybetmek çok çok acı.. ama kısmet işte. inşallahh kendiliğinden gelir bebeğim..

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amin amin amin
insallah insallah insallah canim
allahim yardimcimiz olsun

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amin amin amin
insallah insallah insallah canim
allahim yardimcimiz olsun

allah bu yolda yorulan herkese güç versin.. inanamak başarmanın yarısıdır derler bence de öyle.. inanıyorum bir gün hepimiz anne olucaz ve bu acışar unutulucak..rabbim hepimize güç versin..

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

katremelek 2 agustos tarnsfer ins pozitif olcak:Saruboceq:17 agustos test

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

5-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

6-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

7_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

8_gulencim arkadasimiz hem bizlere hemde azospermlilere umut oldu allahin izni ile 2.denemesinde o simdi hamile:CüvCüv:

9_toprak 3.tup bebek denedi ve hamile kaldi:CüvCüv:

10_ cans allahin izni ile dogal yoldan hamile kaldi:CüvCüv:

allah bu yolda yorulan herkese güç versin.. inanamak başarmanın yarısıdır derler bence de öyle.. inanıyorum bir gün hepimiz anne olucaz ve bu acışar unutulucak..rabbim hepimize güç versin..

amin canim amin cumlemize allahim yardimcimiz olsun

sagolasın asıcım rabbımde senın yaralarını sarsın arkadasım

tskler ipekcim cok zor ya bu sinav ama allahima bin sukur guc ve sabir veriyorrrrrrr:Saruboceq:

Kızlar merhaba ve Allahaısmarladık ben 5 günlüğüne tatile gidiyorum iznim bitmeden biraz tadını çıkarayım yazın zemuszemus
Kendinize dikkat edin sizi kucaklıyorum KOCAMAN opuyorumnanaktan

Kızlar merhaba ve Allahaısmarladık ben 5 günlüğüne tatile gidiyorum iznim bitmeden biraz tadını çıkarayım yazın zemuszemus
Kendinize dikkat edin sizi kucaklıyorum KOCAMAN opuyorumnanaktan

demek oyle canim kendine cok dikkat et dondugunde bebkinle donmus olursun insallah
alaha emanet ol ok iyi tatiller canim opuyorumnanaktan

asicim dün ben baktım cans gerçekten dogal yoldan hamile kalmış...ve 10 gün önce falanda kanamayla kaybetmiş bebegini.............Allah sabrını artırsın.........böylesi daha zor..........

sonucum 0.319 demek ıstedım kusura bakmayın arkadaslar ne yazdıgımıda bılemıyorum

canım ya seni ümitlendirmek istemem ama 10.gün değerim diyorsun belki 12.gün değerim birden artacak bellimi olur.rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin 2 kez kendiliğinden gelmiş meleğin bence çok şanslısın tekrar doğal yoldan olma şansı var.malesef bizde o ümitte yok,ümidini hiç yitirme canım .

selam kızlar asiim selam tatlım

selam canim seni ne zaman alicaz tedavi ve hamile kisminaaaaaaaa

asicim dün ben baktım cans gerçekten dogal yoldan hamile kalmış...ve 10 gün önce falanda kanamayla kaybetmiş bebegini.............Allah sabrını artırsın.........böylesi daha zor..........

evet canim ya listeden uzulerek cikarticam
ama ins allahin izni ile bir dahasina girer en kisa surede ve hep kalir orda

iyi pazarlar kizlar
sizler negatif sonucu aldiktan sonraki ay duzenli oldumu adetiniz benim bu sefer cok duzensiz olduda

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

katremelek 2 agustos tarnsfer ins pozitif olcak:Saruboceq:17 agustos test

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

5-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

6-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

7_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

8_gulencim arkadasimiz hem bizlere hemde azospermlilere umut oldu allahin izni ile 2.denemesinde o simdi hamile:CüvCüv:

9_toprak 3.tup bebek denedi ve hamile kaldi:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…