- 23 Ocak 2008
- 439
- 0
- 96
- Konu Sahibi EU2
-
- #2.781
sonucum 0.319 demek ıstedım kusura bakmayın arkadaslar ne yazdıgımıda bılemıyorum
İyiyim canım 5.günüm evet heyecanlı geçiyor inşallah dua ediyorum en yakın zamanda sende bu tatlı heyecanı yaşarsın aminnnn Şeniz
selam kızlar ben de 1. tüp bebek denememde olumlu sonuç alıp sonradan kaybedenlerdeninm.. şimdi yola doğal yolla devam etmek zorundayım ama biraz molaya ihtiyacım var.. herkesin gönlündekini versin rabbim inşallah
rüyamda görmüştum dun gece dr sonuc pozıtıf 3 tane minik kese gorunuyor ama malesef ıclerı bos demıstı hayır alamazsınız onları benden dıye aglamıstım,
zaman bu zman degılmıs demek kı
Rabbım sabrımızı artırsın içim kavruluyor
saol asicim artık daha iyiyim..atlattım sayılır. çok zor günler yaşadık 5 senenin ardından kavuştum derken kaybetmek çok çok acı.. ama kısmet işte. inşallahh kendiliğinden gelir bebeğim..
amin canim ya insallah sende bu heycanin sonu guzel olucak allahin izni ile
bak canim sakin aceleci lik yapma bekle test falan yapip moralini bozma
herkes bir olamaz 14.gun idrarda cikmayanlar bile olabiliyor ok:lepi::Saruboceq:
Asiciğim ben 15 gün beklemek zorundayım test tarihim 17 Ağustos umarım sabredebilirim:kedi:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amin amin amin
insallah insallah insallah canim
allahim yardimcimiz olsun
amin canim ya insallah sende bu heycanin sonu guzel olucak allahin izni ile
bak canim sakin aceleci lik yapma bekle test falan yapip moralini bozma
herkes bir olamaz 14.gun idrarda cikmayanlar bile olabiliyor ok:lepi::Saruboceq:
Asiciğim ben 15 gün beklemek zorundayım test tarihim 17 Ağustos umarım sabredebilirim:kedi:
ediceksin hele bi etmede burda yanlis sonuc icin uzuldugunu goruyummmkötükedihüsokötükedihüso
:mymeka::mymeka:
allah bu yolda yorulan herkese güç versin.. inanamak başarmanın yarısıdır derler bence de öyle.. inanıyorum bir gün hepimiz anne olucaz ve bu acışar unutulucak..rabbim hepimize güç versin..
sagolasın asıcım rabbımde senın yaralarını sarsın arkadasım
ediceksin hele bi etmede burda yanlis sonuc icin uzuldugunu goruyummmkötükedihüsokötükedihüso
:mymeka::mymeka:
Tamam Asim yaaaa kafamçokkarıştı
Sonuç hayırlı olsunda negatif olursa pesetmek yoklmaz:
İnşallah hayırlısıyla :kedi: pozitif olur
Kızlar merhaba ve Allahaısmarladık ben 5 günlüğüne tatile gidiyorum iznim bitmeden biraz tadını çıkarayım yazın zemuszemus
Kendinize dikkat edin sizi kucaklıyorum KOCAMAN opuyorumnanaktan
sonucum 0.319 demek ıstedım kusura bakmayın arkadaslar ne yazdıgımıda bılemıyorum
selam kızlar asiim selam tatlım
asicim dün ben baktım cans gerçekten dogal yoldan hamile kalmış...ve 10 gün önce falanda kanamayla kaybetmiş bebegini.............Allah sabrını artırsın.........böylesi daha zor..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?