Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi pazarlar kizlar
sizler negatif sonucu aldiktan sonraki ay duzenli oldumu adetiniz benim bu sefer cok duzensiz olduda

sanada hayırlı pazarlar canım.adetinin düzensiz olması normal canım merak etme benimde ilk adetim düzensiz olmuştu kanamam fazla olmuştu sonra düzene girdi.o kadar hormon alıyoruz vucudumuza dengemizi bozuyor ister istemez.

evet canim cok haklisin bende zaten normaldede duzensizlik vardi o yuzden dert etmeyim en iyisi

sen neler yapiyorsun tedavi de degilsin demi

kizlar nerlerdesinizzzzzzzzzzzzzzz ben geldim kimse kalmadi ben yokken muhabbet doluydu burlar

Günaydın kızlar ben geldim.Nasılsınız? Hala dayanıyorum hiç test yapmadım opuyorumnanaktan

bende seni merak etmiştim
dayanabiliyorsan yapma işte ne güzel
ayyyyy ço heyecanlı katre melek
Allahım yüzünü güldürsün:Saruboceq:

Sağol Nurum merak edilmek güzel opuyorumnanaktan
Eşimle uzun uzun konuşup karar aldık ne idrar testi ne de kan testi gününden önce yaptırmayacağız.En doğrusunun bu olduğuna inanıyoruz.Umarım hakkımızda hayırlı olan bize sonuç olarak gelecek.Desteğin için teşekkür ederim opuyorumnanaktan

katremelek canim en iyisini yapiyorsun bekle tadini cikar sakin yapma canim hadi hayirlisi

selam kızlar uzun zamandır siteye girip bir okuyup neler oluyor diye sonrada birşeyler yazamadım. işler toplantılar çok yoğun 10-15 dakika boşluk bulamıyorum valla.

asi, aymes, nur nasılsınız umarım hepinizin keyfi sağlığı yerindedir.

katremelek canım inşallah ama inşallaaaaah canı gönülden diliyorum ki bu son tedavin olur ve yavrularına kavuşursun. test gününe kadar beklemek en güzeli. erken yaptırıp kafa karıştırmak çok anlamsız.

hepinizi öpüyorum çok fırsat buldukça geleceğim inşallah

ipekcim canım allah sabır versin... şimdilik üzül acını yaşa ama merak etme kısa bir süre içinde toparlayacaksın inşallah.

senin gibi rüyamda bende gördüm biliyor musun. test yapacağımız güne rüyayı görerek uyandım. rüyamda test sonucum 35 ti doktorla konuştum kimyasal gebelik malesef dedi ve sabah uyandığımda eşime bak şimdi gideceğiz test yaptırmaya ama kimyasal gebelik sonucu çıkacak dedim. o da inşallah üçüz olur da görürsün gününü diye dalga geçti. testi yaptırdım ve rüyamdaki kadar bile çıkmadı. 16ydı ve yine kimyasal gebelikti.

rabbim bazen gösteriyor ama dayanma gücünü de veriyor. kısa bir süre içinde toparlayıp yola devam ediyorsun. inşallah hepimiz tüm evlat isteyenler en kısa zamanda yavrularına kavuşacak. buna inanıyor ve allahtan tüm kalbimle istiyorum...

Momi canım özlemişim seni senin yazdıklarını okuduğumda içimde bir sukunet hissediyorum söyleyim dedim sağolasın inşallah hayırlısıyla gelir bebişlerim Şeniz

katremelek canım herşey yolunda dimi
test yapmamışsın anladığım kadarıyla
hadi bakalım inşallah bu sefer pozitifi görürsün:Saruboceq:

katremelek canım herşey yolunda dimi
test yapmamışsın anladığım kadarıyla
hadi bakalım inşallah bu sefer pozitifi görürsün:Saruboceq:

Merhaba Aymes nasılsın canım? Şükür Rabbime iyiyim ama bebişlerim benimlemi bilmiyorum.Evet yapmadım beklemedeyim hala son 5 gün Hayırlısı olsun diyorum.Allahım herşeyin en iyisini bilen herşeye kadir olandır.

Momi canım özlemişim seni senin yazdıklarını okuduğumda içimde bir sukunet hissediyorum söyleyim dedim sağolasın inşallah hayırlısıyla gelir bebişlerim Şeniz

gelecek canım bebişler gelecek sen merak etme gönlünü ferah tut. içindeki umudunu hiç kaybetme pozitif düşün olur mu... seninledir bebeklerin....

test günün ne zaman? ne kadar kaldı halay çekmemizeee???

gelecek canım bebişler gelecek sen merak etme gönlünü ferah tut. içindeki umudunu hiç kaybetme pozitif düşün olur mu... seninledir bebeklerin....

test günün ne zaman? ne kadar kaldı halay çekmemizeee???

İnşallah Momi elimden geleni yapıyorum :1hug:
17 Ağustos pazartesi 4gün kaldı hayırlısıyla sositososito
Bugün işe başladım delikafadulden
Halay çekebilriz umarım pozitif olur :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…