- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
- Konu Sahibi EU2
-
- #2.801
iyi pazarlar kizlar
sizler negatif sonucu aldiktan sonraki ay duzenli oldumu adetiniz benim bu sefer cok duzensiz olduda
sanada hayırlı pazarlar canım.adetinin düzensiz olması normal canım merak etme benimde ilk adetim düzensiz olmuştu kanamam fazla olmuştu sonra düzene girdi.o kadar hormon alıyoruz vucudumuza dengemizi bozuyor ister istemez.
Günaydın kızlar ben geldim.Nasılsınız? Hala dayanıyorum hiç test yapmadım opuyorumnanaktan
bende seni merak etmiştim
dayanabiliyorsan yapma işte ne güzel
ayyyyy ço heyecanlı katre melek
Allahım yüzünü güldürsün:Saruboceq:
selam kızlar nasılsınız
katremelek canim en iyisini yapiyorsun bekle tadini cikar sakin yapma canim hadi hayirlisi
rüyamda görmüştum dun gece dr sonuc pozıtıf 3 tane minik kese gorunuyor ama malesef ıclerı bos demıstı hayır alamazsınız onları benden dıye aglamıstım,
zaman bu zman degılmıs demek kı
Rabbım sabrımızı artırsın içim kavruluyor
selam kızlar uzun zamandır siteye girip bir okuyup neler oluyor diye sonrada birşeyler yazamadım. işler toplantılar çok yoğun 10-15 dakika boşluk bulamıyorum valla.
asi, aymes, nur nasılsınız umarım hepinizin keyfi sağlığı yerindedir.
katremelek canım inşallah ama inşallaaaaah canı gönülden diliyorum ki bu son tedavin olur ve yavrularına kavuşursun. test gününe kadar beklemek en güzeli. erken yaptırıp kafa karıştırmak çok anlamsız.
hepinizi öpüyorum çok fırsat buldukça geleceğim inşallah
katremelek canım herşey yolunda dimi
test yapmamışsın anladığım kadarıyla
hadi bakalım inşallah bu sefer pozitifi görürsün:Saruboceq:
Momi canım özlemişim seni senin yazdıklarını okuduğumda içimde bir sukunet hissediyorum söyleyim dedim sağolasın inşallah hayırlısıyla gelir bebişlerim Şeniz
selam pinkim senin tedavi ne zamannnnn
gelecek canım bebişler gelecek sen merak etme gönlünü ferah tut. içindeki umudunu hiç kaybetme pozitif düşün olur mu... seninledir bebeklerin....
test günün ne zaman? ne kadar kaldı halay çekmemizeee???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?