- Konu Sahibi EU2
-
- #2.821
Merhaba Aymes nasılsın canım? Şükür Rabbime iyiyim ama bebişlerim benimlemi bilmiyorum.Evet yapmadım beklemedeyim hala son 5 gün Hayırlısı olsun diyorum.Allahım herşeyin en iyisini bilen herşeye kadir olandır.
seni yaramas samur seni ne işin var bakayım senin burada.... seni inşallah cumartesiden itibaren hamileler listesine alacağız buraya değil be güzelim.
şaka bir yana okumuşken hemen yanıtlayayım. özellikle uzun protokolde kullanılan lucrin gibi baskılayıcı ilaçlar bizi tamamen yapay bir döneme sokuyor. doğal olarak transfer sonrasındaki adet tarihinin pek bir hükmü kalmıyor. benim lucrine başladıktan sonraki adetim normal sayılabilecek şekilde geldi. yumurta uyarıcıları vb. kullandıktan sonra 11 temmuzda adet olmam gerekiyordu standart düzenime göre ama zaten transferim 8 temmuzda yapıldı. adetim 25inde geldi. yani sözün özüüüü ilaçlar yönetiyor herşeyi....
test gününde belli olacak inşallah güzel bebişlerin geldiği.... tamam mı sen şimdi bunları düşünüp o güzel kafanı yorma bunlara bakayım kızarım yoksalmaz:
canım benim gelmez inşallah 9 ay boyunca ama anlatmak istediiğm zaten lucrinden sonraki ilki şaşmıyor. ikincisi sapıtıyor. benimki 14 gün gecikti yıllardır şaşmadan gelen adetim. :)
Selam canım çok şükür bende iyiyim
inşallah bebişlerin seninledir ve pazartesi
halayını çekeriz burda tatlım
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin:Saruboceq:
Ahanda yakalandımlülülülülülü
E madem yakalandık bende yazayım bişeyler bari...
Haklısın düşününce zaten mantıklı...Da...benim lucrinleri vurulurkende adetim tamı tamına zamanında gelmişti...
Şaşmıyor benimki bir türlü anlayacağın...Ah bi şaşsa bi şaşsa:lepi:
Gerçi şu ana kadar gelen giden olmadı çok şükür ki inşallah 12.güne kadarda gelmez kimse...Ve hatta 9 ay boyunca
susamuru canim insallah seni bir daha burada gormeyiz evet gecikme arada sirada yasaniyor ama normalde bildigim kadari ile catlatma ignesinden sonraki 14.gun gibi falan gelmesi gerekiyormus
pinkim canim hadi hayirlisi hakkinda en hayirli zaman ne ise rabbim o gune yonlendirsin
aymescim nerelerdeydin yoklugun belli oldu inanki
katremelek halayin icin mendilim hazirda bekliyorum insallah pozitifi olucak canim
momi canim sen nasilsin isler hic bitmiyorki ama kendinide ozletme
kizlar bende kendimden haber veriyim
ben trden geldikten sonra bos durmayim dedim nette arastirirken esim hadi alalim dedi ve preseed getirttik erkek inf oldugu icin bizde hos cok dusuk ama bosa beklemeyelim belki sebep olur dedik
bi adetim gelsede baslasam yaninda da ovulasyon testi getirttim deniycem bakalim insallah bi ise yarar
susamuru canım tüp bebek olunca istisnalar hariç 12. gün sonucu alıp ilaçları kesmeden adet olmuyorsun zaten. benimki kısa protokoldü kimyasal gebelikti 14. gün sonucum düştü ilacı kesince 5 gün sonra adet oldum. zaten kısa veya uzun herkesin yumurta uyarma süresi transfer süresi farklı oluyor o kadar hormonla da adet gününün geçerliliği kalmıyor. sonuçta aşılamada hazır bebekler koymuyorlar değil mi?
susamuru canim insallah seni bir daha burada gormeyiz evet gecikme arada sirada yasaniyor ama normalde bildigim kadari ile catlatma ignesinden sonraki 14.gun gibi falan gelmesi gerekiyormus
pinkim canim hadi hayirlisi hakkinda en hayirli zaman ne ise rabbim o gune yonlendirsin
katremelek halayin icin mendilim hazirda bekliyorum insallah pozitifi olucak canim
belirtilere takılmamak lazım. burada kaç kişi hiçbir belirti olmadan hamile kaldı hatta adet olup yine de testte pozitif sonuç alanlar oldu. testten 1 gün once idrarda negaif kanda pozitif alanlr oldu. yani test gününe kadar hiçbirşey kesin belli olmuyor. inşşş sen de pozitif sonucu alacaksın. :CüvCüv:Canım çok teşekkür ederim cevabına
Hani bende hiç belirti yok ya..
Adetim gecikti ya şimdi umutlanayım diye bende kendime bahane arıyorum işte ondan
benimki laelaelaelaelae
ben trden geldikten sonra bos durmayim dedim nette arastirirken esim hadi alalim dedi ve preseed getirttik erkek inf oldugu icin bizde hos cok dusuk ama bosa beklemeyelim belki sebep olur dedik
bi adetim gelsede baslasam yaninda da ovulasyon testi getirttim deniycem bakalim insallah bi ise yarar
belirtilere takılmamak lazım. burada kaç kişi hiçbir belirti olmadan hamile kaldı hatta adet olup yine de testte pozitif sonuç alanlar oldu. testten 1 gün once idrarda negaif kanda pozitif alanlr oldu. yani test gününe kadar hiçbirşey kesin belli olmuyor. inşşş sen de pozitif sonucu alacaksın. :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?