Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hanımlar öncelikle hepinize hayırlı evlatlar diliyorum...
Malesef en az bir kere olumsuzluk yaşadığınız için size sormam daha mantıklı geldi...
Benim bugün transferimin 10.günü daha iki günüm var aslında.Herhangi bir belirtim yok...
Ben iki kere başarısız aşılama geçirdim sebepsiz infertil bir çiftiz aynı zamanda..
ıki aşılamamda da tam beklediğim regl günümde regl oldum...
Bugün de beklenen adet günüm..
Eğer ben bugünü atlatabilirsem adet gecikmesi mi yaşamış oluyorum...
Yoksa alınan ilaçların uzatma gibi etkileri olabiliyor mu?
Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden...

seni yaramas samur seni ne işin var bakayım senin burada.... seni inşallah cumartesiden itibaren hamileler listesine alacağız buraya değil be güzelim.

şaka bir yana okumuşken hemen yanıtlayayım. özellikle uzun protokolde kullanılan lucrin gibi baskılayıcı ilaçlar bizi tamamen yapay bir döneme sokuyor. doğal olarak transfer sonrasındaki adet tarihinin pek bir hükmü kalmıyor. benim lucrine başladıktan sonraki adetim normal sayılabilecek şekilde geldi. yumurta uyarıcıları vb. kullandıktan sonra 11 temmuzda adet olmam gerekiyordu standart düzenime göre ama zaten transferim 8 temmuzda yapıldı. adetim 25inde geldi. yani sözün özüüüü ilaçlar yönetiyor herşeyi....
test gününde belli olacak inşallah güzel bebişlerin geldiği.... tamam mı sen şimdi bunları düşünüp o güzel kafanı yorma bunlara bakayım kızarım yoksa lmaz:

Selam canım çok şükür bende iyiyim
inşallah bebişlerin seninledir ve pazartesi
halayını çekeriz burda tatlım
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin:Saruboceq:

Ahanda yakalandımlülülülülülü
E madem yakalandık bende yazayım bişeyler bari...
Haklısın düşününce zaten mantıklı...Da...benim lucrinleri vurulurkende adetim tamı tamına zamanında gelmişti...
Şaşmıyor benimki bir türlü anlayacağın...Ah bi şaşsa bi şaşsa:lepi:
Gerçi şu ana kadar gelen giden olmadı çok şükür ki inşallah 12.güne kadarda gelmez kimse...Ve hatta 9 ay boyunca

canım benim gelmez inşallah 9 ay boyunca ama anlatmak istediiğm zaten lucrinden sonraki ilki şaşmıyor. ikincisi sapıtıyor. benimki 14 gün gecikti yıllardır şaşmadan gelen adetim. :)

canım benim gelmez inşallah 9 ay boyunca ama anlatmak istediiğm zaten lucrinden sonraki ilki şaşmıyor. ikincisi sapıtıyor. benimki 14 gün gecikti yıllardır şaşmadan gelen adetim. :)

saol canım benim...
Sende olmasan..
İ:1hug:
bakalım bize ne olacak

Selam canım çok şükür bende iyiyim
inşallah bebişlerin seninledir ve pazartesi
halayını çekeriz burda tatlım
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin:Saruboceq:

Aymesim canım benim güzel dileklerine aminnn diyorum. En kısa zamanda inşallah sende hamileyim diyeceksin inanıyorum ben....Şeniz

susamuru canım tüp bebek olunca istisnalar hariç 12. gün sonucu alıp ilaçları kesmeden adet olmuyorsun zaten. benimki kısa protokoldü kimyasal gebelikti 14. gün sonucum düştü ilacı kesince 5 gün sonra adet oldum. zaten kısa veya uzun herkesin yumurta uyarma süresi transfer süresi farklı oluyor o kadar hormonla da adet gününün geçerliliği kalmıyor. sonuçta aşılamada hazır bebekler koymuyorlar değil mi?

susamuru canim insallah seni bir daha burada gormeyiz evet gecikme arada sirada yasaniyor ama normalde bildigim kadari ile catlatma ignesinden sonraki 14.gun gibi falan gelmesi gerekiyormus

pinkim canim hadi hayirlisi hakkinda en hayirli zaman ne ise rabbim o gune yonlendirsin

aymescim nerelerdeydin yoklugun belli oldu inanki

katremelek halayin icin mendilim hazirda bekliyorum insallah pozitifi olucak canim

momi canim sen nasilsin isler hic bitmiyorki ama kendinide ozletme

kizlar bende kendimden haber veriyim

ben trden geldikten sonra bos durmayim dedim nette arastirirken esim hadi alalim dedi ve preseed getirttik erkek inf oldugu icin bizde hos cok dusuk ama bosa beklemeyelim belki sebep olur dedik
bi adetim gelsede baslasam yaninda da ovulasyon testi getirttim deniycem bakalim insallah bi ise yarar

İnşallah Asiciğim son 3 gün kaldı beklemek zor oluyor artık laelaelaelaelae

Aminnn inşallah Eylülde hamile olursun :CüvCüv:

Canım çok teşekkür ederim cevabına
Hani bende hiç belirti yok ya..
Adetim gecikti ya şimdi umutlanayım diye bende kendime bahane arıyorum işte ondan
benimki laelaelaelaelae

Sağol canım her nekadar topicin ismi olumsuz olsada içi sıcacıkmış
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah:1hug:

Canım çok teşekkür ederim cevabına
Hani bende hiç belirti yok ya..
Adetim gecikti ya şimdi umutlanayım diye bende kendime bahane arıyorum işte ondan
benimki laelaelaelaelae
belirtilere takılmamak lazım. burada kaç kişi hiçbir belirti olmadan hamile kaldı hatta adet olup yine de testte pozitif sonuç alanlar oldu. testten 1 gün once idrarda negaif kanda pozitif alanlr oldu. yani test gününe kadar hiçbirşey kesin belli olmuyor. inşşş sen de pozitif sonucu alacaksın. :CüvCüv:

neden olmasın. burada en son cans idi tüpte negatiften sonra yeni tedaviye başlayacağı ay hamile kaldı. inşşş mucizen gelir :Saruboceq:

Haklısın tabiki takılmamak gerekiyor belirtilere
Ama insan işte beşer şaşar diye boşa dememişler...
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun...
Negatif olursa üzülürüm tabi ama Takdir-i ilahi..Elimizden geleni yapıyoruz biz en azından..
O yüzden biraz içim rahat...

İnşallah hep beraber pozitifi görürüz özelliklede bu topicdekiler tez zamanda görür:Saruboceq:

canım izne ayrıldım bu hafta netimde kapanmış
evde farkında değildim ondan bi kaç gün ayrı kaldım
ama çok zaman geçirmeden geldim canımŞeniz

dediğin gibi inşallah bu sebep olur arkadaşımda
san süpriz yapar bebişin Allahtan umut kesilmez biliyosun
hiç beklemediğin bi anda cööö yapabilir bebişin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…