kizlar bende kendimden haber veriyim
ben trden geldikten sonra bos durmayim dedim nette arastirirken esim hadi alalim dedi ve preseed getirttik erkek inf oldugu icin bizde hos cok dusuk ama bosa beklemeyelim belki sebep olur dedik
bi adetim gelsede baslasam yaninda da ovulasyon testi getirttim deniycem bakalim insallah bi ise yarar
İnşallah Asiciğim son 3 gün kaldı beklemek zor oluyor artık laelaelaelaelae
canım izne ayrıldım bu hafta netimde kapanmış
evde farkında değildim ondan bi kaç gün ayrı kaldım
ama çok zaman geçirmeden geldim canımŞeniz
canım benim az kaldı sık dişini sonra hep beraber kutlayacağız inşallah burada tamam mı...
şimdi sen eşinle güzel ve keyifli bir haftasonu geçir sakin ve mutlu ol... huzurlu ol kendini yorma... dinlen ki halay çekerke yorulma yada biz çekerken izlerken yorulmaaaa :lepi:
momiciğim canım artık çok sık göremiyoruz seni çok yoğunsun galiba. kız bu yogunluk arasında bakıyorsun bebişin kendiliğinden olu verir. sen şimdi belki işlere verip biraz kafandan atarsan olr belki sen anlamazsın bile. bazılar ayda bir defa beraber olmayla hamile kalıyor. bakmışsın yoğunluktan dolayı dalarsan işlere belki o ara bebişin olur. hani diyorlar ya kafandan at hemen olur....
benide biliyorsun bi ara adet göreyim diye uğraşıyordum şimdide 5 gün oldum 3 gün ara verdik tekrar adet kanamasına benzer kanama başladı.
yani arkadaşım benim düzen karıştı yumurtlama takibide yapamıyorum oluruna bıraktık eşim bellimi olur önce hesaplıyordun ona göre ilişkiye giriyorduk olmadı şimdi bilmiyorsun ve okadar kafaya takmıyorsun diyor düşünmüyorsun olur kendiliğinden diyor..
rabbimin işi karışılmaz var bir bildiği diyorum artık hesaplama ve başka şeyler yo oluruna bıraktım artık eşimle çoçuk için değil istediğim için beraber oluyorum önce öylr değili hep çoçuk içindi...
arkadaşlar hepinizin cuması mübarek olsun .RABBİM TEZ ZAMANDA SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR VERSİN HEPİMİZE İNŞALLAHHHHHHHHHH
Hoşgeldin Aymes opuyorumnanaktan
Nasılsın canım iznini güle güle kullan zemuszemus
merhaba bende dün ögrendim negatif oldugun ve yenide yola devam diyecegim rabbim herkeze nasip eder inşallah
sağol canım tatil bitti bile
pazartesi iş başı senin içinde büyük gün
inşallah pozitifi görürsün tatlım
İlk iş günü çekilmez oluyor umarım seninki öyle olmaz :bbo:
İnşallah Aymesim hayırlısı artık bekliyoruz sabırla son 2 gün kaldı opuyorumnanaktan
gunaydın guzel hatunlar................
canım çok sagol................şımdılık çok sukur ıyı gıdıyoruz.........ama tedırgınlık hıç bıtmıyo tabı............rabbım burdakı negatuıflerı kısa zamanda pozıtıf etsın ınşşşşşşşşşş.................dua ıle .
canım çok sagol................şımdılık çok sukur ıyı gıdıyoruz.........ama tedırgınlık hıç bıtmıyo tabı............rabbım burdakı negatuıflerı kısa zamanda pozıtıf etsın ınşşşşşşşşşş.................dua ıle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?