Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

asicim canım ne iyi düşünmüşsünüz. tedavilerin arasında beklerken hep sebeplere sarılmak gerekiyor. preseedi duymuştum. çok hamile kalan var onunla. bence şansınız yüksek olabilir. azda olsa canlı sperm varsa taşır inşallah tüplerine ve yumurtanla buluşturur.... inşallaaaah inşaaaallllaaaah mübarek selalar veriliyor cuma saati bak. Rabbim seni bekletmeden kolaylıkla gönderir yavrunu bunu da vesile kılar canım benim... kendime istediğim gibi benim gibi tüm evlat isteyenlere versin rabbim ki bana vermiş gibi sevinebileyim.

işlere gelince, bu aralar iyice coştu. hiçbirşeye vakit bulamıyorum gün içinde 3-4 toplantı arada bir sürü yapılacak iş, teklifler, sorunlar vs. derken günler haftalar akıyor... .aslında iyi böyle kafam dağıldı derdimle uğraşmadan....

hadi bakalım kullan şu preseedi gelsin bebişlerin rabbimin izniyle. hihoyyyt nedense bana çok ümit verdi bir an sanki işe yarayacakmış gibi geliyor...

İnşallah Asiciğim son 3 gün kaldı beklemek zor oluyor artık laelaelaelaelae

canım benim az kaldı sık dişini sonra hep beraber kutlayacağız inşallah burada tamam mı...
şimdi sen eşinle güzel ve keyifli bir haftasonu geçir sakin ve mutlu ol... huzurlu ol kendini yorma... dinlen ki halay çekerke yorulma yada biz çekerken izlerken yorulmaaaa :lepi:

canım izne ayrıldım bu hafta netimde kapanmış
evde farkında değildim ondan bi kaç gün ayrı kaldım
ama çok zaman geçirmeden geldim canımŞeniz

Hoşgeldin Aymes opuyorumnanaktan
Nasılsın canım iznini güle güle kullan zemuszemus

momiciğim canım artık çok sık göremiyoruz seni çok yoğunsun galiba. kız bu yogunluk arasında bakıyorsun bebişin kendiliğinden olu verir. sen şimdi belki işlere verip biraz kafandan atarsan olr belki sen anlamazsın bile. bazılar ayda bir defa beraber olmayla hamile kalıyor. bakmışsın yoğunluktan dolayı dalarsan işlere belki o ara bebişin olur. hani diyorlar ya kafandan at hemen olur....
benide biliyorsun bi ara adet göreyim diye uğraşıyordum şimdide 5 gün oldum 3 gün ara verdik tekrar adet kanamasına benzer kanama başladı.

yani arkadaşım benim düzen karıştı yumurtlama takibide yapamıyorum oluruna bıraktık eşim bellimi olur önce hesaplıyordun ona göre ilişkiye giriyorduk olmadı şimdi bilmiyorsun ve okadar kafaya takmıyorsun diyor düşünmüyorsun olur kendiliğinden diyor..

rabbimin işi karışılmaz var bir bildiği diyorum artık hesaplama ve başka şeyler yo oluruna bıraktım artık eşimle çoçuk için değil istediğim için beraber oluyorum önce öylr değili hep çoçuk içindi...

arkadaşlar hepinizin cuması mübarek olsun .RABBİM TEZ ZAMANDA SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR VERSİN HEPİMİZE İNŞALLAHHHHHHHHHH

Canım Momimmm senin bu destrekleyen ve huzur veren sözlerine bayılıyorum Şeniz Şeniz Şeniz
İnşallah halay çekeriz inşallahhh hepimiz için tek tek :teytey: :dance: sositososito

bulutcum en iyisini yapıyorsun canım benim şu bebek işini biraz bırakmak lazım. önce senin ve eşinin sağlığı geliyor. eşin haklı bakarsın öyle özellikle uğraşmadığın için daha kolay olur bir de böyle deneyin bakalım.
yumurtlama takibi de yapma gün de sayma hiçbirşey yapma. bırak hem kafan hem ruhun hem vücudun dinlensin biraz. tamam mı...

bende yumurtlama takibi yapıp beraber olmaya çalışınca daha çok stress oluyordum. şu aralar iş ve evdeki yoğunluktan pek ona da vakit olmuyor ama dediğin gbi olacaksa 1 gün bile olsa yeter zaten. artık kısmet ne zamanaysa... bende negatif sonucunu aldıktan sonra plan yaptım hep... güya bitkisel yöntemleri uygulayacaktım. yumurtalamadan sonra ananas yiyecektim. miyom biraz küçülür belki diye soğan suyu kürü yapacaktım falan filan. inan hiçbiri aklıma bile gelmiyor. arada yapsam mı diyorum sonra telaşın içinde unutup gidiyorum.
neyse hayırlısı neyse onu versin rabbim. bayramdan sonra belki yeniden başlarım tedaviye.

canım inanmazsın okadar düşünmüyorum çoçuk konusunu sadece adetim düzene girsin diyorum bu seferde her gece rüyalarımda bebek görüyorum kıyafetlerini kendilerini düşünmüyorum aslında bebek okadar ne hikmetse .okunan ezanların hürmetine rabbim bizlerede tez zamanda nasip etsin hayırlısıyla... düşünmeyeceğim artık dediğim gece gelinlik giydim ondan sonraki geceler bebekler onların kıyafetleri allahım yardım et yarrabbim sen bizlere yardım et....

merhaba bende dün ögrendim negatif oldugun ve yenide yola devam diyecegim rabbim herkeze nasip eder inşallah

fundacım merhaba,

herkese dediğimiz gibi keşke buraya hiç gelmeseydin ama kısmet öylemiş. dediğin gibi üzülmeden kendimizi hırpalamadan yola devam edeceğiz. sabırla bekleyeceğiz rabbimin vereceği günü...

inşallah sana da tez zamanda kolaylıkla verir bekletmez...

Hoşgeldin Aymes opuyorumnanaktan
Nasılsın canım iznini güle güle kullan zemuszemus

sağol canım tatil bitti bile
pazartesi iş başı senin içinde büyük gün
inşallah pozitifi görürsün tatlım

merhaba bende dün ögrendim negatif oldugun ve yenide yola devam diyecegim rabbim herkeze nasip eder inşallah

Üzüldüm arkadaşım negatifmiş sonucun
ama hakkında hayırlısı inşallah bebişin tez zamanda gelir bulur seni

canım çok sagol................şımdılık çok sukur ıyı gıdıyoruz.........ama tedırgınlık hıç bıtmıyo tabı............rabbım burdakı negatuıflerı kısa zamanda pozıtıf etsın ınşşşşşşşşşş.................dua ıle .

Aminn inşallah :CüvCüv:

inşallah negatiflerin hepsi en yakın zamanda pozitif olur tabi benim de..Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

inşaallah negatif sonuçların hepsi en yakın zamanda pozitfi olur tabi benimde..Allah yardımıcımız olsun:Saruboceq:

aminnnnnnn inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…