E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #2.861
neden olmasın. burada en son cans idi tüpte negatiften sonra yeni tedaviye başlayacağı ay hamile kaldı. inşşş mucizen gelir :Saruboceq:
insallah amin hepimizin mucizesi gelir allahin izni ile
canım izne ayrıldım bu hafta netimde kapanmış
evde farkında değildim ondan bi kaç gün ayrı kaldım
ama çok zaman geçirmeden geldim canımŞeniz
olsun canim izinin tadini cikarsaydin bende bu ara cok gelemiyorum esim izinde hala
dediğin gibi inşallah bu sebep olur arkadaşımda
san süpriz yapar bebişin Allahtan umut kesilmez biliyosun
hiç beklemediğin bi anda cööö yapabilir bebişin:Saruboceq:
amin ins umut etmek iste herseyi deniyoruz insallah sebep olur
asicim canım ne iyi düşünmüşsünüz. tedavilerin arasında beklerken hep sebeplere sarılmak gerekiyor. preseedi duymuştum. çok hamile kalan var onunla. bence şansınız yüksek olabilir. azda olsa canlı sperm varsa taşır inşallah tüplerine ve yumurtanla buluşturur.... inşallaaaah inşaaaallllaaaah mübarek selalar veriliyor cuma saati bak. Rabbim seni bekletmeden kolaylıkla gönderir yavrunu bunu da vesile kılar canım benim... kendime istediğim gibi benim gibi tüm evlat isteyenlere versin rabbim ki bana vermiş gibi sevinebileyim.
işlere gelince, bu aralar iyice coştu. hiçbirşeye vakit bulamıyorum gün içinde 3-4 toplantı arada bir sürü yapılacak iş, teklifler, sorunlar vs. derken günler haftalar akıyor... .aslında iyi böyle kafam dağıldı derdimle uğraşmadan....
hadi bakalım kullan şu preseedi gelsin bebişlerin rabbimin izniyle. hihoyyyt nedense bana çok ümit verdi bir an sanki işe yarayacakmış gibi geliyor...
gercekten ne kadar guzel insana morel veriyorsun canim
insallah amin hepimiz mucizelerimize bir gun kavusuruz
merhaba bende dün ögrendim negatif oldugun ve yenide yola devam diyecegim rabbim herkeze nasip eder inşallah
mrb canim uzulerek aramiza hosgeldin diyorum ins bu son negatifin olur