Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neden olmasın. burada en son cans idi tüpte negatiften sonra yeni tedaviye başlayacağı ay hamile kaldı. inşşş mucizen gelir :Saruboceq:

insallah amin hepimizin mucizesi gelir allahin izni ile

canım izne ayrıldım bu hafta netimde kapanmış
evde farkında değildim ondan bi kaç gün ayrı kaldım
ama çok zaman geçirmeden geldim canımŞeniz

olsun canim izinin tadini cikarsaydin bende bu ara cok gelemiyorum esim izinde hala

dediğin gibi inşallah bu sebep olur arkadaşımda
san süpriz yapar bebişin Allahtan umut kesilmez biliyosun
hiç beklemediğin bi anda cööö yapabilir bebişin:Saruboceq:

amin ins umut etmek iste herseyi deniyoruz insallah sebep olur

gercekten ne kadar guzel insana morel veriyorsun canim
insallah amin hepimiz mucizelerimize bir gun kavusuruz

merhaba bende dün ögrendim negatif oldugun ve yenide yola devam diyecegim rabbim herkeze nasip eder inşallah

mrb canim uzulerek aramiza hosgeldin diyorum ins bu son negatifin olur

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

katremelek 2 agustos tarnsfer ins pozitif olcak:Saruboceq:17 agustos test

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

5-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

6-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

7_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

8_gulencim arkadasimiz hem bizlere hemde azospermlilere umut oldu allahin izni ile 2.denemesinde o simdi hamile:CüvCüv:

9_toprak 3.tup bebek denedi ve hamile kaldi:CüvCüv:

katremelek canim yarin halayin icin hazirda bekliyoruz senide hamis lisesine alicaz insallah

katremelek canim yarin halayin icin hazirda bekliyoruz senide hamis lisesine alicaz insallah

Asiciğim Rabbim nasip ederse inşallah negatifi gördüğümüz için çokta kaptırmıyoruz kendimizi inşallah pozitif olur. Olmazsada bu sayfaya devam...

çok teşekkürler arkadaşım inşallah rabbim tüm istiyenlere nasip eder

mrb canim uzulerek aramiza hosgeldin diyorum ins bu son negatifin olur
[/QUO

hoşbulduk arkadaşım inşallah hepimizin pozitif olacak raabbimin izin ile üzüldüm ama durmak yok yola devam

günaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar
katremelek canım inşallah bugün hayırlı haber senden gelicek
sabırsızlıkla seni bekliyorum Rabbim yüzünü güldürür inşallah
asidinde dediği gibi hazırolda bekliyoruz:lepi:
güzel haberlerle gelirsin inşallah:teselli:

Allah yardımcın olsun arkadaşım
üzülme demiycem çünkü elinde değil biliyorum,
ama biraz daha sabır inşallah tez zamanda bebişin
gelip seni bulur hepimizin duaları bu yönde
evlat hasreti çeken herkes bebişiner kavuşsun diye

Katremeleeeek hadi canım belli oldu mu test sonucun... inşallah hayırlısı ile pozitif olur. olmazsa da hayırlısı deyip yola devam ama inşallah sevineceğiz bugün....

hosgeldin canım vardır herşeyde bir hayır diyoruz hep... üzülme ama birkaç gün üzülmeden toparlanmıyor. merak etme kısa sürecek sonra yola devam edeceksin sende inşallah

Hanımlar günaydın...
Bu sayfaya zaten önceden bir adım atmıştım..
Şimdilik buradayım..
Malesef benim sonucumda negatif..
Hakkımızda hayırlısı şimdilik buymuş...

Rabbim biran evvel hepimize hayırlı evlatlar versin...

Günaydın Aymesim hayırlı bir hafta olsun hepimize kan verdim 40-50 dk sonra belli olacakmış sonuç delikafadulden

Katremeleeeek hadi canım belli oldu mu test sonucun... inşallah hayırlısı ile pozitif olur. olmazsa da hayırlısı deyip yola devam ama inşallah sevineceğiz bugün....

İnşallah Momi beklemek çok heyecanlı nasıl geçecek 40 dk. Pozitif desteğin için teşekkürler....

selam kızlar nasılsınız heyecanlı bir positif bekleyiş var anladım hayırlısıyla sevinelim inş katremelek hayırlısıyla dön canım:Saruboceq:

Kızlar çok üzgünüm sonuç 4.21 çıkmış doktorum 2 gün sonra tekrarlamamı istedi testi açıkçası pek ümidim kalmadı...

Kızlar çok üzgünüm sonuç 4.21 çıkmış doktorum 2 gün sonra tekrarlamamı istedi testi açıkçası pek ümidim kalmadı...

Belli mi olur arkadaşım..
Sen moralini bozmada..İnşallah daha da yükselir değerin...
Doktorunda talep etmiş zaten tekrar testi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…