Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya benim transferden sonraki 16.günüm negatif sonuç aldıktan sonra herkes adet oluyo ben hala adet olmadım.neden olmadım ya bi sorun mu var.saol tarafımda hafif batmalar oluyo onun dışında belirti de yok adetle ilgili.ne zamana kadar beklemeliyim?

Merhaba pozitif29 daha çok zaman geçmemiş olursun diğe düşünüyorum ben transferden sonra 14. gün oldum ama benim normal adet siklusum 26-28 gündü zaten negatif sonuçtan sonraki 2. adetim 31 gün sonra oldu kullandığımız ilaçlar bu düzensizliğe neden oluyor stres yapmaktada biraz haklısın insan biran önce adet olup negatif sonucun yükünü atmak istiyor üzerinden inşallah birdahaki sefere hepimizin tutar

bazi kisilerde gec oluyor mus canim
allah hakkinda hayirlisini versin stres yapma gelir ins en kisa surede

evet bende 18 günümde oldum kişiye göre değişiyor allah sabır versin inşallah rabbim diğerinde nasip etsin zor ş benim ağlamakadan gözlerim görmez olmuştu ama insan alışıyo işte zamanla bir yelek örmüştüm ona hem yeni öğrenmiştim örmeyi elime geldikçe hıçkırıklara boğuluyorum allahım bizede nasip et burda olan yada olmayan isteyen kim varsa herkeze evlat nasip et AMıN

rica edrim asimira bi bak sende ne kadar doğrudur acaaba alsammı almasammı tereddüt ettim

aymes canım nasıl resim ekleyebilirim opuyorumnanaktan

canım ben mesaj yazarken hani renkleri yazı tiplerini falan seçtiğimiz yer varya orda bi kare içinde dağ resmi gibi bişey var onu tıklayıp kopyalıycağım resmin http adresini oraya yapıştırıyorum anlatabildim inşallah

Günaydın kızlar Günaydın Aymes hayırlı bir hafta olsun inşallah hayırlı haftaya başlangıç olsun...

günaydınlar canlarım benim....inşallah hayırlı , bereketli , bol nasipli günlerimiz olsun... rabbim bizlerin gönlünden geçen tüm güzellikleri nasip kısmet etsin...bizim gibi her seferinde negatifi gören tüm arkadaşlarıma tez zmanda pozitif görmek nasip olurda bebişlerimize o gül kokulu yavrularımıza kavuşuruz rabbimin izni ile aminnnnnnnnnn

günaydınlar canlarım benim....inşallah hayırlı , bereketli , bol nasipli günlerimiz olsun... rabbim bizlerin gönlünden geçen tüm güzellikleri nasip kısmet etsin...bizim gibi her seferinde negatifi gören tüm arkadaşlarıma tez zmanda pozitif görmek nasip olurda bebişlerimize o gül kokulu yavrularımıza kavuşuruz rabbimin izni ile aminnnnnnnnnn.....

anladım canım çok teşekkür ederim nasılsın

aminnn aminnn aminnnnnnn inşallah canım

anladım canım çok teşekkür ederim nasılsın

çok şükür iyiyim canım sen nasılsın
herşey yolundadır inşallah

rica edrim asimira bi bak sende ne kadar doğrudur acaaba alsammı almasammı tereddüt ettim

canim baktim bende
anlattigina gore herseye sifali
denemekte fayda var dersen al derim yani iyatini gozun gormez bi deneyim dersen olabilir
zarar gelmez galiba bitkisel birseyden

aminnnnnnnnnnnn

selam kızlar nasılsınız

selam canim sen nasilsin

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ[/U]

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

5-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

6-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

7_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

8_gulencim arkadasimiz hem bizlere hemde azospermlilere umut oldu allahin izni ile 2.denemesinde o simdi hamile:CüvCüv:

9_toprak 3.tup bebek denedi ve hamile kaldi:CüvCüv:

asiim iyiyim bende canım teşekkürler
inş bu listeye bigün bende girerim hayırlısıyla inşş:Saruboceq:

teşekkür ederim aymes iyim çok şükür tek sıkıntımız biliyorsun bebek sahibi olamamak galiba uda bizim imtihanımız rabbim başka dert vermesin napalım inşallah bir gün bizimde yüzümüz gülecek kendine iyi bak canım saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…