ya benim transferden sonraki 16.günüm negatif sonuç aldıktan sonra herkes adet oluyo ben hala adet olmadım.neden olmadım ya bi sorun mu var.saol tarafımda hafif batmalar oluyo onun dışında belirti de yok adetle ilgili.ne zamana kadar beklemeliyim?
aymes canım nasıl resim ekleyebilirim opuyorumnanaktan
canım ben mesaj yazarken hani renkleri yazı tiplerini falan seçtiğimiz yer varya orda bi kare içinde dağ resmi gibi bişey var onu tıklayıp kopyalıycağım resmin http adresini oraya yapıştırıyorum anlatabildim inşallah
günaydınlar canlarım benim....inşallah hayırlı , bereketli , bol nasipli günlerimiz olsun... rabbim bizlerin gönlünden geçen tüm güzellikleri nasip kısmet etsin...bizim gibi her seferinde negatifi gören tüm arkadaşlarıma tez zmanda pozitif görmek nasip olurda bebişlerimize o gül kokulu yavrularımıza kavuşuruz rabbimin izni ile aminnnnnnnnnn
anladım canım çok teşekkür ederim nasılsın
rica edrim asimira bi bak sende ne kadar doğrudur acaaba alsammı almasammı tereddüt ettim
günaydınlar canlarım benim....inşallah hayırlı , bereketli , bol nasipli günlerimiz olsun... rabbim bizlerin gönlünden geçen tüm güzellikleri nasip kısmet etsin...bizim gibi her seferinde negatifi gören tüm arkadaşlarıma tez zmanda pozitif görmek nasip olurda bebişlerimize o gül kokulu yavrularımıza kavuşuruz rabbimin izni ile aminnnnnnnnnn
selam kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?