E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.201
asiim iyiyim bende canım teşekkürler
inş bu listeye bigün bende girerim hayırlısıyla inşş:Saruboceq:
aminn bende bende
teşekkür ederim aymes iyim çok şükür tek sıkıntımız biliyorsun bebek sahibi olamamak galiba uda bizim imtihanımız rabbim başka dert vermesin napalım inşallah bir gün bizimde yüzümüz gülecek kendine iyi bak canım saol
saol asimira ne paralar harcadık be gülüm hala kredi ödüyorum :) faydası olsunda napalım artık alcaz ama ben şimdi hayt tohumu denemeye karar verdim çok faydası varmış inşallah yine burdan bir arkadaş ikinci ayında hamile kalmış inanamadım bide ben denim dedim bakalım ne olacak adetleri düzene sokup yumurtlamayı sağlıyormuş
aymescim canim nasilsin
nasil gidiyor
bos durmasanda bu preseed denesen diyorum belki onunla olur canim ne dersin
sağol canım iyiyim çok şükür tatlım
3 aydır kullanıyorum ben preeseedi
aşkolsun boş durumuyum hiç
ama oda fayda etmedi neyazıkki
almıycam tekrar olmuyo hiçbişeyle
herşeyi denedim artık
evet canim onu bende duymustum
benimde cok duzensiz adetim bendemi denesem acaba
bu arada sende demi pkos var canim
maalesef hemde ilk adet olduğuımdan beri 16 yıl oldu başta takmıyodum ama evlenince işte bilirsin bebek istiyoruz ama olmuyor 2 ay önce tüp bebek denedik lmadı hayırlısı allahtan sendede mi pcos var rabbim yardımcımız olsun:Saruboceq:
maalesef hemde ilk adet olduğuımdan beri 16 yıl oldu başta takmıyodum ama evlenince işte bilirsin bebek istiyoruz ama olmuyor 2 ay önce tüp bebek denedik lmadı hayırlısı allahtan sendede mi pcos var rabbim yardımcımız olsun:Saruboceq:
kan testim negaitf cıktı ayın 4 üde yaptım.
ayın 30 unda adet görmem gerekiyordu.olmadı hala.acaba gec yumurtlama olmuşmudur
evet canim hic sorma bende ilk gordugumden beri duzensiz olurum
ama dr her zamanki gittigim drum yeni soyledi pkoslu oldugumu
bende iki kez denedim ama yuzum hala gulmedi bir dahaki sefere allahin izniyle insallah basaricam
kac yillik evlisin canim
canim hemen pes etme ya dene bi kac ay daha neden etmesin ki belkide edicek
yaninda ovulasyonda alsaydin bence bi uc ay daha kullan ins eder
tedaviye kadar bos durma derim
aymes geçmiş olsun canım senin sorunun ne acaba neden olmuyor bebişin
asiii bende yaz listeye 1. tüp bebek denemesi negetif 2.deneme ekim yada kasım sonra rabbimden harırlısı hepimiz kavuşuruz inşallah bebişlerimize
arkadaşlar bizi sorcam size fsh 3,99 lh 11,88 bu ne demek çokmu kötü. eh idare edermi yoksa sorun yokmu bilen varsa lütfen açıklarmı teşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?