E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.221
ayın 4 ünde biz tekrar beraber oldukta.halada adet olmadım hani bi ihtmal
ins canim ins
asiii bende yaz listeye 1. tüp bebek denemesi negetif 2.deneme ekim yada kasım sonra rabbimden harırlısı hepimiz kavuşuruz inşallah bebişlerimize
ok canim hemen yaziyorum ins sonrada hamile listemize girersin
4 sene oldu evlenenli hiç korunmadık i kere normal yolla denedik işte ilaç verdiler yumurtlama oldu sonrada çatlatma iğnesi olmadı bende bunlarla uğraşacağıma bi kere tüp bebek yaptırıp kurtulurum dedim yani kesin olur sandım işte bilmiruz başımıza ne gelecek benim bişim yok hemen olur dedim tüp bebekle ama rabbim dur ben izin verirsem olur dedi :) işte öle geçen ay denedik kapı gibi bi negatif çıktı karşımıza insan çok kötü oluyor artık bi da ne zaman denerim bilöiyorum senin nasıl mesela en son kaç yumurta toplandı ? dr.un ne diyor neden tutmuyormuş bide ist galiba hangi hastaneye gidiyorsun başını şişirdim özür dilerim hakkını helal et
olurmu canim hic ben seviyorum boyle dertlesmeyi
canim bende ikibucuk senelik veliyim
erkek inf var bizde sperm sayimiz cok dusuk
hos gecen gittigim muaynede drum onca muayneden sonrada bende pkos oldugunu yeni soyledi
o yuzden bizde bu sorunlari ogrendigimizden bu yana tup bebe yapmaya karar verdik iki kere denedik birinde 21 yumurta olustu
ikinicide 17 18 dediler ama yumurtalarim kontrol disinda catladi oda buyuk yikim oldu bize
simdi allahin izni ile ucuncuyu denemeyi dusnuyoruz
bu arada senide ekliyorum listemize ok
canım biliyosun artık kaç senedir
sürekli bişey alıp kullanıyorum her ay duyduğum yeni şeyleri deniyoruz
artık çok sıkıldım o kadar uğraşıp uğraşıp bi sonuç alamamak
çok yordu beni bide işin benim için maddi boyutu var
para biriktirmeliyim tüp bebek için arada böyle ek şeyler çıkınca
kenara para koyamıyorum dur bu ay onu alıyım bunu alıyım derken
zamanda ilerliyo biraz bırakmak ve para toplamak istiyorum açıkçası
inşallah denkleştiririmde artık tedaviye başlarım:çok üzgünüm:
evet canim cok haklisin
allahim sana guc versin her anlamda yeniden denemen icin
ksrdelen canım lh fsh den yüksek olunca yani iki katı kadar olunca pko tanısı konuluyor bende de aynen lh fsh den yüksek çıkmıştı
tskler canim bilgilendirdigin icin