Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayın 4 ünde biz tekrar beraber oldukta.halada adet olmadım hani bi ihtmal

ins canim ins
asiii bende yaz listeye 1. tüp bebek denemesi negetif 2.deneme ekim yada kasım sonra rabbimden harırlısı hepimiz kavuşuruz inşallah bebişlerimize

ok canim hemen yaziyorum ins sonrada hamile listemize girersin

olurmu canim hic ben seviyorum boyle dertlesmeyi
canim bende ikibucuk senelik veliyim
erkek inf var bizde sperm sayimiz cok dusuk
hos gecen gittigim muaynede drum onca muayneden sonrada bende pkos oldugunu yeni soyledi
o yuzden bizde bu sorunlari ogrendigimizden bu yana tup bebe yapmaya karar verdik iki kere denedik birinde 21 yumurta olustu
ikinicide 17 18 dediler ama yumurtalarim kontrol disinda catladi oda buyuk yikim oldu bize
simdi allahin izni ile ucuncuyu denemeyi dusnuyoruz

bu arada senide ekliyorum listemize ok

evet canim cok haklisin
allahim sana guc versin her anlamda yeniden denemen icin

ksrdelen canım lh fsh den yüksek olunca yani iki katı kadar olunca pko tanısı konuluyor bende de aynen lh fsh den yüksek çıkmıştı

tskler canim bilgilendirdigin icin

lh 4 93
FSH 4 69 CIKMIS iki kati degil ama pkoslusun dediler

Son düzenleyen: Moderatör:
TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ[/U]

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

5-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

6-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

7_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

8_gulencim arkadasimiz hem bizlere hemde azospermlilere umut oldu allahin izni ile 2.denemesinde o simdi hamile:CüvCüv:

9_toprak 3.tup bebek denedi ve hamile kaldi:CüvCüv:

asicim canım yaaaaaaaaaaa ben niye yokum listende.benide ekleeeeeeeeeeeeee

ekle canım ekle hakkımızda hayırlısı olsu saol inşallah bu sefer yüzün güler allah bebeğine tez zamanda kavuştursun inşallah

[
sehitler olmez vatan bolunmez

srfsiz pkk
allah belanizi versin
sizinde ocaginiza yangin dussun

cok uzgunum cok
kana doymayan pkk

bu vatan sizin gibilere kalmaz​

turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
turkbayragiturkbayragiturkbayragi
turkbayragiturkbayragiturkbayragi​
[/COLOR]

turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

ksrdelen evet canım bekarlığımdan beri üç dört ayda bir adet oluyorum. eşimin değerleri kötü değil
ben arkadaşımdan duymuştum pko lular sperm kalitesi çok güçlü olanlarla evlenmeliymiş doktor tavsiyesi :kedi:
bu arada son üç adetimde 12 günde bir gelmeye başladı. dengeye ulaşamadım bir türlü

turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

allah iyiliği versin nerden bilcez kız adamın spermi iyiymi değilmi :kedi:

tüp bebek denedinmi hiç canım

bir kez denedim mayıs ayında negatif oldu
inşallah mucizem gerçekleşir de o sıkıntıları hiç yaşamam tabi hiç kimsenin böyle bi şeyle imtihan olmasını istemem herkes hamile olsa da şu tüp bebek bölümü kapansa hamileler topiğine geçsek şakkıdı

Günaydın Aymes nasılsın canım
Ben birazdan histereskopiye gideceğim... Umut tüp bebeği görmüş olacağım böylece...

Günaydın Arkadaşlar.

Bende 2007 senesinde ilk tüp bebek macerama başladım. Uzun protokoldü. Yumurta toplama işleminden sonra ohss'

Pardon kızlar yazım yarım kaldı.
Günaydın Arkadaşlar. Bende hikayemi anlatayım size.
Benim pronlemim pco, eşimdede sperm hareketliliği az %20 lerde

Bende 2007 senesinde ilk tüp bebek macerama başladım. Uzun protokoldü. Yumurta toplama işleminden sonra ohss oldum ve hastanede yattım. Transfer işlemim 2 ay ertelendi. 2 ay sonra tranfer işlemim yapıldı. Geçmek bilmeyen 12 gün geçti ve test yaptırmaya gittik (ailecek) testin sonucunnu beklerken hepimizde heyecan ve korku vardı. Hastanede telefon çaldı ve hemşire telefonu açtı tebessüm etti ve anladımki test sonucum pozitif. Biz orda mutluluktan ağladık. Çok güzel anlar yaşadık, çünkü o zamana kadar bende biçok tedavi görmüştüm ve artık bebeğimi istiyordum. Kan değerim yüksek çıktığından doktorum ikiz olabilir demişti. 2 gün sonra tekrar test yaptırdık değer yine yükselmişti. Kalp atışlarını dinlemeye gideceğimiz hafta kanamam başladı. Hemen hastaneye gittik, ultrasonla baktı doktor çift kese gördü. 1 gün hastanede kaldım ama kanamam şiddetle devam ediyordu. ılk olrak biri düştü, bi hafta sonra da diğeri. Bunlara rağmen ben çok üzülmemeye gayret ettim, şöyle düşündüm sağlıksızlarmışki düştüler. Bir de herşey Allah'tan.

Biraz ara verip 2008 ekim ayında dondurulmuşlarla, tekrardan denedik şansımızı, 11. günde kanamam oldu. Bu sefer yıkıldım ama, ağlaya ağlaya hemen doktora gittik, doktorda saolsun bu kesin tutmamıştır dedi, odasına alıp konuşmadı bile ayakta konuştuk. Onun o hareketine dahada bozuldum. ılki tuttu diye ben 2. de tutar diye düşündüm ama büyük bi hayal kırıklığı yaşadım.Ne yapalım sağlık olsun.

2009 senesinde Temmuz ayında yeni bi doktora başladım. ıyi bi doktor, karşısına alıp 1 saat falan konuşuyor. Herşeyimizi anlattık. Oda tedaviye başlamadan önce HSG filmi istedi. Çektirdim filmi sonuçlara baktı. Ben daha öncede çektirmiştim, rahim şeklim bozuk çıkmıştı, iyi bir hastanede histereskopi olmuştum. Ama şimdiki doktorum iki filmi karşılaştırdı ve sonuç aynı malesef, doktorum kızdı bunlar nasıl yapmışlar dedi. Ama neyseki o çok bi problem değilmiş. Şimdiki doktorum eğer isterseniz aşılama deneyelim dedi. Benim kafama da yattı 1 kezde olsa denemek istedim. Doktorum iğne vermek istemedi, çünkü daha önce ohss olmuştum. Klomenle başlayalım dedi. Başladım ama benim yumurtalarda tık yok, hiç büyümediler o yüzden aşılama iptal edildi. Doktorumda madem iğne ile olacak o zaman tüp bebek deneyelim dedi.

Arkadaşlar çok uzattım galiba, ama bende yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim. Kusura bakmayın. Şimdi bayramdan sonra hayırlısıyla 3.Tüp Bebek maceramıza başlıyıcaz. Doktorum Florance Ninhtigle i tavsiye ediyor, onun oraya bağlantısı varmış. Benim maceram bu şekilde. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

sibelce canim selamlar hosgeldin aramiza
insallah da hemen hamile listemize aliriz seni
ne guzel paylastin hikayeni daha guzel oldu
ikizlerin icin uzuldum canim
bir dahakine saglicakla kucagina alirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…