E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.241
Günaydın Aymes nasılsın canım
Ben birazdan histereskopiye gideceğim... Umut tüp bebeği görmüş olacağım böylece...
sibelce canim selamlar hosgeldin aramiza
insallah da hemen hamile listemize aliriz seni
ne guzel paylastin hikayeni daha guzel oldu
ikizlerin icin uzuldum canim
bir dahakine saglicakla kucagina alirsin insallah
saol canım. inşallah benide hamile listesine alırsın. gerçekten çok yıprandım. bunda şükür tabi ama artık istiyorum bende.
saol canım. inşallah benide hamile listesine alırsın. gerçekten çok yıprandım. bunda şükür tabi ama artık istiyorum bende.
inşallah canım.tedavin çok güzel devam etsin.sağlıkla evladını kucağına alamyı nasip etsin.Sabrının karşılığını alacaksın sakın ümidini yitirme.
hsg deniliyor canım anestezili veya anestesisiz yapılabiliyor bilmiyorum bazıları agrı olmuyor diyor bazıları çok zordu diyor o yüzden ben anestezili yaptırdım... vajinadan basınçlı sıvı gönderiliyor bu sıvı rahimi ve tüpleri net bir şekilde gösteriyor... tüpler kapalıysa normal olma şansı yok ama tüp bebek tedavisi için açık veya kapalı olması önemli değil...bu arada kızlar dr.benden rahim filmi istedi nasıl bir şey yaptıran varmı aranızda eğer tüpler kapalıysa bebek olmazmış inşallah açıktır bana dua edin canlarım
bir kez denedim mayıs ayında negatif oldu
inşallah mucizem gerçekleşir de o sıkıntıları hiç yaşamam tabi hiç kimsenin böyle bi şeyle imtihan olmasını istemem herkes hamile olsa da şu tüp bebek bölümü kapansa hamileler topiğine geçsek şakkıdı
Herkese günaydın arkadaşlar
inş. herkes için güzel bigün olur
merhaba arkadaşlar bende geldim... budan bir hafta önce 2009 da tüp bebek yaptıracak sayfasına takılıyordum şimdi aranıza geldim benim hikayemde uzun iki aşılama iki iptal iki ameliyat üç tüp bebek eşim bir daha yok diyordu ama ikna etdim bir daha deneyecez allahım bu sefer yüzümü güldürür inşallah
Tek kanal kapalı olursa açık olan tek kanalla gebelik şansı varmış.2 tüp kapalıysa operasyonla açıyorlarmış.
hoşbulduk canım bilinmeyen kısırlıkdı ilk başda. şimdi yumurta rezervim azalmış onca ilaç kullanmama ramen dört tane yumurtam oldu üçü olgun çıkdı iki tane embriyo transfer etdiler biri iyi biri ortaydı malesef gene olmadı
merhabalar ben negatif sonuc bile alamadım dollenmedi yumurtam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?