Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sibelce canim selamlar hosgeldin aramiza
insallah da hemen hamile listemize aliriz seni
ne guzel paylastin hikayeni daha guzel oldu
ikizlerin icin uzuldum canim
bir dahakine saglicakla kucagina alirsin insallah

saol canım. inşallah benide hamile listesine alırsın. gerçekten çok yıprandım. bunda şükür tabi ama artık istiyorum bende.

saol canım. inşallah benide hamile listesine alırsın. gerçekten çok yıprandım. bunda şükür tabi ama artık istiyorum bende.

insallah canim amin
ins listemizde kimse kalmaza allahin izni ile
tedavi sirasinda bizimle paylasmayi unutmazsin ins

inşallah canım.tedavin çok güzel devam etsin.sağlıkla evladını kucağına alamyı nasip etsin.Sabrının karşılığını alacaksın sakın ümidini yitirme.

inşallah canım.tedavin çok güzel devam etsin.sağlıkla evladını kucağına alamyı nasip etsin.Sabrının karşılığını alacaksın sakın ümidini yitirme.

inşallah canım, hepimiz çocuğumuzun olmasını hakediyoruz. allah hemize hayırlı evlatlar verir inşallah.

amin inşallah h.geldin aramıza seninle sorunumuzda ortak bende pcoyum ama bi kere bile hamile kalamadım bilimiyosun ne diyordum önceden allahım bi kere hamile kalayım sora istersen al diyordum ama hata tabiki dememek lazım ama insan bazen işte ne yapacağını şaşırıyor sen en azından hamile kalabiliyorsun umudunu kaybetme inşallah bize burdan güzel haberi verirsin canım

bu arada kızlar dr.benden rahim filmi istedi nasıl bir şey yaptıran varmı aranızda eğer tüpler kapalıysa bebek olmazmış inşallah açıktır bana dua edin canlarım

Canım ben 2.çektireceğim.ılkinde tamam ağrı oldu ama dayanılmaz ağrı değildi. ben bu kez ağrı kesici içeceğim.Benim ilk HSGmi 1-1,5 yıl sonra dr lar beğenmedi.tekrar istedi.Ama demek ki gerçekten kötü çekilmiş ki her dr farklı yorum yaptı.Çekimden sonra 1-2 gün hafif lekelenme oluyor.Sadece çekimde biraz zor.Yalnız abartacak kadar değil.Yani korkacak kadar kötü değil ama regl sancısı gibi sancıya da hazır ol.15 dakika gibi bitiyor.ınş temiz çıkar.

Tek kanal kapalı olursa açık olan tek kanalla gebelik şansı varmış.2 tüp kapalıysa operasyonla açıyorlarmış.

bu arada kızlar dr.benden rahim filmi istedi nasıl bir şey yaptıran varmı aranızda eğer tüpler kapalıysa bebek olmazmış inşallah açıktır bana dua edin canlarım
hsg deniliyor canım anestezili veya anestesisiz yapılabiliyor bilmiyorum bazıları agrı olmuyor diyor bazıları çok zordu diyor o yüzden ben anestezili yaptırdım... vajinadan basınçlı sıvı gönderiliyor bu sıvı rahimi ve tüpleri net bir şekilde gösteriyor... tüpler kapalıysa normal olma şansı yok ama tüp bebek tedavisi için açık veya kapalı olması önemli değil...

inşallah bende temmuzda yaptırdım çok şükür eşimin değerleri süper ama herşey yolunda gitmesine rağmen olmadı 2 tane transfer ettiler en iyi kalitede mevlam nasip etmeyince elden ne gelir rabbim isteyen herkeze sorada bana hayırlı birer evlat nasip etsin hangi hastanede yaptırdın ben memorialde yaptırdım şimdi doktorum rahim filmi istedi ona göre eğer tüpler açıksa normal deneyecekmiş bayramdan sonra inşallah çektiricem hayırlısı allahtan görelim mevla neyler neylerse güzel eyler:Saruboceq:

saolun kızlar cevapladığınız için birde nerde yaptırsam daha iyi olur siz nerde yaptırdınız iyi bir yer olsun istiyorum

merhaba arkadaşlar bende geldim... budan bir hafta önce 2009 da tüp bebek yaptıracak sayfasına takılıyordum şimdi aranıza geldim benim hikayemde uzun iki aşılama iki iptal iki ameliyat üç tüp bebek eşim bir daha yok diyordu ama ikna etdim bir daha deneyecez allahım bu sefer yüzümü güldürür inşallah

h.geldin canım amin inşallah rabbim hepimizin muradını versin neden bu kadar uğraştın canım sorunun ne opuyorumnanaktan

hoşbulduk canım bilinmeyen kısırlıkdı ilk başda. şimdi yumurta rezervim azalmış onca ilaç kullanmama ramen dört tane yumurtam oldu üçü olgun çıkdı iki tane embriyo transfer etdiler biri iyi biri ortaydı malesef gene olmadı

merhabalar ben negatif sonuc bile alamadım dollenmedi yumurtam

anladım tatlım sana bişi tavsiye edebilirmiyim yumurtan çok olsun istiyorsan hayt tohumu iç bide polen tozu ve bal karışımı iyi geliyor diye duydum istersen bi araştır netten bende adet düzensizliği var ben onun için kullanıcam onada iyi geliyormuş mucize gibi bişi yani inşallah işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…