bu arada kızlar dr.benden rahim filmi istedi nasıl bir şey yaptıran varmı aranızda eğer tüpler kapalıysa bebek olmazmış inşallah açıktır bana dua edin canlarım
merhaba arkadaşlar bende geldim... budan bir hafta önce 2009 da tüp bebek yaptıracak sayfasına takılıyordum şimdi aranıza geldim benim hikayemde uzun iki aşılama iki iptal iki ameliyat üç tüp bebek eşim bir daha yok diyordu ama ikna etdim bir daha deneyecez allahım bu sefer yüzümü güldürür inşallah
merhabalar ben negatif sonuc bile alamadım dollenmedi yumurtam
canim benim hadi hakkinda hayirlisi guzel sonuclarla donersin insallah
merhaba arkadaşlar bende geldim... budan bir hafta önce 2009 da tüp bebek yaptıracak sayfasına takılıyordum şimdi aranıza geldim benim hikayemde uzun iki aşılama iki iptal iki ameliyat üç tüp bebek eşim bir daha yok diyordu ama ikna etdim bir daha deneyecez allahım bu sefer yüzümü güldürür inşallah
nasıl açılıyor tüpler ilk defa duydum o zaman normal gebelik oluyormu acabahihoyyyt
30 dk. anestezili [/INDENT]bir işlem oldu Asim, kazıma yapılmış ve polip oluşmuş onlar alınmış.Ağrım var bugün biraz ama dayanılmayacak gibi değil antibiyotik ve ağrı kesici ile vitamin kullanıyorum 10 günde toparlanırım sanırım.
Sen neler yapıyorsun gelişme var mı?
CANIM MAŞALLAH SANA ÖORAL TAM.HEP BÖYLE OL OLURMU TATLIM.SANADA HAYIRLI PAZARLAR:1hug:iyi pazarlarrrrrr
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
iyi pazarlarrrrrr
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
ağzın bal yesin kardeşim göreceğiz tabi biz kimden aşayız :)) şimdi ramazan ayı diye kimse doktora gitmiyo galiba bir hamiş haberi duymak istiyorum ben yaa asimira canım sana bişi sorabilirmiyim ben tedavi olana kadar her ay düzenli adet olmak için farlutal kullanıyorum bu ilaç gebe kalmaya engelmi doğum kontrol hapı gibi bilgin varmı canım allaha emanet ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?