hemen açıklayayım canım
türkiyede saat 7 iken ingilterede 5 idi daha....uykum kaçtı arada bi dolaşayım dedim...
mesaj yazdım çıktım tekrar uyudum zaten..mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
sakinken pek tatsız oluyor buralar
hemen açıklayayım canım
türkiyede saat 7 iken ingilterede 5 idi daha....uykum kaçtı arada bi dolaşayım dedim...
mesaj yazdım çıktım tekrar uyudum zaten..mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
sakinken pek tatsız oluyor buralar
anim benim demek sende benim gibi gurbettesin bilmiyordum bende
slm kizlar, tabi ben bu saatte girdim için kimsecikler yok)
iki gundur giremiyordum biraz rahatsizdim grip oldum.
bugun kan testi ve usg için doktora gittim, transferim hafta içi olur diye dusundum ama ertelendi, çunki rahim içi yeterince kalinlasmamis.haftaya cuma tekrar kontrolum var herhalde o zaman belli olur!!
asicim canim listede 3 negatif yazmissin keske 3negatifim olsa, ben 4tanede asilamamdanda negatifim var, yani toplam 7negatif, rekor bende galiba hihoyyyt
saka bi yana insallah benim için son olur ve sizler içinde bu sayilara gelmeden bebis sahibi olursunuz
canım ben sürekli burada yaşamıyorum bir yıl için geldik ekimde dönücez...bakanlık eşimi dil öğrenmeye yolladı....sen nerde gurbettesin asicim?...özlüyor musun memleketi çok?
anladim canim senin icinde iyi olmustur o zaman ne guzel hem geziyor hemde degisik kulturde yasiyorsun
bende fransadayim canim
bugün 1.mikromun negatif sonucunu aldım.ldondurulmuş falanda yok.nezaman devam derim bilmiyorum.seneye kışa rapor çıkartabilicez.ilki cepten oldu.hakkımızda hayırlısı.
mrb kizlar
ben ilk mikroenjeksiyon tedavisinde negatif sonuc aldim
ama vazgecmedim yola devam etmeyi dusunuyorum
sizlerde bebek icin herseyi yapmaya karar verdiyseniz gelin burada birbirimizden haberdar olalim ve birbirimize destek cikalim:içelim:
bizimde bir sayfamiz olsun ne dersiniz:uhm:
sonraki denemelerimizde birlikte olalim
bugün 1.mikromun negatif sonucunu aldım.ldondurulmuş falanda yok.nezaman devam derim bilmiyorum.seneye kışa rapor çıkartabilicez.ilki cepten oldu.hakkımızda hayırlısı.
mrb yenı üye oldum.6 kez denemem var.durmak yok yola devam insallah:dance:
canim benim cok gecmis olsun kendine dikkat etmen gerek bu ara ozellikle
bekle canim haftayi insallah herseyde vardir bir hayir
dedigin gibi aysecim bu sefer son ok sende kalpten inan olacagina lutfen dualarimiz seninle:Saruboceq:
asudecim bugün çok üzgünsün.bende ilk negatif sonucunu aldığımda çok üzüldüm.benimde dondurulmuşlar yoktu.inan zamanla geçiyor ve tekrar denemek istiyorsun.Allah hayırlısını versin.negatif bile olsa hayırlısı olsun.ben tüp bebek denememden sonra komplikasyonlar yaşadım ve ameliyat olmak zorunda kaldım.şimdi negatif bile olsa hayırlısı olsun diyorum.sorununuz ne bilmiyorum ama seninde en kısa zamanda toparlanmanı diliyorum.
canım desteğin için teşekkürederim. Allaha isyan olur diye korktum. yutkundum,göz yaşlarım içime aktı. bişey yokmuş gibi davranıyorum. eşim neden tutunmamışlar ki diye sordu,hep sorun sende dediği için çok kırıldım,içime attım.cevabım Allah nasip etmeyince olmuyor oldu. canım başına gelen şu komplikasyonlar nelerdi?bende çikolata kistleri var,o nedenle tedirgin oldum.
okadar iğne,jel, ilaç,yatmalar,.....neden tutmadı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?