Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayyyyy ben ne bilem sen gurbettesin tabiki zaman farkı insanı etkiler afedesinnnnnnnkaydirigubbakcemile2

anim benim demek sende benim gibi gurbettesin bilmiyordum bende

anim benim demek sende benim gibi gurbettesin bilmiyordum bende

canım ben sürekli burada yaşamıyorum bir yıl için geldik ekimde dönücez...bakanlık eşimi dil öğrenmeye yolladı....sen nerde gurbettesin asicim?...özlüyor musun memleketi çok?

slm kizlar, tabi ben bu saatte girdim için kimsecikler yok )
iki gundur giremiyordum biraz rahatsizdim grip oldum.
bugun kan testi ve usg için doktora gittim, transferim hafta içi olur diye dusundum ama ertelendi, çunki rahim içi yeterince kalinlasmamis.haftaya cuma tekrar kontrolum var herhalde o zaman belli olur!!
asicim canim listede 3 negatif yazmissin keske 3negatifim olsa, ben 4tanede asilamamdanda negatifim var, yani toplam 7negatif, rekor bende galiba hihoyyyt
saka bi yana insallah benim için son olur ve sizler içinde bu sayilara gelmeden bebis sahibi olursunuz

canim benim cok gecmis olsun kendine dikkat etmen gerek bu ara ozellikle
bekle canim haftayi insallah herseyde vardir bir hayir
dedigin gibi aysecim bu sefer son ok sende kalpten inan olacagina lutfen dualarimiz seninle
:Saruboceq:

canım ben sürekli burada yaşamıyorum bir yıl için geldik ekimde dönücez...bakanlık eşimi dil öğrenmeye yolladı....sen nerde gurbettesin asicim?...özlüyor musun memleketi çok?

anladim canim senin icinde iyi olmustur o zaman ne guzel hem geziyor hemde degisik kulturde yasiyorsun
bende fransadayim canim

anladim canim senin icinde iyi olmustur o zaman ne guzel hem geziyor hemde degisik kulturde yasiyorsun
bende fransadayim canim

çok güzel birşey ama tedavi olamıyorum o yüzden üzülüyorum biraz 1 yıl ertelemek zorunda kaldık...napalım beklicez

YOLA DEVAM DIYENLERIN LISTESI

asi74 1.mikroenjeksiyon negatif yakin zamanda ikinciyi deneyecek (erkek infertilesi)
el-muallim 1 oglu var 2.istiyor 3 basarisiz mikro 4.yu deneyecek
nur krp 1asilama 1.mikroenjeksiyon negatif sonuc 2.dondurulmuslarla devam
sera96 1tup bebek negatif sonuc dondurulmuslar denedi negatif allahin izniyle kendiliginden gelir insallah melegin
saveist 1.tup bebek negatif ikinciyi yakinda deneyecek
kamillie 1.tup negatif,2.pozitif dusuk,3.negatif,4.dondurulmusla deneyecek insallah bu sefer basaracak
umudumsun0707 1.tup kimyasal durmak yok yakinda 2.deneyecek
kedersiz 2 tup bebek basarisiz 3. yaz aylarinda deneyek insallah
gulencim 1 tup bebek basarisiz 2. deneyecek
16bursa 1.mikro biyokimyasal ile sonuclandi
servem 1 tup bebek negatif
xolix06 1 tup bebek negatif sonuc 2.deneyecek
nzmyhn 1.tup bebek negatif 2.bu ay sonunda deneyeck
defne5 1.tup bebek negatif
demiray 1. tup bebek negatif
pinkrose 3.mikro negatif allahin izniyle 4.de basaracak
toprak 1.tupbebek negatif 1 dondurulmuslarla negatif
ozlos 3.tupbebek negatif insallah4.basaracak
hayat44[/COLOR] 1.tup bebek negatif
defne5 1.tup bebek negatif
balance88 1.tup bebek negatif
demiray 1.tup bebek negatif
ukba 2.mikro 1.dondurulmuslarla negatif
myworld 1.tup bebek negatif 2.de tupbebek tedavisinde allahin izniyle
yesil1 1.tup bebek negatif 2.mayista insallah
yareni 1.tupbebek negatif
hulya 2.mikro negatif insallah yakinda yola devam
oferta 1.tup bebek negatif
esel83 2.mikro negatif
sena 81 1.tup bebek negatif 2. nisanda
aspera 1.tup bebek negatif 3 kendiliginden negatif
nzmyhn 1.tup bebek negatif 2.basliyor
private 1. tup bebek negatif 2.ye basliycak naturel siklus ile
lansor17 1. tup bebek dis gebelik
aymes 1. tup bebek negatif
zeynep26 1.tup bebek negatif
eslin 67 2.mikro negatif 3.icin basladi
ayse 57 4asilama negatif 3.tup bebek negatif dondurulmuslarla dusuk allahin izniyle yeniden yola devam
gulencim 1.tup bebek negatif
selda1975 4 negatif 2.si biyokimyasal durmak yole yola devam
wantbaby1 3asilama 1.tup bebek negatif insallah melegin kendiliginden gelir

allahin izniyle insallah en kisa zamanda bebislerimize kavusuruz kizlar[/COLOR]

vazgecmeden yola devam diyip yuzu gulenlerin listesi

1.mehay 5 asilama 1 tup bebek negatif dondurulmus tek embriyo ile allahin izni ile HAMILE:CüvCüv:

bugün 1.mikromun negatif sonucunu aldım.ldondurulmuş falanda yok.nezaman devam derim bilmiyorum.seneye kışa rapor çıkartabilicez.ilki cepten oldu.hakkımızda hayırlısı.

bugün 1.mikromun negatif sonucunu aldım.ldondurulmuş falanda yok.nezaman devam derim bilmiyorum.seneye kışa rapor çıkartabilicez.ilki cepten oldu.hakkımızda hayırlısı.

asudecim bugün çok üzgünsün.bende ilk negatif sonucunu aldığımda çok üzüldüm.benimde dondurulmuşlar yoktu.inan zamanla geçiyor ve tekrar denemek istiyorsun.Allah hayırlısını versin.negatif bile olsa hayırlısı olsun.ben tüp bebek denememden sonra komplikasyonlar yaşadım ve ameliyat olmak zorunda kaldım.şimdi negatif bile olsa hayırlısı olsun diyorum.sorununuz ne bilmiyorum ama seninde en kısa zamanda toparlanmanı diliyorum.

mrb yenı üye oldum.6 kez denemem var.durmak yok yola devam insallah:dance:

mrb yenı üye oldum.6 kez denemem var.durmak yok yola devam insallah:dance:

mrb kizlar uzulerek hosgeldiniz diyorum
insallah hemencik hamile kalirsiniz
allahim hakkimizda hayirlisini versin

canim benim cok gecmis olsun kendine dikkat etmen gerek bu ara ozellikle
bekle canim haftayi insallah herseyde vardir bir hayir
dedigin gibi aysecim bu sefer son ok sende kalpten inan olacagina lutfen dualarimiz seninle
:Saruboceq:

insallah bu sefer son olur, aslinda ben pek umutlu degilim açikçasi ama kader kismet, ya aslinda belki umutlanip tekrar uzulmek istemiyorum, bilmiyorum gorecez iste

asi benide yaz şu listeye 4defa aşılama 2defa tüp bebek denemesi artık çok yoruldum allah herkeze hayırlısını versin tabiki herşeye rağmen yola devam

canım desteğin için teşekkürederim. Allaha isyan olur diye korktum. yutkundum,göz yaşlarım içime aktı. bişey yokmuş gibi davranıyorum. eşim neden tutunmamışlar ki diye sordu,hep sorun sende dediği için çok kırıldım,içime attım.cevabım Allah nasip etmeyince olmuyor oldu. canım başına gelen şu komplikasyonlar nelerdi?bende çikolata kistleri var,o nedenle tedirgin oldum.
okadar iğne,jel, ilaç,yatmalar,.....neden tutmadı?

asi74 teşekkürederim.inşallah bizde birgün kendi evlatlarımızı kkoklarız.

QUOTE=asude80;5519826]canım desteğin için teşekkürederim. Allaha isyan olur diye korktum. yutkundum,göz yaşlarım içime aktı. bişey yokmuş gibi davranıyorum. eşim neden tutunmamışlar ki diye sordu,hep sorun sende dediği için çok kırıldım,içime attım.cevabım Allah nasip etmeyince olmuyor oldu. canım başına gelen şu komplikasyonlar nelerdi?bende çikolata kistleri var,o nedenle tedirgin oldum.
okadar iğne,jel, ilaç,yatmalar,.....neden tutmadı?[/QUOTE]

canım benim ya eşin neden öyle söylediki çok üzüldüm.ama içine atma.ağlamak istiyorsan bağıra bağıra ağla.ama içine atma.daha çok sıkıntı verir.benimde çikolata kisti vardı.ameliyat olmuştum.sonra 1 sene tedavi denemeler olmadı.tüp bebek denedik.yumurta toplamı işlemi sırasında yine tekrarlayan çikolata kistiminde içini boşalttılar.bu esnada enfeksiyon kapmışım.sonuç negatif olmasının yanı sıra 1 senedir tedavi görüyorum.yeni açık ameliyat oldum.enfeksiyon tüplerime zarar vermiş.tüplerim bağlandı.abse oluşmuş.çikolata kisti oluşmuş.onlarıda temizlediler.çok zor günler geçirdim.kötünü kötüsüde var yani.o yüzden dedim ya negatif sonucun bile hayırlısı olsun.senin çikolata kisti dışında sorunun yoksa çokda birşey yok demektir.eminim zamanı gelmedi.zamanı gelince bizde bebeğimizi kucağımıza alacağız.kendini yıpratma.Allahın istediği olur.hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.a.s.

asudecim uzulme demek bosa ama esinin oyle demeside yanlis olmus, dedigin gibi allah nasip etmedikten sonra olmuyo iste, ama bence esine kirildigini ona anlat, ben bisey oldugunda bir iki gun beklerim sakinlesince ona anlatirim, beni çok kirdin diye.
esinde pismandir oyle dedigine , hepimiz uzuluyoruz, o'da tepkisini oyle vermistir..

kistlerini almiyorlarmi?

cnm hakkında hayırlısı böyleymiş üzülme olurmu...inş. en kısa zamanda hamiş olursun ve üzüntünü unutursun...benimde ilk kan testim 52.67.yarın ikinci testim var inş. değerim yükselmiştir...ama dediğim gibi rabbim hakkımızda neyin hayırlı neyin hayırsız olduğunu daha iyi bilir...bol bol dua :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…