Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canim ya dualarin gucu bence
bende^pozitif dusuncem artik
cok tsk ediyorum bizleride dualarinda unutma canim
hersey boyle guzel devam etsin ins
bu soylediklerinide kaydetcem bir yere

arkadaşlar sizleri gerçekten tebrik ediyorum.aslında azimli ve güçlü olmak gerek.ben de bir buçuk yıl önce aşılama bir ay önce de mikroenjeksiyon
negatif şimdi ise ne yapacağımı bilmiyorum

momi maşallah.allah bize gönderdi mucizelerimizi çok şükür4.darısı burdaki tüm arkadaşlarımıza inşallah.canım allah analı babalı büyütsün.seni çoook tebrik ediyorum.ben hala inanamıyorum.sen?kaydirigubbakcemile5

asicim dediğin lafa bak.dualarımda unuturmuyım hiç.hiç aklımdan çıkmıyosunuzki..dediğim gbi kalbim burdaki güzel haberlerle tam olacak.şimdi yarım.Şeniz

arkadaşlar sizleri gerçekten tebrik ediyorum.aslında azimli ve güçlü olmak gerek.ben de bir buçuk yıl önce aşılama bir ay önce de mikroenjeksiyon

durmak yokm arkadaşım yola dewam tabiki.tekrar dene.6. denemesinde oldu bi arkadaşım.çoğu 2. ve 3. de tutuyor.bellimi olur belkide kendiliğinden bi süpriz olur..inşallah sende bu duyguyu tadacaksın.

canım çok tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bundan önceki denemeni okumuştum. hatta eşinle de sorunların olmuştu. kendiliğinden gelmesi gerçek bir mucize. tekrar tebrikler opuyorumnanaktan

benim de ilk deneme kimyasaldı. şimdi yeni 2. deneme ile hamileyim henüz keseyi kalp atışını görmesem de inşş sağlıkla devam eder. üstelik 42 yaşındayım. yani umutsuzluğa yer yok. 2. veya 3. denemede başaran çok kişi var. hatta 6. 7. denemelerinde hamile kalanlar var. sabır ve azim gerekli. gerekirse doktorunu veya merkezi değiştirebilirsin. inşallah bundan sonrakinde olacaktır. inanmak lazım.

canım bizimkisi duaların gücü diyorum bende ramazanda hiç bırakmadım duaları hayatımda etmediğim kadar dua ettim belki ama rabbimin rahmeti o kadar büyük ki hemen gönderiyor mükafatı...

benim inanmam 10 gün kadar sürdü. hele ilk gün sürekli bahaneler uydurdum. dış gebeliktir. boş gebeliktir yok yanlışlık vardır diye. seninde inanamaman çok normal. kalp atışını duyup o minicik milimetrik bedeni gördüğünde ancak inanıyor insan. senin ne kadar şimdi kaç haftalık oldun?

aynıyız canım bende ramazanda kalmışım.hemde oruç tutmuştum.çok dua ettik bizde eşimle.bende 7+2 yim.dün kalp atışını gördm.çok şükür.allah tamamına erdisin.Şeniz

kızlar hepinize günaydınlar....
sizler bizlere böyle güzel müjdeler verdikçe bizlerin gücüne güç katıyorsunuz....hele birde kendiliğinden olduğunu duyunca daha bir umut kaynağı oluyorsunuz... rabbimin mucizeleri çoktur derler ..sizler bu mucizeleri yaşadınız...darısı bizlerin başına...bizlerde en kısa zamanda sizlerin yaşadığı mucizeleri yaşarız...hep beraber mutluluklarımızı daha bir sevinçle paylaşırız....kızlar bizlerden dualarınızı eksik etmeyin rabbim bizlerede nasip kısmet etsin aminnnnnnnn.hihoyyythihoyyyt:teytey::teytey:

arkadaşlar yaaaaaaaaa kusura bakmayın heycandan sizleri tebrik etmemişim rabbim tamamına erdirsin .. kucağınıza almayı nasip etsin...bir ömür boyu sevdiklerinizle mutlu olun... hepimiz... amin.

denizcim doğru söylüyorsun. bir arkadaşımın kuzeni 13 kez tüp bebek denemiş. 39 yaşındayken artık vazgeçmişler olmuyor diye. hacca gitmeye ve döndüklerinde de evlat edinmeye niyetlenmişler. evlat edinme işlemlerine başvuşmuşlar hacca gitmelerine 1 ay kala kendiliğinden hamile olduğunu öğrenmiş. şimdi bayağı büyüdü çocukları diye biliyorum.

kısacası Allah'a zor diye birşey yok. O ol deyince ne koşullarda olursa olsun herkes bebek sahibi olabiliyor. önemli olan umudu bırakmamak ve sebeplere sarıllmak elimizden geleni yapmak....

Son düzenleme:
bulutcum asicim söylemenize gerek bile yok hep dualarımızdasınız. her duamda sayıyorum hepinizi tek tek
hepinizin güzel haberlerini hep beraber kutlayacağız inşallah buradan

canim biz bu sayfada durmak yok yola devam dedik dua ettik
sukrettik ve sabrettik arkadaslarimiz mucizelerine kavustular
bizler geride kalanlar yola devam diyoruz bizimde kavustugumuz gunler yakindir

asicim dediğin lafa bak.dualarımda unuturmuyım hiç.hiç aklımdan çıkmıyosunuzki..dediğim gbi kalbim burdaki güzel haberlerle tam olacak.şimdi yarım.Şeniz

canimsin ya
allahim sagsalim kucagina aldigin gunleri gosterir insallah

insallah canim allahim saglicakla kucagina lamyai nasip etsin
ne kadar guzel ya artik sayfamiz hamile doldu kizlar cok sevincliyim sizlerin adina

bulutcum asicim söylemenize gerek bile yok hep dualarımızdasınız. her duamda sayıyorum hepinizi tek tek
hepinizin güzel haberlerini hep beraber kutlayacağız inşallah buradan

amin canim amin
bizlerler birlikte oldugunuz icin tesekkurler:lepi::lepi:

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

lansor17 28 eylul 3 tedaviye basladi dualarimiz seninle

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

5-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

6-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

7_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

8_gulencim arkadasimiz hem bizlere hemde azospermlilere umut oldu allahin izni ile 2.denemesinde o simdi hamile:CüvCüv:

9_toprak 3.tup bebek denedi ve hamile kaldi:CüvCüv:

10_momi 1 tup bebek kimyasal gebelik 2 denemeden allahim mucizesini dogal yoldan gonderdi o artik bir hamile:CüvCüv:

11_denizbulut 2tup bebek tedavisinde allahin izni ile hamile kaldi:CüvCüv:

12_xolix06 2 tupbebek negatif 3 ye baslamak uzere idi ama allahim dogal yoldan gonderdi mucizesini o artik bir hamile:CüvCüv:

aynıyız canım bende ramazanda kalmışım.hemde oruç tutmuştum.çok dua ettik bizde eşimle.bende 7+2 yim.dün kalp atışını gördm.çok şükür.allah tamamına erdisin.Şeniz

merhaba arkadaşalr.hepinizi tebrik ediyorum.rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize.inanın çok sevindim,sizin adınıza maşalllah rabbim acılarını göstermesin hiçbirinize.rabbim diledikten sonra olmayacak hiç birşey yok.o kadar sıkıntı tedavi olmuyor yada oluyor düşük oluyor.rabbim kendiliğinden gönderiyor ne güzel.rabbim her isteyene nasip etsin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ASıMıRA CANIM sen nasılsın ya epeydir karşılaşamadık,neler yapıyorsun anlatsana,herşey yolundadır inşallah.

ASİMİRA CANIM sen nasılsın ya epeydir karşılaşamadık,neler yapıyorsun anlatsana,herşey yolundadır inşallah.

merhaba canim nasil olayim iste allahima bin sukur
buralardayim ben hep
kk hastasi birisi olarak
ikinci tedaviden sonra beklemedyim iste dogum kontrol hapi kullaniyorum iki aydir gecenki zamansiz catlamdan dolayi kist olusmus
onlarin ve zamanin gecmesini bekliyorum
biraz umut ve birazda korku ile
3 tedaviye baslamayi dusunuyorum

sen nasilsin neler yapiyorsun
opuyorumnanaktan

selam kızlarrr bugün çatlatma iğnem veriliyor hayırlısıyla.....inşallah bir aksilik çıkmadan güzel güzel toplanır yumoşçuklar

selam kızlarrr bugün çatlatma iğnem veriliyor hayırlısıyla.....inşallah bir aksilik çıkmadan güzel güzel toplanır yumoşçuklar

aaaaa cok hizlisin masallah canim ya
ben uzun basladin sanmistim
demek kisa protokolmus
kac yumosun var
hadi hayirlisi allahim hakkinda en hayirlisini versin canim
guzel haberlerini alicaz insallah
:Saruboceq::Saruboceq::lepi::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…