Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlarrr bugün çatlatma iğnem veriliyor hayırlısıyla.....inşallah bir aksilik çıkmadan güzel güzel toplanır yumoşçuklar

bende seni merak ediyordum ne yapıyor bu kız nerelerde hiç sesi çıkmadı diye. hadi bakalım hayırlısı ile çatlasın yumoşlar sonra gelsin bebişleeer

canım sagol guzel dileklerin icin insallah yasadigimiz bu guzel gunleri rabbim sizlere de yasatsin bekletmeden hemen en kısa zamanda. Şeniz

selam kızlarrr bugün çatlatma iğnem veriliyor hayırlısıyla.....inşallah bir aksilik çıkmadan güzel güzel toplanır yumoşçuklar

hayırlısı olsun canım. kaç tane yumurtan varmış? inşş bu sefer gelecek meleklerinopuyorumnanaktan

rabbim şifa versin tatlım biran önce inşallah.yeni tedavin için sevindim kendini toparlamışsın demekki rabbim yüzünü güldürecek eminim.bende iyiyim canım ya dinleniyorum bol boıl yeni tedavi yok daha hayırlısı bakalım rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
lansorcum maşallah ne güzel ya tedavinin sonu gelmiş neredeyse,zoru bitmiş kolay tarafı gelmiş:inşallah hayırlı haberler alacaksın rabbim gönlüne göre versinŞeniz

amin canim rabbim bizlere sabir ve guc versin
insallah hayirlisi ilede yuzumuzu guldursun

kızlar son iki günüm inşaallah gelmez kırmızılar :Saruboceq:
yoruldum artık negatif sonuç görmekten mafoldumben

ıyi geceler kızlar uğrayamadım bu aralar günde 3 kez klinikte serumlu antibiyotik alıyorum...
Xolix çok sevindin canım hayırlı hamileleik ardından doğum ve bebeğinle mutlu bir yaşam temenni ediyorum.zemuszemus
Asim nasılsın canımmm denemeyi ne zaman düşünüyorsun umarım yakındadır.:1hug:
Aymesim sen nasılsın? kaydirigubbakcemile5
Lansor tedavin hayırlı olsun inşallah başarılı sonuçlanır tedavin ve anne olursun...:CüvCüv:
Momim sen nasılsın bebişin nasıl..opuyorumnanaktan
Kendinize iyi bakın kızlar

:) belirtilr varmı balım?

:gitme: biz yokmuyuz bu selamların içinde yanı. balım hayırdır serum falan ohss mı?

:) belirtilr varmı balım?

:gitme: biz yokmuyuz bu selamların içinde yanı. balım hayırdır serum falan ohss mı?

Merhaba canım aşkolsun bu sayfadaki herkese selam var olma mı... opuyorumnanaktan
Ohss değil canım tüp bebekte 2 negatif sonucum var, doktorum enfeksiyon kaptığım için antibiyotik tedavisi uyguluyor... inşallah önümüzdeki ay 3. denemeye başlayacağız.
Sen nasılsın? durumun nasıl gelişmeler olduğunda haberdar edersin bizi kaydirigubbakcemile5

hepimize de canımmmm
hasret kaldığımız bebişlerimize hayırlısıyla kavuşalım inşaallah :Saruboceq:

insallah canim insallah

canim cok gecmis olsun ya
ama en iyisini yapiyorsun antibiyotik temizlesin vucundundaki mikroplari
evet canim dusunuyorum allahin izni ile kasimda drum var sonra baslarim galiba

belkide beraber baslarizzzz

patirica kizim nerdesin test gunun ne zaman insallah gelmezsin buralara

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

lansor17 28 eylul 3 tedaviye basladi dualarimiz seninle

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

5-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

6-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

7_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

8_gulencim arkadasimiz hem bizlere hemde azospermlilere umut oldu allahin izni ile 2.denemesinde o simdi hamile:CüvCüv:

9_toprak 3.tup bebek denedi ve hamile kaldi:CüvCüv:

10_momi 1 tup bebek kimyasal gebelik 2 denemeden allahim mucizesini dogal yoldan gonderdi o artik bir hamile:CüvCüv:

11_denizbulut 2tup bebek tedavisinde allahin izni ile hamile kaldi:CüvCüv:

12_xolix06 2 tupbebek negatif 3 ye baslamak uzere idi ama allahim dogal yoldan gonderdi mucizesini o artik bir hamile:CüvCüv:

slm canım maşllah çok hızlı ilerliyor herşey
Allah yardımcın olsun

canım inşallah hakkında hayırlısı olur
ve o kırmızılar 9 ay hiç gelmezler

slm canım ben çok şükür iyiyim
sende kendine çok dikkat et
çok geçmiş olsun tatlım

nasılsınız kızlar ası aymes ..................ınş guzel haberle gelır sırayla ınş

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

lansor17 28 eylul 3 tedaviye basladi dualarimiz seninle

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

5-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

6-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

7_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

8_gulencim arkadasimiz hem bizlere hemde azospermlilere umut oldu allahin izni ile 2.denemesinde o simdi hamile:CüvCüv:

9_toprak 3.tup bebek denedi ve hamile kaldi:CüvCüv:

10_momi 1 tup bebek kimyasal gebelik 2 denemeden allahim mucizesini dogal yoldan gonderdi o artik bir hamile:CüvCüv:

11_denizbulut 2tup bebek tedavisinde allahin izni ile hamile kaldi:CüvCüv:

12_xolix06 2 tupbebek negatif 3 ye baslamak uzere idi ama allahim dogal yoldan gonderdi mucizesini o artik bir hamile:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…