selam kızlarrr bugün çatlatma iğnem veriliyor hayırlısıyla.....inşallah bir aksilik çıkmadan güzel güzel toplanır yumoşçuklar
merhaba arkadaşalr.hepinizi tebrik ediyorum.rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize.inanın çok sevindim,sizin adınıza maşalllah rabbim acılarını göstermesin hiçbirinize.rabbim diledikten sonra olmayacak hiç birşey yok.o kadar sıkıntı tedavi olmuyor yada oluyor düşük oluyor.rabbim kendiliğinden gönderiyor ne güzel.rabbim her isteyene nasip etsin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selam kızlarrr bugün çatlatma iğnem veriliyor hayırlısıyla.....inşallah bir aksilik çıkmadan güzel güzel toplanır yumoşçuklar
hayırlısı olsun canım. kaç tane yumurtan varmış? inşş bu sefer gelecek meleklerinopuyorumnanaktan
rabbim şifa versin tatlım biran önce inşallah.yeni tedavin için sevindim kendini toparlamışsın demekki rabbim yüzünü güldürecek eminim.bende iyiyim canım ya dinleniyorum bol boıl yeni tedavi yok daha hayırlısı bakalım rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:merhaba canim nasil olayim iste allahima bin sukur
buralardayim ben hep
kk hastasi birisi olarak
ikinci tedaviden sonra beklemedyim iste dogum kontrol hapi kullaniyorum iki aydir gecenki zamansiz catlamdan dolayi kist olusmus
onlarin ve zamanin gecmesini bekliyorum
biraz umut ve birazda korku ile
3 tedaviye baslamayi dusunuyorum
sen nasilsin neler yapiyorsunopuyorumnanaktan
lansorcum maşallah ne güzel ya tedavinin sonu gelmiş neredeyse,zoru bitmiş kolay tarafı gelmiş:inşallah hayırlı haberler alacaksın rabbim gönlüne göre versinŞenizselam kızlarrr bugün çatlatma iğnem veriliyor hayırlısıyla.....inşallah bir aksilik çıkmadan güzel güzel toplanır yumoşçuklar
rabbim şifa versin tatlım biran önce inşallah.yeni tedavin için sevindim kendini toparlamışsın demekki rabbim yüzünü güldürecek eminim.bende iyiyim canım ya dinleniyorum bol boıl yeni tedavi yok daha hayırlısı bakalım rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
lansorcum maşallah ne güzel ya tedavinin sonu gelmiş neredeyse,zoru bitmiş kolay tarafı gelmiş:inşallah hayırlı haberler alacaksın rabbim gönlüne göre versinŞeniz
kızlar son iki günüm inşaallah gelmez kırmızılar :Saruboceq:
yoruldum artık negatif sonuç görmekten mafoldumben
hepimize de canımmmmallah sabir versin canim
:) belirtilr varmı balım?kızlar son iki günüm inşaallah gelmez kırmızılar :Saruboceq:
:gitme: biz yokmuyuz bu selamların içinde yanı. balım hayırdır serum falan ohss mı?İyi geceler kızlar uğrayamadım bu aralar günde 3 kez klinikte serumlu antibiyotik alıyorum...
Xolix çok sevindin canım hayırlı hamileleik ardından doğum ve bebeğinle mutlu bir yaşam temenni ediyorum.zemuszemus
Asim nasılsın canımmm denemeyi ne zaman düşünüyorsun umarım yakındadır.:1hug:
Aymesim sen nasılsın? kaydirigubbakcemile5
Lansor tedavin hayırlı olsun inşallah başarılı sonuçlanır tedavin ve anne olursun...:CüvCüv:
Momim sen nasılsın bebişin nasıl..opuyorumnanaktan
Kendinize iyi bakın kızlar
:) belirtilr varmı balım?
:gitme: biz yokmuyuz bu selamların içinde yanı. balım hayırdır serum falan ohss mı?
hepimize de canımmmm
hasret kaldığımız bebişlerimize hayırlısıyla kavuşalım inşaallah :Saruboceq:
İyi geceler kızlar uğrayamadım bu aralar günde 3 kez klinikte serumlu antibiyotik alıyorum...
Xolix çok sevindin canım hayırlı hamileleik ardından doğum ve bebeğinle mutlu bir yaşam temenni ediyorum.zemuszemus
Lansor tedavin hayırlı olsun inşallah başarılı sonuçlanır tedavin ve anne olursun...:CüvCüv:
Merhaba canım aşkolsun bu sayfadaki herkese selam var olma mı... opuyorumnanaktan
Ohss değil canım tüp bebekte 2 negatif sonucum var, doktorum enfeksiyon kaptığım için antibiyotik tedavisi uyguluyor... inşallah önümüzdeki ay 3. denemeye başlayacağız.
Sen nasılsın? durumun nasıl gelişmeler olduğunda haberdar edersin bizi kaydirigubbakcemile5
kızlar son iki günüm inşaallah gelmez kırmızılar :Saruboceq:
İyi geceler kızlar uğrayamadım bu aralar günde 3 kez klinikte serumlu antibiyotik alıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?