Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım geçmiş olsun. inşallah antibiyotikler temizler vucuduna da tedaviye sağlıkla başlarsın. rabbim bekletmesin seni daha fazla göndersin meleğini inşallah.

ben iyiyim hafiften mide bulantıları başladı. gidip geliyor çok yoğun değil ama sanki artacak gibi. hayırlısı napalım bebiş sağlıklı olsun da benim midem bulansın napalım. :bbo:

asıcım ınş ıyıyız buyuyoz artık ıyıce ınş ...bundan sonra daha zorlu ...rabbım tum hamışlerı tamamına erdırsın.............hamış olmak ısteyenlerı kısa zamanda pesımızden gelmeyı nasıp etsın.................

amin canim amin rabbim sag salim kucaklatsin tum anne adaylarina

kızlar eve gelirken eczaneden test aldım eve gelir gelmez yaptım hemen ama sonuç yine yeniden negatif mafoldumben mafoldumben mafoldumben

selam kızlarrr bugün çatlatma iğnem veriliyor hayırlısıyla.....inşallah bir aksilik çıkmadan güzel güzel toplanır yumoşçuklar

canım inşşş 5. güne varan bir dolu 1. kalite yumoşun olur kaydirigubbakcemile3

hay allahım canım cok geçmiş olsun , klasık olacak ama insallah bu sefer dileklerin kabul olur ve meleğin seninle kalır. :))))))

patirica kizim nerdesin test gunun ne zaman insallah gelmezsin buralara
kız geldim ya sorma bu gun 10. gunum . dun sabah idrar testı yaptım ıkı saat başında bekledim ama negatıftı. annem evde dıye hemen çekmeceye tıktım testı. aksam 7 gıbı cope atayım dıye elıme bı aldım boyle beyazın üstünde kırık beyaz bı çızgi. allaalla dedim evirdim çevirdim , heuehe yanlışta olsa hayatımda ilk defa gordum silik çizgiyı. yınede belli olmaz diye bır test daha yaptım ve inanirmısın sabaha kadar basında bekledim desem yeridir ama çıkmadı ikinci çizgi:) kısmet canım ya . alıştırıyorum boylece kendimide eşimide negatife, birden kanda negatifi gorunce çökmeyelım dıye. ve alıştıkta galıba.

kızlar eve gelirken eczaneden test aldım eve gelir gelmez yaptım hemen ama sonuç yine yeniden negatif mafoldumben mafoldumben mafoldumben
anam bi dur bi dur kaçıncı gunun bu gun.

canim ne zamandir dusunuyorsun
insan alisiyor ya bir sure sonra negatifleri gormeye
ki sen dogal yoldan deniyorsun yanilmiyorsam demi

canim yaaaaaaaaaaaa
saglik olsun olmazsada ama kan testine kadar umudunu yitirme derim
ama dayanikli ve guclu bir kisiligin var ne kadar guzel
yanindayiz canim iyide olsa kotude olsa bekliyoruz kan sonucunu

canim ne zamandir dusunuyorsun
insan alisiyor ya bir sure sonra negatifleri gormeye
ki sen dogal yoldan deniyorsun yanilmiyorsam demi
hayır canım ben klomen ve çatlatma iğnesi kullandım
bende hem myom hemde kist var. hemen hamile kalmam lazım. sıkıntılı durumdayım. aslında daha yeni evliyiz ama rahatsızlığım nedeniyle hemen istiyoruz
Rabbim hayırlısını versin

benimde öyle olmustu yani saatler sonra bende ikinci cizgiyi görmüstüm aslinda 8. gün ikinci cizgiyi 10 dakika icinde gördüm 12. gün ise yaklasik 4-5 saat sonra gördüm bende aticam diye cantama koymustum evimde degildim sehir disindaydim:) derken cöpe atacaktim bir daha baktim ikinci cizgi silikti, ertesi günü kan tahlili yaptirdim 0.4 cikmisti, insallah seninki pozitif lur canim

KIZLAR SIZCCE IKINCI TÜP BEBEK TEDAVISINE BASLAMAK ICIN EN UYGUN ZAMAN NE ZAMANDIR; YANI IKI TEDAVI ARASINDA NE KADAR BIR ZAMAN OLMASI DHA IYIDIR; BU KONUDA KARASIZIMD BEN lütfen yardimci olun normalde ben agustos ayinda basladim eylülde neatif sonuc aldim 20 sinde felan, doktor istersen ekimde baslayabilirzi dedi ama ben ocak ayina kadar arami versem diye dsünüyorum, sizce dogrumu, ya bazilari fazla ara vermek iyi degil diyolar ama bilmiyorum cok bunaldim hastaelerden, afffff afffff allahim afff

slm canım normalde 2. adet gördükten sonra başlayabiliyorsun
benim doktorum öylr söylemişti ama önemli olan senin psikolojin
ara vermek iyi değil diye bişey duymadım ben
bende şubat ayında yaptırmıştım kendimi hazır hissetmediğim için
bi daha denemedim şu aralar denemeyi düşünüyorum

Son düzenleme:

ah be canım zaten testlerde yazıyor 10 dk gectıkten sonra cıkan sonucu kaideye almayınız diye kaydirigubbakcemile3
bizimkisi fakr tesellısı işte. dun aksam bir test daha yaptım yıne negatifti. ne yapalım kuzum tabi çok üzücü bir durum ama bizim oturup ağlamaya bile zmanımız yok. her nekadar dun gece kendimden gecercesine ağladıysamda bu sabah hayat devam ediyor. inanın insanı öldürmeyn üzüntüler dahada cok guclendiriyor. şimdi hemen bir kaç ay daha para biriktirip yeni bir tedavıye başlamak istiyorum. ya bişey sorucam transferin hemen 12. gunu geliyormu kanama? kac gun sonra adet oldunuz. benım yarın 12. gunum ama en ufak bir adet ağrısı falanda yok acaba epey gecikecekmi bu melet?

reglim üç gün gecikti kızlar
test yaptım
aman ya yine tek çizgi
bıktım artık ya tek çizgi görmekten
:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

insallah allahim dualarini kabul eder canim
insallah hayirli bir sekilde bebegin gelir
bence boyle bi aceleniz varsa tedavilere hic ara verme canim baktin olmuyor asilamaya gec derim

evet canim ya 3 ay deniyor ama en erken bencede 2 ay gerisinide sen bilirsin yani kasimdada baslayabilirsin aslinda allah hepimize sabir versin

reglim üç gün gecikti kızlar
test yaptım
aman ya yine tek çizgi
bıktım artık ya tek çizgi görmekten
:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

canim sabir et ve sukret rabbim insallah gonlune gore verir

gunaydın................nasılsınız kızlar..................asıcım nevro ne yaptı gırmıyoo hıç galıba goremıyorumm..........bebegı oldumu

gunaydın................nasılsınız kızlar..................asıcım nevro ne yaptı gırmıyoo hıç galıba goremıyorumm..........bebegı oldumu

selam canim
yok canim olmadi dogum iznine ayrilmis
ama oda girmiyor iki aya yakindir
cok sismis biraz zor oldu gebeligi galiba
yani bizde pek gorusemiyoruz

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

lansor17 28 eylul 3 tedaviye basladi dualarimiz seninle

balance88 3 tup bebek tedavisinde

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

5-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

6-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

7_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

8_gulencim arkadasimiz hem bizlere hemde azospermlilere umut oldu allahin izni ile 2.denemesinde o simdi hamile:CüvCüv:

9_toprak 3.tup bebek denedi ve hamile kaldi:CüvCüv:

10_momi 1 tup bebek kimyasal gebelik 2 denemeden allahim mucizesini dogal yoldan gonderdi o artik bir hamile:CüvCüv:

11_denizbulut 2tup bebek tedavisinde allahin izni ile hamile kaldi:CüvCüv:

12_xolix06 2 tupbebek negatif 3 ye baslamak uzere idi ama allahim dogal yoldan gonderdi mucizesini o artik bir hamile:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…