E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.581
nasılsınız kızlar ası aymes ..................ınş guzel haberle gelır sırayla ınş
İyi geceler kızlar uğrayamadım bu aralar günde 3 kez klinikte serumlu antibiyotik alıyorum...
Xolix çok sevindin canım hayırlı hamileleik ardından doğum ve bebeğinle mutlu bir yaşam temenni ediyorum.zemuszemus
Asim nasılsın canımmm denemeyi ne zaman düşünüyorsun umarım yakındadır.:1hug:
Aymesim sen nasılsın? kaydirigubbakcemile5
Lansor tedavin hayırlı olsun inşallah başarılı sonuçlanır tedavin ve anne olursun...:CüvCüv:
Momim sen nasılsın bebişin nasıl..opuyorumnanaktan
Kendinize iyi bakın kızlar
asıcım ınş ıyıyız buyuyoz artık ıyıce ınş ...bundan sonra daha zorlu ...rabbım tum hamışlerı tamamına erdırsın.............hamış olmak ısteyenlerı kısa zamanda pesımızden gelmeyı nasıp etsın.................
selam kızlarrr bugün çatlatma iğnem veriliyor hayırlısıyla.....inşallah bir aksilik çıkmadan güzel güzel toplanır yumoşçuklar
hay allahım canım cok geçmiş olsun , klasık olacak ama insallah bu sefer dileklerin kabul olur ve meleğin seninle kalır. :))))))Merhaba canım aşkolsun bu sayfadaki herkese selam var olma mı... opuyorumnanaktan
Ohss değil canım tüp bebekte 2 negatif sonucum var, doktorum enfeksiyon kaptığım için antibiyotik tedavisi uyguluyor... inşallah önümüzdeki ay 3. denemeye başlayacağız.
Sen nasılsın? durumun nasıl gelişmeler olduğunda haberdar edersin bizi kaydirigubbakcemile5
kız geldim ya sorma bu gun 10. gunum . dun sabah idrar testı yaptım ıkı saat başında bekledim ama negatıftı. annem evde dıye hemen çekmeceye tıktım testı. aksam 7 gıbı cope atayım dıye elıme bı aldım boyle beyazın üstünde kırık beyaz bı çızgi. allaalla dedim evirdim çevirdim , heuehe yanlışta olsa hayatımda ilk defa gordum silik çizgiyı. yınede belli olmaz diye bır test daha yaptım ve inanirmısın sabaha kadar basında bekledim desem yeridir ama çıkmadı ikinci çizgi:) kısmet canım ya . alıştırıyorum boylece kendimide eşimide negatife, birden kanda negatifi gorunce çökmeyelım dıye. ve alıştıkta galıba.patirica kizim nerdesin test gunun ne zaman insallah gelmezsin buralara
anam bi dur bi dur kaçıncı gunun bu gun.kızlar eve gelirken eczaneden test aldım eve gelir gelmez yaptım hemen ama sonuç yine yeniden negatif mafoldumben mafoldumben mafoldumben
kızlar eve gelirken eczaneden test aldım eve gelir gelmez yaptım hemen ama sonuç yine yeniden negatif mafoldumben mafoldumben mafoldumben
hay allahım canım cok geçmiş olsun , klasık olacak ama insallah bu sefer dileklerin kabul olur ve meleğin seninle kalır. :))))))
kız geldim ya sorma bu gun 10. gunum . dun sabah idrar testı yaptım ıkı saat başında bekledim ama negatıftı. annem evde dıye hemen çekmeceye tıktım testı. aksam 7 gıbı cope atayım dıye elıme bı aldım boyle beyazın üstünde kırık beyaz bı çızgi. allaalla dedim evirdim çevirdim , heuehe yanlışta olsa hayatımda ilk defa gordum silik çizgiyı. yınede belli olmaz diye bır test daha yaptım ve inanirmısın sabaha kadar basında bekledim desem yeridir ama çıkmadı ikinci çizgi:) kısmet canım ya . alıştırıyorum boylece kendimide eşimide negatife, birden kanda negatifi gorunce çökmeyelım dıye. ve alıştıkta galıba.
anam bi dur bi dur kaçıncı gunun bu gun.
hayır canım ben klomen ve çatlatma iğnesi kullandımcanim ne zamandir dusunuyorsun
insan alisiyor ya bir sure sonra negatifleri gormeye
ki sen dogal yoldan deniyorsun yanilmiyorsam demi
hay allahım canım cok geçmiş olsun , klasık olacak ama insallah bu sefer dileklerin kabul olur ve meleğin seninle kalır. :))))))
kız geldim ya sorma bu gun 10. gunum . dun sabah idrar testı yaptım ıkı saat başında bekledim ama negatıftı. annem evde dıye hemen çekmeceye tıktım testı. aksam 7 gıbı cope atayım dıye elıme bı aldım boyle beyazın üstünde kırık beyaz bı çızgi. allaalla dedim evirdim çevirdim , heuehe yanlışta olsa hayatımda ilk defa gordum silik çizgiyı. yınede belli olmaz diye bır test daha yaptım ve inanirmısın sabaha kadar basında bekledim desem yeridir ama çıkmadı ikinci çizgi:) kısmet canım ya . alıştırıyorum boylece kendimide eşimide negatife, birden kanda negatifi gorunce çökmeyelım dıye. ve alıştıkta galıba.
anam bi dur bi dur kaçıncı gunun bu gun.
KIZLAR SIZCCE IKINCI TÜP BEBEK TEDAVISINE BASLAMAK ICIN EN UYGUN ZAMAN NE ZAMANDIR; YANI IKI TEDAVI ARASINDA NE KADAR BIR ZAMAN OLMASI DHA IYIDIR; BU KONUDA KARASIZIMD BENlütfen yardimci olun normalde ben agustos ayinda basladim eylülde neatif sonuc aldim 20 sinde felan, doktor istersen ekimde baslayabilirzi dedi ama ben ocak ayina kadar arami versem diye dsünüyorum, sizce dogrumu, ya bazilari fazla ara vermek iyi degil diyolar ama bilmiyorum cok bunaldim hastaelerden, afffff afffff allahim afff
benimde öyle olmustu yani saatler sonra bende ikinci cizgiyi görmüstüm aslinda 8. gün ikinci cizgiyi 10 dakika icinde gördüm 12. gün ise yaklasik 4-5 saat sonra gördüm bende aticam diye cantama koymustum evimde degildim sehir disindaydim:) derken cöpe atacaktim bir daha baktim ikinci cizgi silikti, ertesi günü kan tahlili yaptirdim 0.4 cikmisti, insallah seninki pozitif lur canim
hayır canım ben klomen ve çatlatma iğnesi kullandım
bende hem myom hemde kist var. hemen hamile kalmam lazım. sıkıntılı durumdayım. aslında daha yeni evliyiz ama rahatsızlığım nedeniyle hemen istiyoruz
Rabbim hayırlısını versin
KIZLAR SIZCCE IKINCI TÜP BEBEK TEDAVISINE BASLAMAK ICIN EN UYGUN ZAMAN NE ZAMANDIR; YANI IKI TEDAVI ARASINDA NE KADAR BIR ZAMAN OLMASI DHA IYIDIR; BU KONUDA KARASIZIMD BENlütfen yardimci olun normalde ben agustos ayinda basladim eylülde neatif sonuc aldim 20 sinde felan, doktor istersen ekimde baslayabilirzi dedi ama ben ocak ayina kadar arami versem diye dsünüyorum, sizce dogrumu, ya bazilari fazla ara vermek iyi degil diyolar ama bilmiyorum cok bunaldim hastaelerden, afffff afffff allahim afff
reglim üç gün gecikti kızlar
test yaptım
aman ya yine tek çizgi
bıktım artık ya tek çizgi görmekten
:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
gunaydın................nasılsınız kızlar..................asıcım nevro ne yaptı gırmıyoo hıç galıba goremıyorumm..........bebegı oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?