- Konu Sahibi EU2
-
- #3.601
insallah allahim dualarini kabul eder canim
insallah hayirli bir sekilde bebegin gelir
bence boyle bi aceleniz varsa tedavilere hic ara verme canim baktin olmuyor asilamaya gec derim
canim sabir et ve sukret rabbim insallah gonlune gore verir
asicim canım nasılsın.ben tedaviye başladım.3. denemem benim biliyosunuz.inşallah bu sefer yüzümüz güler hepimizin.sen ne yaptın
hadi hakkinda hayirlisi canim dualarim seninle
bizlerede haber vermeyi unutma
asicim canım nasılsın.ben tedaviye başladım.3. denemem benim biliyosunuz.inşallah bu sefer yüzümüz güler hepimizin.sen ne yaptın
unuturmuyum hiç.sizinle en zor anlarımı paylaştım.inşallah en mutlu zamanlarımızı paylaşacağız.
:asigim:
selam kızlar bu gun test gunum. yanı transferden sonra 15. gunum. dr bu tarıhte istemişti testi. gittim kan verdım biraz once . bir saat sonra alıcam sonucu. hiç heycanyok biliyormusunuz. yaptığım ve negetif cıkan idrar testleri beni bu sonuca alıştırdı desem yeridir. bakalım bide ne belirti ne bişey hiç bişey yok. adette olmadım. acaba adet ne zaman olmamız gerekiyor bi fikri olan varmıdır?
canım inşallah idrar testinden sonra kanda yükselmiştir bol bol şaşırtır seni sonucun.
benim ilk tedavimde test günümden 5 gün sonra gelmişti. üstelik kimyasal gebelik olmasına rağmen çok gecikmemişti. ama inşallah seninki gelmez şöyle güzel bir 9 ay boyunca....
hımmm yanı trasferden 17. gun sonra kanaman başladı. bu gecıkmemış halımı kız. normalı ne acaba?
ah be canım zaten testlerde yazıyor 10 dk gectıkten sonra cıkan sonucu kaideye almayınız diye kaydirigubbakcemile3
bizimkisi fakr tesellısı işte. dun aksam bir test daha yaptım yıne negatifti. ne yapalım kuzum tabi çok üzücü bir durum ama bizim oturup ağlamaya bile zmanımız yok. her nekadar dun gece kendimden gecercesine ağladıysamda bu sabah hayat devam ediyor. inanın insanı öldürmeyn üzüntüler dahada cok guclendiriyor. şimdi hemen bir kaç ay daha para biriktirip yeni bir tedavıye başlamak istiyorum. ya bişey sorucam transferin hemen 12. gunu geliyormu kanama? kac gun sonra adet oldunuz. benım yarın 12. gunum ama en ufak bir adet ağrısı falanda yok acaba epey gecikecekmi bu melet?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?