Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
insallah allahim dualarini kabul eder canim
insallah hayirli bir sekilde bebegin gelir
bence boyle bi aceleniz varsa tedavilere hic ara verme canim baktin olmuyor asilamaya gec derim

canim sabir et ve sukret rabbim insallah gonlune gore verir

amin canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

asicim canım nasılsın.ben tedaviye başladım.3. denemem benim biliyosunuz.inşallah bu sefer yüzümüz güler hepimizin.sen ne yaptın

asicim canım nasılsın.ben tedaviye başladım.3. denemem benim biliyosunuz.inşallah bu sefer yüzümüz güler hepimizin.sen ne yaptın

hadi hakkinda hayirlisi canim dualarim seninle
bizlerede haber vermeyi unutma

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

lansor17 28 eylul 3 tedaviye basladi dualarimiz seninle

balance88 3 tup bebek tedavisinde

sena81 3 tup bebek tedavisinde

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

5-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

6-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

7_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

8_gulencim arkadasimiz hem bizlere hemde azospermlilere umut oldu allahin izni ile 2.denemesinde o simdi hamile:CüvCüv:

9_toprak 3.tup bebek denedi ve hamile kaldi:CüvCüv:

10_momi 1 tup bebek kimyasal gebelik 2 denemeden allahim mucizesini dogal yoldan gonderdi o artik bir hamile:CüvCüv:

11_denizbulut 2tup bebek tedavisinde allahin izni ile hamile kaldi:CüvCüv:

12_xolix06 2 tupbebek negatif 3 ye baslamak uzere idi ama allahim dogal yoldan gonderdi mucizesini o artik bir hamile:CüvCüv:

tedavideki arkadaslarimiz insallah ucunuzde ucuncu tedavilerinizde yuzunuz guler

merhaba konyada yasiyosun herhalde acaba tedavini konyada mi yaptiracaksin
bende konyaliyim ve konyaya gelmeyi dusunuyorum tedavi icin
acaba hangi hastaneye gidiyosun hangi dra ve memnunmusun

Günaydın kızlar inşallah bu hafta hepimiz en sevineceğimiz haberlerimizi alırız

Son düzenleme:
gunaydin herkese
iyi haftaar insallah
guzel baslasin guzel devam etsin gununuzzzopuyorumnanaktan

selam kızlar bu gun test gunum. yanı transferden sonra 15. gunum. dr bu tarıhte istemişti testi. gittim kan verdım biraz once . bir saat sonra alıcam sonucu. hiç heycanyok biliyormusunuz. yaptığım ve negetif cıkan idrar testleri beni bu sonuca alıştırdı desem yeridir. bakalım bide ne belirti ne bişey hiç bişey yok. adette olmadım. acaba adet ne zaman olmamız gerekiyor bi fikri olan varmıdır?

gunaydın hatta artık tünaydın güzeller...
haftanız gününüz aydın olsun...

canım inşallah idrar testinden sonra kanda yükselmiştir bol bol şaşırtır seni sonucun.

benim ilk tedavimde test günümden 5 gün sonra gelmişti. üstelik kimyasal gebelik olmasına rağmen çok gecikmemişti. ama inşallah seninki gelmez şöyle güzel bir 9 ay boyunca....

hımmm yanı trasferden 17. gun sonra kanaman başladı. bu gecıkmemış halımı kız. normalı ne acaba?

hımmm yanı trasferden 17. gun sonra kanaman başladı. bu gecıkmemış halımı kız. normalı ne acaba?

yani tabi. kimyasal gebelik olmasa bile bazılarında gelmesi daha uzun sürebiliyor. hormonal denge bozulduğu için belli olmuyor. bazılarda test gününden önce geliyor. kişiye göre değişiyor herhalde.

bana doktorumun söylediği oydu. 12. gün hcg testim 16ydı. 14. gün 5 e düşmüştü. 14. gün tüm takviyeleri progestanı falan bıraktım. 3 gün sonra geldi adetim....

evet kizlar benimde kimaysal gebelik oldu 2.ci tedavide agustos sonundaydi test gunum
ve ben sukur bugun adet oldum adetimin gelmesine hic bu kadar sevindigimi hatirlamiyorum

evet canim benim 12. güü lekelenmem oldu 14. güne kadar ara ara siyah lekelenmeler oldu 14. günüde tam kanama baslamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…