E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
asi benide yaz şu listeye 4defa aşılama 2defa tüp bebek denemesi artık çok yoruldum allah herkeze hayırlısını versin tabiki herşeye rağmen yola devam
asi74 teşekkürederim.inşallah bizde birgün kendi evlatlarımızı kkoklarız.
cnm hakkında hayırlısı böyleymiş üzülme olurmu...inş. en kısa zamanda hamiş olursun ve üzüntünü unutursun...benimde ilk kan testim 52.67.yarın ikinci testim var inş. değerim yükselmiştir...ama dediğim gibi rabbim hakkımızda neyin hayırlı neyin hayırsız olduğunu daha iyi bilir...bol bol dua :Saruboceq::Saruboceq:
merhaba benyeni üye oldum umudunuzu kesmeyin bende 2,5 yıllık evliyim geçen yıl tüp bebek yaptırdık olmadı tam ümüdin bittiği yerdeyim derken bu ay hamile olduğumu öğrendim rabbim isteyen kerkese versin çün kü çok zor
arkadaşlar benide ekleyin 3 aşılama 1 tüp bebek negatifim var 2. içinde allah kısmet ederse bu ayın sonunda başlıcam
Kıslar bişey sormak istiyorum ben negatifi alalı 10 gün oldu bugün ve ben o günden beri adet görüyorum normalde benim adetim 4 gün sürer nedendir acaba bilgisi olan varmı bi terslikmi var acaba çok fazla gelmiyo ama hergün bi kaç damla şeklinde:uhm:
canim normalmis cunku benimde 8 9 gun sonra hatta sonrada cok yogun sekilde bir hafta falan akintim oldu coktu ama
simdilerdede akinti var ama azldi diger aya duzelir insallah
merhaba benyeni üye oldum umudunuzu kesmeyin bende 2,5 yıllık evliyim geçen yıl tüp bebek yaptırdık olmadı tam ümüdin bittiği yerdeyim derken bu ay hamile olduğumu öğrendim rabbim isteyen kerkese versin çün kü çok zor
Kıslar bişey sormak istiyorum ben negatifi alalı 10 gün oldu bugün ve ben o günden beri adet görüyorum normalde benim adetim 4 gün sürer nedendir acaba bilgisi olan varmı bi terslikmi var acaba çok fazla gelmiyo ama hergün bi kaç damla şeklinde:uhm:
Sağol canım cevabın için hiç bu kadar uzun sürmezdi
ondan endişelendim biraz
nasılsın bu arada karşılaşamıyoruz hiç
özledim valla seninle muhabbet etmeyia.s.
amin amin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
aymescim bu hormonlar napıyor biz bilmiyorum...
microdan sontra bende çok fazla adet olmuştum.
8 aydır düzene girmedi
evet canim hic konusamiyoruz hafta sonu girince ozlesiyoruz valla
iyilik allaha sukur sen nasilsin
son gelismeler neler
aymescim benimde tüpten sonra adetim 10 gün oldu.hemşireler normal diyorlar.hatta bundan sonraki aylarda da düzensizlik olabilirmiş.böyle şeylerin olması normal çünkü rahim yapay işlemlerden geçiyo.
birde asicim benide eklermisin listene.çok çok zor bir hastayım ben.benim durmumda olupta çocuk sahibi olanlar şu kulüpte bir elin parmağını geçmeyecek sayıda.ama önemli olan zoru başarmak Allahın izniyle.inşaallah birgün hepimiz hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz.sevgiler....
3 negatif mikro.birincide ve 3. de transfere bile gidemedim.ama durmak yok yola devam:)
TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ
MYWORLD 2. tupbebek 18subatta transfer insallah guzel haberler verir ve ilk hamile listemize gecer. sonuc 2mart
ESLIN67 3.tupbebek tedavisinde
AYSE57 5.tupbebek tedavisinde insallah bu sefer yuzumuz gulecek allahim yardim etsin
kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?