E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.621
selam kızlar bu gun test gunum. yanı transferden sonra 15. gunum. dr bu tarıhte istemişti testi. gittim kan verdım biraz once . bir saat sonra alıcam sonucu. hiç heycanyok biliyormusunuz. yaptığım ve negetif cıkan idrar testleri beni bu sonuca alıştırdı desem yeridir. bakalım bide ne belirti ne bişey hiç bişey yok. adette olmadım. acaba adet ne zaman olmamız gerekiyor bi fikri olan varmıdır?
gunaydın hatta artık tünaydın güzeller...
haftanız gününüz aydın olsun...
evet canim benim 12. güü lekelenmem oldu 14. güne kadar ara ara siyah lekelenmeler oldu 14. günüde tam kanama baslamisti
slm arkadaşlar herkese iyi haftalaropuyorumnanaktan
lansorcum canim nasilsin
tedavin bitti transferin gerceklestimi test gunun ne zaman
kızlar size sorum olucak...
ben bundan önceki ay gonal f adlı iğne vuruldum ve aşılama yaptırdım tabiki tutmadı.....
adet oldum 8 EYLÜLDEE BUAY DİNLENEYİM DEDİM....
ŞİMDİ EKİMİN 8İNDE ADET OLMAM GEREKİYORDU OLMADIM......9 UNDA KANDA GEBELİK TESTİ YAPTIRDIM SONUÇ 0.1
YANİ GEBE DEĞİLİM....
ADET TARİHİMDEN 8 EKİMDEN 5 GÜN GEÇTİ HALA ADET DEĞİLİM....
ACABA KİSTMİ OLDU BENDE...........YOKSA GEBEMİYİMM
merhaba kızlarrrropuyorumnanaktan bu tedavim boyunca k.validemlerde olduğum için pek nete giremiyorum.ama ininın hep aklımdasınız....benim yumoşlar cuma günü toplandı 9 yumoş olmuş bunların 6 sıda embriyocukkk.maşallahhhkaliteleride çok iyiymiş o yüzden çarşambaya blast transferi yapmaya karar verdiler.inşallahhh sonucumda gelişmeleri gibi güzel olur.dualarınızı benden de eksik etmeyin emi canım arkadaşlarımmmmm:Saruboceq::Saruboceq:
canımmmmmm.Şeniz sanırım test günüm 26 ekim olacakkk
merhaba kızlarrrropuyorumnanaktan bu tedavim boyunca k.validemlerde olduğum için pek nete giremiyorum.ama ininın hep aklımdasınız....benim yumoşlar cuma günü toplandı 9 yumoş olmuş bunların 6 sıda embriyocukkk.maşallahhhkaliteleride çok iyiymiş o yüzden çarşambaya blast transferi yapmaya karar verdiler.inşallahhh sonucumda gelişmeleri gibi güzel olur.dualarınızı benden de eksik etmeyin emi canım arkadaşlarımmmmm:Saruboceq::Saruboceq:
arkadaslar bulut 83 arkadasimiz icin meryem ve fetih suresi okuyoruz
okumak isteyen arkadaslar gonullu tabiki yazabilirlermi birmirimiz icin okursak daha iyi olur demi
okumak isteyen ben okuycam diye belirtirse ona gore sayariz
simdiden tesekkurler
okumak isterdim asicim ama adetliyim ama bulut 83 arkadaşımıza dua ediyorum herşey yolunda gitsin diğe
eklemişsin asi gördüm sağol allahım herkes sağlıklı pozitif sonuçlar alsın inşallah allahım isteyen herkese vesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?