Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canim test sonucunu yazmamisin insallah iyi haberdir

gunaydın hatta artık tünaydın güzeller...
haftanız gününüz aydın olsun...

tesekkurler canim senindeeeeee:lepi:

evet canim benim 12. güü lekelenmem oldu 14. güne kadar ara ara siyah lekelenmeler oldu 14. günüde tam kanama baslamisti

canim zaten en normali yumurta catladiktan 14 gun sonra gelmesi
geneldede oyle oluyor zaten
benimde oyle olmustu

lansorcum canim nasilsin
tedavin bitti transferin gerceklestimi test gunun ne zaman

kızlar size sorum olucak...

ben bundan önceki ay gonal f adlı iğne vuruldum ve aşılama yaptırdım tabiki tutmadı.....

adet oldum
8 EYLÜLDEE BUAY DıNLENEYıM DEDıM....

ŞıMDı EKıMıN 8ıNDE ADET OLMAM GEREKıYORDU OLMADIM......9 UNDA KANDA GEBELıK TESTı YAPTIRDIM SONUÇ 0.1

YANı GEBE DEĞıLıM....

ADET TARıHıMDEN 8 EKıMDEN 5 GÜN GEÇTı HALA ADET DEĞıLıM....

ACABA KıSTMı OLDU BENDE...........YOKSA GEBEMıYıMM

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

lansor17 28 eylul 3 tedaviye basladi dualarimiz seninle

balance88 3 tup bebek tedavisinde

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

5-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

6-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

7_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

8_gulencim arkadasimiz hem bizlere hemde azospermlilere umut oldu allahin izni ile 2.denemesinde o simdi hamile:CüvCüv:

9_toprak 3.tup bebek denedi ve hamile kaldi:CüvCüv:

10_momi 1 tup bebek kimyasal gebelik 2 denemeden allahim mucizesini dogal yoldan gonderdi o artik bir hamile:CüvCüv:

11_denizbulut 2tup bebek tedavisinde allahin izni ile hamile kaldi:CüvCüv:

12_xolix06 2 tupbebek negatif 3 ye baslamak uzere idi ama allahim dogal yoldan gonderdi mucizesini o artik bir hamile:CüvCüv:

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlarrrropuyorumnanaktan bu tedavim boyunca k.validemlerde olduğum için pek nete giremiyorum.ama ininın hep aklımdasınız....benim yumoşlar cuma günü toplandı 9 yumoş olmuş bunların 6 sıda embriyocukkk.maşallahhh kaliteleride çok iyiymiş o yüzden çarşambaya blast transferi yapmaya karar verdiler.inşallahhh sonucumda gelişmeleri gibi güzel olur.dualarınızı benden de eksik etmeyin emi canım arkadaşlarımmmmm:Saruboceq::Saruboceq:

canim gebe olsan teste kesin cikardi cunku adetin gectikten sonra yapmisin ama cikmamis gebe degildirsin
ilaclar duzen bozabiliyor
sen stres yapma bence kistte olmus olabilir ilaclardanda olmus olabilir
fazla bekletmeden gelir insallah

canımmmmmm.Şeniz sanırım test günüm 26 ekim olacakkk

oh oh masallah bende transfer olmustur diye dusunmustum
ama harika haber blast olmasi canim
daha cok sansin var
allahin izni ile bu sefer bu is tamamdir dualarim seninle canim halayini cekicez insallah 26 ekimde
:Saruboceq::lepi::CüvCüv:

arkadaslar bulut 83 arkadasimiz icin meryem ve fetih suresi okuyoruz
okumak isteyen arkadaslar gonullu tabiki yazabilirlermi birmirimiz icin okursak daha iyi olur demi
okumak isteyen ben okuycam diye belirtirse ona gore sayariz
simdiden tesekkurler

lansorcum çok güzel bir haber verdin 6. gün transferi olacak demek inşallah sonrasıda güzel olur diğe dua ediyorum sana allah bebeklerini versin sana sağlıklı bir şekilde doğurmayı ve hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin
bende yarın doktora gidiyorum 2. ye başlıycaz allahın izniyle inşallah benim için de herşey yolunda gider

okumak isterdim asicim ama adetliyim ama bulut 83 arkadaşımıza dua ediyorum herşey yolunda gitsin diğe

eylul 08 canim
hadi tedavin hayirli olsun
insallah seninde halyini cekicez
senide tedavidekiler listesine aliyorum canim
gelismeleri yazmayi unutma

eylulcum canim ben seni listemize eklemmeisim ekle dememismiydin
bende listede varsin sanmistim
ekliyorum seni canim

sağol asi yarın başlıycaz artık sabah erkenden yollara düşeceğiz halayımı çekeriz inşallah her gün yeni birileri katılır inşallah halayımıza

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

lansor17 28 eylul 3 tedaviye basladi dualarimiz seninle

balance88 3 tup bebek tedavisinde

eylul08 2tup bebek tedavisinde 12 ekimde basladi

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

5-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

6-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

7_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

8_gulencim arkadasimiz hem bizlere hemde azospermlilere umut oldu allahin izni ile 2.denemesinde o simdi hamile:CüvCüv:

9_toprak 3.tup bebek denedi ve hamile kaldi:CüvCüv:

10_momi 1 tup bebek kimyasal gebelik 2 denemeden allahim mucizesini dogal yoldan gonderdi o artik bir hamile:CüvCüv:

11_denizbulut 2tup bebek tedavisinde allahin izni ile hamile kaldi:CüvCüv:

12_xolix06 2 tupbebek negatif 3 ye baslamak uzere idi ama allahim dogal yoldan gonderdi mucizesini o artik bir hamile:CüvCüv:

eklemişsin asi gördüm sağol allahım herkes sağlıklı pozitif sonuçlar alsın inşallah allahım isteyen herkese vesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…