Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kısa yapılacak diğe biliyorum ama bir değişiklik olmaz inşallah gideriz birde uzun dermiş tam strese girerim heralde

canim adetin 3 gunu gel dediyse ve ignelerini aldiysan kisadir
uzun olsa derdi 21 gun basla igneye diye
ilkinde kisamiydi yine canim
hakkinda hangisi hayirli ise rabbim o yone yoneltsin

EYLÜL canım inşallah tedavin olumlu sonuçlanır...duaların içinde allah razı olsun birbirimize çok dua edelim.
arkadaşlar beni yanlız bırakmadığınız için rabbim razı olsun sizlerden.
32 meryem 33 fetih suresi var.

canim senin 3 tedaviye ne zaman basliyordun

inaşallah canım tedaviye gerek kalmadan rabbim bebişimi gönderir. sizlerin etmiş olduğu dualarla..mucizeleri çok...ben inanıyorumki rabbim bebişimi bana en kısa zamanda nasip edecek kendiliğinden .hepimize...

canim adetin 3 gunu gel dediyse ve ignelerini aldiysan kisadir
uzun olsa derdi 21 gun basla igneye diye
ilkinde kisamiydi yine canim
hakkinda hangisi hayirli ise rabbim o yone yoneltsin

canım ya 3. gün gel dedi ama ben iğneler trabzona gidince alıcam burda yok ki uzun olsa 21. gün başla derdi dimi ilki de kısaydı ama kısa olur heralde yumurtlama problemi yok ama 35 yaşında olduğumdan kısa yaparız yine heralde hayırlısı demek lazım artık

inaşallah canım tedaviye gerek kalmadan rabbim bebişimi gönderir. sizlerin etmiş olduğu dualarla..mucizeleri çok...ben inanıyorumki rabbim bebişimi bana en kısa zamanda nasip edecek kendiliğinden .hepimize...

insallah canim ya ne kadar guzel boyle pozitif dusunmek yolun yari bu bence

yeter ki allahım dualarımızı kabul etsin bulutcum biz herzaman dua ederiz hepimizin problemleri hemen hemen aynı allah gönülden yaptığımız dualları kabul eder inşallah çünkü biz birbirimizin dilinden anlıyoruz iyiki varsınız

ben çıkıyorum kızlar hem ütü yapıp hem de 2. sınıfa giden yeğenime ders yaptırıcam görüşürüz

kızlar dualarınızı esirgemediğiniz için hepiniz sağolun...surelerde 32 meryem 32 fetih var...okumak isteyenler kaç tane olduğunu yazsınlar...hayırlı akşamlar...

kızlar dualarınızı esirgemediğiniz için hepiniz sağolun...surelerde 32 meryem 32 fetih var...okumak isteyenler kaç tane olduğunu yazsınlar...hayırlı akşamlar...

canim bende 1 meryem 1 fetih okuyorum simdi senin icin

zeyn77 arkadaşım allah razı olsun hepinizden...artvinlim benimle konuşa bilirsin sende durumlar nasıl

bulutcum sendemi gittin.neyse iyiyim canım.en son histeroskopi oldum.sonuç herşey yolundaymış çok şükür.

yok canım bir yere gitmedim..başka topikteki arkadaşlardanda rica ettim sureleri okumalarını belki dedim bir yerde hepsi okunmaz...ne demişler canım kulun kula duası kabul olurmuş kiminkinin kabul olacağını bilemeyiz..onları takip ediyorum..

sevindim canım birşey çıkmadığına inşallah tez zamanda yavruna kavuşursun hepimiz..tedaviyemi başlıyacaksın...ne yapmayı düşünüyorsun...

hayırlısı olsun hakkında canım.inşallah.bende okurum sureleri ama reglim cuma veye cumartesi bitecek.sana dua hangi güne kadar yetişmesi lazım.canım dr.tedaviye başlayabilirsin diyor ama hakkımızda hayırlısı olsun tarih belli, değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…