merhaba kızlarrrropuyorumnanaktan bu tedavim boyunca k.validemlerde olduğum için pek nete giremiyorum.ama ininın hep aklımdasınız....benim yumoşlar cuma günü toplandı 9 yumoş olmuş bunların 6 sıda embriyocukkk.maşallahhhkaliteleride çok iyiymiş o yüzden çarşambaya blast transferi yapmaya karar verdiler.inşallahhh sonucumda gelişmeleri gibi güzel olur.dualarınızı benden de eksik etmeyin emi canım arkadaşlarımmmmm:Saruboceq::Saruboceq:
bulutcum sendemi gittin.neyse iyiyim canım.en son histeroskopi oldum.sonuç herşey yolundaymış çok şükür.
zeyn77 arkadaşım allah razı olsun hepinizden...artvinlim benimle konuşa bilirsin sende durumlar nasıl
merhaba kızlarrrropuyorumnanaktan bu tedavim boyunca k.validemlerde olduğum için pek nete giremiyorum.ama ininın hep aklımdasınız....benim yumoşlar cuma günü toplandı 9 yumoş olmuş bunların 6 sıda embriyocukkk.maşallahhhkaliteleride çok iyiymiş o yüzden çarşambaya blast transferi yapmaya karar verdiler.inşallahhh sonucumda gelişmeleri gibi güzel olur.dualarınızı benden de eksik etmeyin emi canım arkadaşlarımmmmm:Saruboceq::Saruboceq:
canım iyiyim çok şükür.ya sıkıldım evde yanlızımda:dilcikar:seninle dertleşeyim dedim.sende kaçtın :gitme:
canım histereskopin hayırlı olsun.banada histereskopi yapmışlardı,temiz çıkmıştı.histereskopiden sonra çok hamile kalan hastam var demişti doktorum.benimde çok şükür histereskopiden 2 ay sonra oldu.inşallah darısı başına.histereskopide yıkıyorlar ya rahmi.o iyi geliyormuş.hayırlısı olsun canım.
asim ördekleri çok seviyon galiba
bu ördekim senin için :Şeniz
Günaydın kızlar nasılsınız Lansor hayırlı olsun canım inşallah bu defa anne olacaksın...
Momi canım hamilelik nasıl gidiyor Xolix sen nasılsın aynı sorum sana da geliyor...
Asim Aymesim sizler nasılsınız inşallah yeni başlayacağınız tedavi pozitif sonuç verecek ve anne olacaksınız...
Hepinizi KOCAMAN öpüyorum, görüşmek üzere kendinize iyi bakın...
Günaydın kızlar nasılsınız Lansor hayırlı olsun canım inşallah bu defa anne olacaksın...
Momi canım hamilelik nasıl gidiyor Xolix sen nasılsın aynı sorum sana da geliyor...
Asim Aymesim sizler nasılsınız inşallah yeni başlayacağınız tedavi pozitif sonuç verecek ve anne olacaksınız...
Meleğim iyiyim çok şükür az biraz bulantılar var ama olsun o kadarı şanındandır...
darısı sizin başınıza inşallah.
sen nasılsın? nasıl keyfin?
Canım Momimmm ne kadar güzel içinde bebeğin var canının taaa içi var inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip edecek...
İyi olucam inşallah serumlu antibiyotik tedavimde son 3 gün ondan sonra 20 gün monodox alıcam ve kontrolum var inşallah ilaçlar enfeksiyonları giderir ve kasımda 3. denememe başlarız... zemuszemus
Senin günlerin nasıl geçiyor..:CüvCüv:
CANIM banada 1 fetih 1 meryem suresi yaz.temizlenince okuyayım.rabbim kabul etsin inşallah.artvinlim canım ozaman okursun istersen sanada yazayım kaçtane istersen söyle sayıdan düşeyim temizlenince okursun...
canım histereskopin hayırlı olsun.banada histereskopi yapmışlardı,temiz çıkmıştı.histereskopiden sonra çok hamile kalan hastam var demişti doktorum.benimde çok şükür histereskopiden 2 ay sonra oldu.inşallah darısı başına.histereskopide yıkıyorlar ya rahmi.o iyi geliyormuş.hayırlısı olsun canım.
CANIM banada 1 fetih 1 meryem suresi yaz.temizlenince okuyayım.rabbim kabul etsin inşallah.
saolasın canım.inşallah hayırlı olur.ben kürtaj olmuştum ondan sonra içerde yapışıklık varmı diye istedi dr.çok şükür herşey yolundaymış.canım inşallah dedğin gibi sağlıklı ve doğumu gördüğüm tabikide sağlıklı bebeklerim olsun.:1hug:
Amin canlarım inşallah... 3. denemede inşallah Allah'ım hayırlısı ise verir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?