Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım maşllah yumoşlar toplanmış bile
hayırlı olsun inşallah tez zamanda yüzün güler arkadaşım
26 ekimde müjdeli haber alırız senden
Allah yardımcın olsun

artvinlim canım ozaman okursun istersen sanada yazayım kaçtane istersen söyle sayıdan düşeyim temizlenince okursun...

bulutcum sendemi gittin.neyse iyiyim canım.en son histeroskopi oldum.sonuç herşey yolundaymış çok şükür.

canım histereskopin hayırlı olsun.banada histereskopi yapmışlardı,temiz çıkmıştı.histereskopiden sonra çok hamile kalan hastam var demişti doktorum.benimde çok şükür histereskopiden 2 ay sonra oldu.inşallah darısı başına.histereskopide yıkıyorlar ya rahmi.o iyi geliyormuş.hayırlısı olsun canım.

ionsor embrio sayın ve blasta bırakmaları çok güzel maşallah.inşallah bu kez pozitif olacak..dualarım seninle.

lansor çok sevindim canım benim yaaaaaaa...............hadi inşaallah geliyo melekler

zeyn77 arkadaşım allah razı olsun hepinizden...artvinlim benimle konuşa bilirsin sende durumlar nasıl

canim sendende allah razi olsun insallah bütün arkadaslar emeklerinin karsilgini alir bizleride sevindirir:CüvCüv::CüvCüv::1hug::1hug:

asim ördekleri çok seviyon galiba
bu ördekim senin için :Şeniz

canım maaşallah yumurta sayında blastokist transferine gidiliyor olması da çok güzel. inşallah bu sefer rabbim seninde yüzünü güldürür.

dualarımız seninle.... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Günaydın kızlar nasılsınız Lansor hayırlı olsun canım inşallah bu defa anne olacaksın...
Momi canım hamilelik nasıl gidiyor Xolix sen nasılsın aynı sorum sana da geliyor...
Asim Aymesim sizler nasılsınız inşallah yeni başlayacağınız tedavi pozitif sonuç verecek ve anne olacaksınız...
Hepinizi KOCAMAN öpüyorum, görüşmek üzere kendinize iyi bakın...

canım iyiyim çok şükür.ya sıkıldım evde yanlızımda:dilcikar:seninle dertleşeyim dedim.sende kaçtın :gitme:

ay canim ya gormedim sende yazmayinca bende ciktim
bi daha sefer insallah
bu arada histereskopiden sonra bende cok duydum hamile kalindigini canim

evet canim bence senin kalmanda bi etkisi olmustur histereskopinin
nasilsin nasil gidiyor hamilelik

asim ördekleri çok seviyon galiba
bu ördekim senin için :Şeniz

evet aymesim cok seviyorum ordekleri

gunaydin canim
amin insallah sira ile hepimiz hamile kaliriz
:Saruboceq:

Meleğim iyiyim çok şükür az biraz bulantılar var ama olsun o kadarı şanındandır...
darısı sizin başınıza inşallah.

sen nasılsın? nasıl keyfin?

Meleğim iyiyim çok şükür az biraz bulantılar var ama olsun o kadarı şanındandır...
darısı sizin başınıza inşallah.

sen nasılsın? nasıl keyfin?

Canım Momimmm ne kadar güzel içinde bebeğin var canının taaa içi var inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip edecek...

İyi olucam inşallah serumlu antibiyotik tedavimde son 3 gün ondan sonra 20 gün monodox alıcam ve kontrolum var inşallah ilaçlar enfeksiyonları giderir ve kasımda 3. denememe başlarız... zemuszemus

Senin günlerin nasıl geçiyor..:CüvCüv:

canıım inşallah şifa olur şu antibiyotikler de sağlıkla başlarsın tedaviye... hadi bakalım kasımda senin haberlerini bekliyor olacağım inşallah.

benim günler çalışmakla geçiyor. allahtan çok rahatsız etmiyor bulantılarda idare ediyorum güzelim ama olsun dediğin gibi canımın içinin içinde bir minik var o büyüyor o yüzden pek umrumda değil bulantılar....

insallah canim insallah
hersey cok guzel gider

Amin canlarım inşallah... 3. denemede inşallah Allah'ım hayırlısı ise verir...

artvinlim canım ozaman okursun istersen sanada yazayım kaçtane istersen söyle sayıdan düşeyim temizlenince okursun...
CANIM banada 1 fetih 1 meryem suresi yaz.temizlenince okuyayım.rabbim kabul etsin inşallah.

saolasın canım.inşallah hayırlı olur.ben kürtaj olmuştum ondan sonra içerde yapışıklık varmı diye istedi dr.çok şükür herşey yolundaymış.canım inşallah dedğin gibi sağlıklı ve doğumu gördüğüm tabikide sağlıklı bebeklerim olsun.:1hug:

amin canim insallah senin halayinida cekicez allahin izni ile

canım çok şükür ben iyiyim bu aralar işlerim yoğun onlarla uğraşıyorum işte sende iyisindir inşallah bende seni çok öpüyorum arkadaşımŞeniz

kızlar hepinize hayırlı günler...artvinli canım tamam sanada yazdım okursun...rabbim sanada gönlünden geçenleri versin...

şimdi26 tane meryem suresi 27 tane fetih suresi kaldı arkadaşlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…