Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kılar 0.84 değerim. hatırlarsanız bu sayfaya temelli geleceğimi soylemiştim. offff offfff yıne umutamı gıtsem dıyorum bilmiyorum aklımmı karıstı

kılar 0.84 değerim. hatırlarsanız bu sayfaya temelli geleceğimi soylemiştim. offff offfff yıne umutamı gıtsem dıyorum bilmiyorum aklımmı karıstı

canım çok üzüldüm. inşallah ikincide olur. ben ilk denememi almanda yaptım. 2. denememi çamlıca medicanada ömer faruk vanlıoğlu ile yaptım çok daha memnun kaldım. alman 8000 e çıktı. medicana ya pazarlıkla 2600 + ilaçlar verdim. ilaçlar benimkiler en yüksek doz ve 12 gün sürdüğü için 1700 tuttu. ssk da geçiyor. ücreti kredi kartıyla ödeyebiliyorsun ve galiba taksit seçenekleri de var ama onu konuşmadım. bence git görüş derim. ilk muayene 90 lira ama ssk ve özel sağlık sigortaları geçiyor yani daha düşük veriyorsun. dr çok iyi ve tüm kontrolleri toplamayı transferi o yapıyor. zaten tek. onun işi varsa hastanedeki hakan bey ilgileniyor ama bana denk gelmedi. ben almandan daha fazla memnun kaldım muameleden de takipten de.

saglik olsun canim ya
hosgedin canim ama emin olki tememlli gelmemisindir
en yakin zaman icinde hamile listemize gecersin umarim

üzüldüm canım ama elden bişey gelmiyo işte
kısmet bu işler Allah yardımcımız olsun

ana :)))) delüm le aymesim bu topiktee yakaladımkaydirigubbakcemile

amin canim insallah senin halayinida cekicez allahin izni ile
amin inşallah canım.rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.opuyorumnanaktan
kızlar hepinize hayırlı günler...artvinli canım tamam sanada yazdım okursun...rabbim sanada gönlünden geçenleri versin...

şimdi26 tane meryem suresi 27 tane fetih suresi kaldı arkadaşlar....
canım ben regli dönemim bitince okurum.eğer tamamlanmamışsa ben tekrar yardım ederim canım.cümlemizin gönlüne göre versin rabbima.s
nan balsurat biz hep burdayiz arada gelsene yavriiiii:lepi:

gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr
nerlerdesiniz bakiyim
yokmu baska tedavide olannnnn

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

lansor17 28 eylul 3 tedaviye basladi dualarimiz seninle

balance88 3 tup bebek tedavisinde

eylul08 2tup bebek tedavisinde 12 ekimde basladi

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

5-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

6-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

7_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

8_gulencim arkadasimiz hem bizlere hemde azospermlilere umut oldu allahin izni ile 2.denemesinde o simdi hamile:CüvCüv:

9_toprak 3.tup bebek denedi ve hamile kaldi:CüvCüv:

10_momi 1 tup bebek kimyasal gebelik 2 denemeden allahim mucizesini dogal yoldan gonderdi o artik bir hamile:CüvCüv:

11_denizbulut 2tup bebek tedavisinde allahin izni ile hamile kaldi:CüvCüv:

12_xolix06 2 tupbebek negatif 3 ye baslamak uzere idi ama allahim dogal yoldan gonderdi mucizesini o artik bir hamile:CüvCüv:

asimira cım bende 23 eylül de tedaviye daşladım bugün transferimin 5.günü 20 ekimde sonucu alıyorum. 2 olumsuz aşılamadan sonra inşallah Rabbim bu kez yüzümüze güler...

benim başlığı negatif olan topik arkadaşlarım amaaaaaaaaaa gönülleri pozifler nerelerdesiniz kimsecikler yok ..hıııııııııııııııııııııı hepiniz gezmelerdesiniz galiba.gezin dolaşın bebişleriniz olunca rahat gezemezsiniz tadını çıkarın...gerçi yeterki bebişlerimiz olsun evdede oturmaya rzıyız onlarla büyüdüklerinde ellerinden tutar gezeriz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

aynen canım onlar yeterki gelsinler biz evde olmaya razıyız en büyük hayalim bebeğimi bebek arabasına koyup saatlerce gezmek onunla oynamak kokusunu içime çekmek uyurken onu izlemek kısacası ona sahip olabilmek:çok üzgünüm:

inanki canım hepimizin hayali bu onlarla güzelce vakitler geçirmek...hayatı eşlerimizle çoçuklarımızla yaşamak...inşallah o güzel günler yakındadır...

Ne güzel dile gelmiş duyguların inşallah...

asimira cım bende 23 eylül de tedaviye daşladım bugün transferimin 5.günü 20 ekimde sonucu alıyorum. 2 olumsuz aşılamadan sonra inşallah Rabbim bu kez yüzümüze güler...

canim insallah yuzun guler cok az kalmis mutlu sona
dualarimiz seninle canim bizlere haber vermeyi unutma

evet canim ya bende evde oturmaya raziyim insallah
bana ne cok geziyorsun ama iyi ediyorsun bebek olunca hic cikamazsin diyolar
bi bilseler bebksizlikten kendimi yollara vurdugumuuuu(((cok turk filmi oldu)))

sırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…