kılar 0.84 değerim. hatırlarsanız bu sayfaya temelli geleceğimi soylemiştim. offff offfff yıne umutamı gıtsem dıyorum bilmiyorum aklımmı karıstı
inşallah canım bu sefer Rabbim yüzünü güldürür
Allah yardımcın olsun:Saruboceq:
kılar 0.84 değerim. hatırlarsanız bu sayfaya temelli geleceğimi soylemiştim. offff offfff yıne umutamı gıtsem dıyorum bilmiyorum aklımmı karıstı
Amin inşallah hepimizin yüzü güler ilk tedavide anne adayı sonra da anneeeee oluruz...
ana :)))) delüm le aymesim bu topiktee yakaladımkaydirigubbakcemile
amin inşallah canım.rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.opuyorumnanaktanamin canim insallah senin halayinida cekicez allahin izni ile
canım ben regli dönemim bitince okurum.eğer tamamlanmamışsa ben tekrar yardım ederim canım.cümlemizin gönlüne göre versin rabbima.skızlar hepinize hayırlı günler...artvinli canım tamam sanada yazdım okursun...rabbim sanada gönlünden geçenleri versin...
şimdi26 tane meryem suresi 27 tane fetih suresi kaldı arkadaşlar....
nan balsurat biz hep burdayiz arada gelsene yavriiiii:lepi:
ana :)))) delüm le aymesim bu topiktee yakaladımkaydirigubbakcemile
benim başlığı negatif olan topik arkadaşlarım amaaaaaaaaaa gönülleri pozifler nerelerdesiniz kimsecikler yok ..hıııııııııııııııııııııı hepiniz gezmelerdesiniz galiba.gezin dolaşın bebişleriniz olunca rahat gezemezsiniz tadını çıkarın...gerçi yeterki bebişlerimiz olsun evdede oturmaya rzıyız onlarla büyüdüklerinde ellerinden tutar gezeriz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
aynen canım onlar yeterki gelsinler biz evde olmaya razıyız en büyük hayalim bebeğimi bebek arabasına koyup saatlerce gezmek onunla oynamak kokusunu içime çekmek uyurken onu izlemek kısacası ona sahip olabilmek:çok üzgünüm:
asimira cım bende 23 eylül de tedaviye daşladım bugün transferimin 5.günü 20 ekimde sonucu alıyorum. 2 olumsuz aşılamadan sonra inşallah Rabbim bu kez yüzümüze güler...
benim başlığı negatif olan topik arkadaşlarım amaaaaaaaaaa gönülleri pozifler nerelerdesiniz kimsecikler yok ..hıııııııııııııııııııııı hepiniz gezmelerdesiniz galiba.gezin dolaşın bebişleriniz olunca rahat gezemezsiniz tadını çıkarın...gerçi yeterki bebişlerimiz olsun evdede oturmaya rzıyız onlarla büyüdüklerinde ellerinden tutar gezeriz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
inanki canım hepimizin hayali bu onlarla güzelce vakitler geçirmek...hayatı eşlerimizle çoçuklarımızla yaşamak...inşallah o güzel günler yakındadır...
Ne güzel dile gelmiş duyguların inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?