E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.701
kızlar gunaydın nasılsınız. aksiyon varmı bu gun?
bende varım canım ikinci denemem bu ay tedaviye başladım kasımda inşalh transferim olacak azoyuz bizde
tedavin hayırlı olsun surayn sonucun güzel olur inşallah ekim ve kasım ayıda annelerle dolacak inşallah
ben ekimde başladım ama sonucum kasımda belli olacak
iğneleri yapıyorum karnım taş gibi olmaya başladı öncesinde çok stresliydim ama şimdi daha iyiyim
allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
artvinli hemşerim merhaba sen nasılsın neler yapıyorsun
oh oh masallah bende transfer olmustur diye dusunmustum
ama harika haber blast olmasi canim
daha cok sansin var
allahin izni ile bu sefer bu is tamamdir dualarim seninle canim halayini cekicez insallah 26 ekimde:Saruboceq::lepi::CüvCüv:
lansorcum çok güzel bir haber verdin 6. gün transferi olacak demek inşallah sonrasıda güzel olur diğe dua ediyorum sana allah bebeklerini versin sana sağlıklı bir şekilde doğurmayı ve hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin
bende yarın doktora gidiyorum 2. ye başlıycaz allahın izniyle inşallah benim için de herşey yolunda gider
canım maşllah yumoşlar toplanmış bile
hayırlı olsun inşallah tez zamanda yüzün güler arkadaşım
26 ekimde müjdeli haber alırız senden
Allah yardımcın olsun
ionsor embrio sayın ve blasta bırakmaları çok güzel maşallah.inşallah bu kez pozitif olacak..dualarım seninle.
lansor çok sevindim canım benim yaaaaaaa...............hadi inşaallah geliyo melekler
canım maaşallahyumurta sayında blastokist transferine gidiliyor olması da çok güzel. inşallah bu sefer rabbim seninde yüzünü güldürür.
dualarımız seninle.... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Günaydın kızlar nasılsınız Lansor hayırlı olsun canım inşallah bu defa anne olacaksın...
Momi canım hamilelik nasıl gidiyor Xolix sen nasılsın aynı sorum sana da geliyor...
Asim Aymesim sizler nasılsınız inşallah yeni başlayacağınız tedavi pozitif sonuç verecek ve anne olacaksınız...
Hepinizi KOCAMAN öpüyorum, görüşmek üzere kendinize iyi bakın...
lansor canım inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar..hep pozitif düşün ki sonuçta öyle olsun...emin ol ki öyle olacak...rabbim hepimize tez zamanda hayırlı evlatlar versin....
lansorum hayırlı olsun canım.....kaç tane yegen getirdin bize bakem????????
merhaba lansortransferin hayırlı olsun canım inşallah sen benim yaşadığım üzüntüyü yaşamazsın..rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin sana ve tüm isteyenlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?