Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

lansor17 28 eylul 3 tedaviye basladi dualarimiz seninle

balance88 3 tup bebek tedavisinde

eylul08 2tup bebek tedavisinde 12 ekimde basladi

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

5-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

6-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

7_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

8_gulencim arkadasimiz hem bizlere hemde azospermlilere umut oldu allahin izni ile 2.denemesinde o simdi hamile:CüvCüv:

9_toprak 3.tup bebek denedi ve hamile kaldi:CüvCüv:

10_momi 1 tup bebek kimyasal gebelik 2 denemeden allahim mucizesini dogal yoldan gonderdi o artik bir hamile:CüvCüv:

11_denizbulut 2tup bebek tedavisinde allahin izni ile hamile kaldi:CüvCüv:

12_xolix06 2 tupbebek negatif 3 ye baslamak uzere idi ama allahim dogal yoldan gonderdi mucizesini o artik bir hamile:CüvCüv:

bende varım canım ikinci denemem bu ay tedaviye başladım kasımda inşalh transferim olacak azoyuz bizde

tedavin hayırlı olsun surayn sonucun güzel olur inşallah ekim ve kasım ayıda annelerle dolacak inşallah
ben ekimde başladım ama sonucum kasımda belli olacak
iğneleri yapıyorum karnım taş gibi olmaya başladı öncesinde çok stresliydim ama şimdi daha iyiyim
allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
artvinli hemşerim merhaba sen nasılsın neler yapıyorsun

bende varım canım ikinci denemem bu ay tedaviye başladım kasımda inşalh transferim olacak azoyuz bizde

hadi hayirlisi canim
sonucunu yazmayi unutma
insallah bu sefer yuzun gulerkisami uzun protokolmu

eylulcum tedavi nasil gidiyor
hangi igneyi kullaniyorsun kainci gunun canim

Günaydın kızlar dualarınız kabul cumanız mübarek olsun....

kızlar cumanız mübarek olsun...asiciğim kartın çok güzel...inşallah canım...hepimizin duaları kabul olsun...arkadaşlar biliyorsunuz benim için meryem ve fetih sureleri okunuyor 41 tane olması gerekiyor ama 26 tane meryem 27 tane fetih suresi var...okumak isteyenler özelden bana yazsınlar...

bulutcum okudum canim haber veriyim dedim
kizlar sizinde cumaniz mubarek olsun

oh oh masallah bende transfer olmustur diye dusunmustum
ama harika haber blast olmasi canim
daha cok sansin var
allahin izni ile bu sefer bu is tamamdir dualarim seninle canim halayini cekicez insallah 26 ekimde
:Saruboceq::lepi::CüvCüv:

canım maşllah yumoşlar toplanmış bile
hayırlı olsun inşallah tez zamanda yüzün güler arkadaşım
26 ekimde müjdeli haber alırız senden
Allah yardımcın olsun

ionsor embrio sayın ve blasta bırakmaları çok güzel maşallah.inşallah bu kez pozitif olacak..dualarım seninle.

lansor çok sevindim canım benim yaaaaaaa...............hadi inşaallah geliyo melekler

canım maaşallah yumurta sayında blastokist transferine gidiliyor olması da çok güzel. inşallah bu sefer rabbim seninde yüzünü güldürür.

dualarımız seninle.... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım arkadaşlarım hepinizi kocamannnnn öpüyorumopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan çok çok sağolun iyi dilekleriniz için.pazartesiydi çarşambaydı derken benim embriyolar perşembeye kadar beklediler maşallah dışarıda.neyseki sonunda aldım geldim onları:lepi: şimdi büyük bekleyiş başladı hayırlısıyla:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

lansor canım inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar..hep pozitif düşün ki sonuçta öyle olsun...emin ol ki öyle olacak...rabbim hepimize tez zamanda hayırlı evlatlar versin....

lansor canım inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar..hep pozitif düşün ki sonuçta öyle olsun...emin ol ki öyle olacak...rabbim hepimize tez zamanda hayırlı evlatlar versin....

inşallahhhhh canım.zeten ben genelde pozitifimdirhihoyyyt hihoyyyt bu ilk denememdeki kaybımdan sonrada ikinci denememdeki hiççç tutunmamasından sonrada pek değişmedi.inşallah bu son olur:Saruboceq::Saruboceq: ama olmazsa da hayırlısı böyleymiş der otururuz.hep tevekkül tam tevekkül yani.rabbim hakkımda hayırlı olanı verecek inşallahhhhopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
inşallah canım en kısa zamanda bebişlerimize kavuşacağız...rabbimden umut kesilmez onun mucizeleri çoktur...

lansorum hayırlı olsun canım.....kaç tane yegen getirdin bize bakem????????

lansorum hayırlı olsun canım.....kaç tane yegen getirdin bize bakem????????

üççççç taneeeeeeee.
çok sağol canım.inşallahh hayırlısını verir rabbim.yoksa bende ne üç taneyi taşıyabilecek vücut var ne de olduya doğurdum o kadar bebeğe baktıracak maddiyat.....bakalım hakkımızda hayırlısıopuyorumnanaktan

merhaba lansortransferin hayırlı olsun canım inşallah sen benim yaşadığım üzüntüyü yaşamazsın..rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin sana ve tüm isteyenlere...

merhaba lansortransferin hayırlı olsun canım inşallah sen benim yaşadığım üzüntüyü yaşamazsın..rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin sana ve tüm isteyenlere...

canımmm aminnnn.inşallah rabbim sanada en kısa zamanda xolix gibi doğal yoldan bir mucize gönderir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…