slm benimde 1. mikroenjeksiyon tedavim başarısızlıkla sonuçlandı. Yarın kan testi yaptıracam ama dün akşamdan beri yani 10. günümde kanama başladı. Bütün ümitlerim bitti yani. Diğer arkadaşlara iyi şanslar
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı haftalaropuyorumnanaktan
lansorcum canım bebişlerin inşallah seni hiç terk etmezler
9 ay seninle kalırlarŞeniz
slm benimde 1. mikroenjeksiyon tedavim başarısızlıkla sonuçlandı. Yarın kan testi yaptıracam ama dün akşamdan beri yani 10. günümde kanama başladı. Bütün ümitlerim bitti yani. Diğer arkadaşlara iyi şanslar
canım arkadaşlarım hepinizi kocamannnnn öpüyorumopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan çok çok sağolun iyi dilekleriniz için.pazartesiydi çarşambaydı derken benim embriyolar perşembeye kadar beklediler maşallah dışarıda.neyseki sonunda aldım geldim onları:lepi: şimdi büyük bekleyiş başladı hayırlısıyla:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşallahhhhh canım.zeten ben genelde pozitifimdirhihoyyyt hihoyyyt bu ilk denememdeki kaybımdan sonrada ikinci denememdeki hiççç tutunmamasından sonrada pek değişmedi.inşallah bu son olur:Saruboceq::Saruboceq: ama olmazsa da hayırlısı böyleymiş der otururuz.hep tevekkül tam tevekkül yani.rabbim hakkımda hayırlı olanı verecek inşallahhhhopuyorumnanaktan
inşallahh canım.sen nasılsın bebişin nasıl?umarım son zamana kadar çokkk sağlıklı bir şekilde devam ederopuyorumnanaktanlansor canım hayırlı olsun transferin insallah rabbim gonlune gore kararlar, saglıklı hayırlı evlat nasip eder insallah sana.
canım benimmm.bekliyorummmmm hemen gelin peşimeeeeeeLansor canım hayırlısı olsun inşallah seninle birlikte gün sayıyoruz... Umarım pozitif haberinle bizlere moral olacaksın ardından geliyoruuuuuuuuuuuuuuuuzzz...
Meehaba canım........nasılsın.......maşallah tedavi bitmiş,transfer olunmuş,birde 3 tane yavrularını almış gelmişsincanım inşallah sağlıklı hayırlısıyla taşıyabileceğin kadar kararınca evlatların olur.rabbim sıkıntısız bir 12 gün sonrada 40 hafta geçirmek nasip etsin:Saruboceq::1hug:
inşallah aymesimmm.inşallahh çok yakında bende senin için bu güzel dilekleri diliyor olacağım:Saruboceq::Saruboceq:
canım arkadaşlarım hepinizi kocamannnnn öpüyorumopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan çok çok sağolun iyi dilekleriniz için.pazartesiydi çarşambaydı derken benim embriyolar perşembeye kadar beklediler maşallah dışarıda.neyseki sonunda aldım geldim onları:lepi: şimdi büyük bekleyiş başladı hayırlısıyla:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydın kızlarrrrr....yaa bu günler ne geçmez şeylermiş bekle bekle bekle daha 6 gün oldu yaaaa.......
günaydın kızlarrrrr....yaa bu günler ne geçmez şeylermiş bekle bekle bekle daha 6 gün oldu yaaaa.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?