Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm benimde 1. mikroenjeksiyon tedavim başarısızlıkla sonuçlandı. Yarın kan testi yaptıracam ama dün akşamdan beri yani 10. günümde kanama başladı. Bütün ümitlerim bitti yani. Diğer arkadaşlara iyi şanslar

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı haftalaropuyorumnanaktan
lansorcum canım bebişlerin inşallah seni hiç terk etmezler
9 ay seninle kalırlarŞeniz

slm arkadaşım üzülerek aramıza hoşgeldin diyorum
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah
üzülme kısmet böyleymiş elden bişey gelmiyo işte

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı haftalaropuyorumnanaktan
lansorcum canım bebişlerin inşallah seni hiç terk etmezler
9 ay seninle kalırlarŞeniz

inşallah aymesimmm.inşallahh çok yakında bende senin için bu güzel dilekleri diliyor olacağım:Saruboceq::Saruboceq:

canım hoşgeldin ama bence sen yinede hemen buraya ait hissetme kendini ve yarını bekleme bugün bir kan testi yaptır bence.böyle kanamayla devam eden birçok gebelik gördük biz burada.ne olur ne olmaz ona göre alırsın tedbirini....

lansor canım hayırlı olsun transferin insallah rabbim gonlune gore kararlar, saglıklı hayırlı evlat nasip eder insallah sana.

Lansor canım hayırlısı olsun inşallah seninle birlikte gün sayıyoruz... Umarım pozitif haberinle bizlere moral olacaksın ardından geliyoruuuuuuuuuuuuuuuuzzz...

Günaydın kızlar hayırlı bir hafta olsun inşallah...opuyorumnanaktan

Meehaba canım........nasılsın.......maşallah tedavi bitmiş,transfer olunmuş,birde 3 tane yavrularını almış gelmişsincanım inşallah sağlıklı hayırlısıyla taşıyabileceğin kadar kararınca evlatların olur.rabbim sıkıntısız bir 12 gün sonrada 40 hafta geçirmek nasip etsin:Saruboceq::1hug:

lansor canım hayırlı olsun transferin insallah rabbim gonlune gore kararlar, saglıklı hayırlı evlat nasip eder insallah sana.
inşallahh canım.sen nasılsın bebişin nasıl?umarım son zamana kadar çokkk sağlıklı bir şekilde devam ederopuyorumnanaktan
Lansor canım hayırlısı olsun inşallah seninle birlikte gün sayıyoruz... Umarım pozitif haberinle bizlere moral olacaksın ardından geliyoruuuuuuuuuuuuuuuuzzz...
canım benimmm.bekliyorummmmm hemen gelin peşimeeeeee

inşallahhhhh canım.inşallah senide hemen ardımdan bekliyorum sağlıklı hamilelikler geçirmek içinŞeniz

masallah yavrularina canim her zaman hayirlisini isteyelim
rabbim hakkinda hayirlisi ne ise ve ne kadar bebk ise o kadarini versin insallah
hadi bakalim allahin izni ile halaya az kaldi
ben inaniyorum bu sefer sonuc guzel olucak

cok gecmis olsun canim ya ama yinede sen kan testine kadar kaybetme umudunu

kızlar benim kanamam 10 gün oldu devam edio dra 3. gün gittiimde normal adet dedi
(bu ay korunmadık) ve adet 22. günde geldi bole bise yasayan var mı hala gebelik ihtimalim var mı
dr cok yogundu güttimizde soyle bı yumurtaya baktı 3 ay dheaya devam dedi
ilactan mı acaba

Günümüz aydın olsun... En güzel haberlerle dolsun...kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrrrr....yaa bu günler ne geçmez şeylermiş bekle bekle bekle daha 6 gün oldu yaaaa.......

günaydın kızlarrrrr....yaa bu günler ne geçmez şeylermiş bekle bekle bekle daha 6 gün oldu yaaaa.......

Lansorcuğum nasılsın canım?
Ahhh yerinde olup beklemek isteyen biri olarak tadını çıkar diyorum... Pozitif düşün hamilelik haberini bekliyorum...Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…