Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biraz daha sabır canım sabrın sonu selamettir inşallah:Saruboceq:
öyle tabiki aymesim.anlamadığım şey 6 yıl boyunca kocamın psikolojisinin hazır olmasını gayet sabırla belkeyen ben 6 gün bekleyemiyorum şimdikafamçokkarıştı
Lansorcuğum nasılsın canım?
Ahhh yerinde olup beklemek isteyen biri olarak tadını çıkar diyorum... Pozitif düşün hamilelik haberini bekliyorum...Şeniz

inşallahhhh çokkk güzel haberler vereceğim burdan size canımŞeniz

kızlar negatif sonuç alıpta adeti geçiken varmı?19unda sonuç aldım negatif.doktor ilaçları bırak adetin gelicek dedi hala gelmedi.

kızlar negatif sonuç alıpta adeti geçiken varmı?19unda sonuç aldım negatif.doktor ilaçları bırak adetin gelicek dedi hala gelmedi.

evet canim bazi arkadaslarinda senin gibi olmustu gecikmisti
gecmis olsun canim

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

lansor17 28 eylul 3 tedaviye basladi dualarimiz seninle

balance88 3 tup bebek tedavisinde

eylul08 2tup bebek tedavisinde 12 ekimde basladi

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

5-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

6-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

7_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

8_gulencim arkadasimiz hem bizlere hemde azospermlilere umut oldu allahin izni ile 2.denemesinde o simdi hamile:CüvCüv:

9_toprak 3.tup bebek denedi ve hamile kaldi:CüvCüv:

10_momi 1 tup bebek kimyasal gebelik 2 denemeden allahim mucizesini dogal yoldan gonderdi o artik bir hamile:CüvCüv:

11_denizbulut 2tup bebek tedavisinde allahin izni ile hamile kaldi:CüvCüv:

12_xolix06 2 tupbebek negatif 3 ye baslamak uzere idi ama allahim dogal yoldan gonderdi mucizesini o artik bir hamile:CüvCüv:

bende varım benide yazın ikici tedavime başladım kasımda işnşallh dondulmuşlarımla transfer yapılacak

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

lansor17 28 eylul 3 tedaviye basladi dualarimiz seninle

balance88 3 tup bebek tedavisinde

eylul08 2tup bebek tedavisinde 12 ekimde basladi

surayn 2 tupbebek tedavisi dondurulmuslarla kasimda transferi

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

5-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

6-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

7_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

8_gulencim arkadasimiz hem bizlere hemde azospermlilere umut oldu allahin izni ile 2.denemesinde o simdi hamile:CüvCüv:

9_toprak 3.tup bebek denedi ve hamile kaldi:CüvCüv:

10_momi 1 tup bebek kimyasal gebelik 2 denemeden allahim mucizesini dogal yoldan gonderdi o artik bir hamile:CüvCüv:

11_denizbulut 2tup bebek tedavisinde allahin izni ile hamile kaldi:CüvCüv:

12_xolix06 2 tupbebek negatif 3 ye baslamak uzere idi ama allahim dogal yoldan gonderdi mucizesini o artik bir hamile:CüvCüv:

evet canım benimde gecikmişti
1-2 hafta sonra geldi baya gecikmişti hemde
sonraki ayda bile düzene girmedi
1 kaç ay sonra düzeldi

Kızlar merhabalar.Benim ilk tüp bebek denemem nisandaydı ve başarısız oldu dondurulmuşlarım var ve bu ayın 28 inde transfer edilecek.ınşallah hepimiz için hayırlısı olur.
Ananas suyunun iyi geldiğini yazmışlar bu konuda bilgisi olan var mı?

selam canım inşallah bu sefer bebişlerin seni bırakmaz
bende ilk denemede duymuştum onu
hemen alıp iştim suyunu anansıda yedim ama tutmadı
sonucum yinede negatif kısmet meselesi bence

Evet sanırım orası öyle.Ne olursa olsun sonuçta herşey kısmet meselesi.ınşallah bizde olumlu sonuçlar alırız.

benimde ayın yirmisinde transferim negatif sonuçlandı. 3 tane embriyo transfer edilmesine rağmen kalitesi düşüktü. 6,5,4 bölümlüydü. Yumurtanın kalitesini arttırmak için değişik yöntemler deneyen arkadaşlar varmı

hayırlı cumalar kızlar nasılsınız?

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hayırlı cumalar kızlar.
asicim neden sildin beni listeden.yarın yumoşlar toplanacak.
ilaçları kullanırken daha iyiydim.pek birşey anlamamıştım.dün çatlatma iğnesini vurulunca korkular başladı.akşam başladım ağlamaya.sonrada kendime kızdım olmayacak diye düşündüğüm için negatif olursa diye.
ama bu son ağladım bağardım çağırdım içimi döktüm rahatladım.zavallı kocamda bundan nasibini aldı tabi.şimdi içimi ferah tutma zamanı.aslında tedavi çok güzel geçti.kistim olmasına rağmen yumurtalar çok güzel gelişti.ama insan kötü tecrübeler yaşadıkça tedavinin sonu gelince korkular başlıyor işte.sürekli mutlu umutlu olun stres yapmayın deniyor.merak ediyorum bu korkuları sadece benmi yaşıyorum diye.bu şekilde tereddütleri olupta olumlu sonuç alan vardır dimi.
inşallah bu sefer hayırlı haberlerimi sizlerle paylaşırım.

tabiki vardır canım sen kendini sıkma her içimize doğan başımıza gelseydi ohooo inşallh her şey güzel geçecek allahım yardımcın olsun:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…