Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

senacım allahın izniyle bu kez herşey yolunda gidicek.kendinişuandan itibaren hep hamiş olarak hayal et ve bol dua canım ..inşallah..

selam kızlar size birşey soracağım.Bende yaklaşık bir ay önce ilk mikro denenememin negatif oolduğunu öğrendim ve hala menst olamadım.belirtiller var gibi ama yaklaşık 10 gün gecikme oldu sizlewrde de böyle bir durum söz konusu oldu mu?

evet canim oyle diyorlar ananas suyu ama sonradan yani bir hafta gectikten sonra birakilcakmis
yani tarnsferden bir hafta sonra

Günaydın Asiiii nasılsın canım?

selam canim iyilik bin sukur sen nasilsin

silmismiyim listeden seni
canim hadi hayirlisi hakkinda korkma ve pozitif dusun allahin izni ile bu sefer basaracaksin

evet canim bazi arkadaslarin negatiften sonra gecikmeler oldu
sanada gecmis olsun

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

lansor17 28 eylul 3 tedaviye basladi dualarimiz seninle

balance88 3 tup bebek tedavisinde

eylul08 2tup bebek tedavisinde 12 ekimde basladi

surayn 2 tupbebek tedavisi dondurulmuslarla kasimda transferi

sena81 cuma gunu yumoslari toplandi 3 tupbebek tedavisi

insallah hepiniz basaracaksiniz

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

5-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

6-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

7_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

8_gulencim arkadasimiz hem bizlere hemde azospermlilere umut oldu allahin izni ile 2.denemesinde o simdi hamile:CüvCüv:

9_toprak 3.tup bebek denedi ve hamile kaldi:CüvCüv:

10_momi 1 tup bebek kimyasal gebelik 2 denemeden allahim mucizesini dogal yoldan gonderdi o artik bir hamile:CüvCüv:

11_denizbulut 2tup bebek tedavisinde allahin izni ile hamile kaldi:CüvCüv:

12_xolix06 2 tupbebek negatif 3 ye baslamak uzere idi ama allahim dogal yoldan gonderdi mucizesini o artik bir hamile:CüvCüv:

asciğim malesef yine o güzel gebeciklerin arasına giremedim.dün adet oldum canım.zaten 8.gün sonucumda 0.1 çıkmıştı:a015:

asciğim malesef yine o güzel gebeciklerin arasına giremedim.dün adet oldum canım.zaten 8.gün sonucumda 0.1 çıkmıştı:a015:

inanmiyrom canim ya
evet haberim vardi ama bir mucize articagini dusunmustum demek olmadi
olsun canim ya saglik olsun vardir bundada bir hayir demi
rabbim bizden iyi biliyor insallah bir gun olucak
insallah bir gun senide ekliycem listemize ben buna kalpten inaniyorum
sende inan ve umudunu yitirme:Saruboceq:
durmak yok yola devam
:lepi:

canım demek adet oldun :çok üzgünüm:
kısmet değilmiş başka ne denirki
Allah yardımcın olsun:teselli:

Lansor canım Geçmiş olsun mafoldumben
Umarım bu gördüğün son negatif olur :teselli:
Kendine dikkat et lütfen sen iyi olmasın ki denemeye devam edebilesin Şeniz

gunaydın guzel kızlar............nasılsınız sevınçlı haberler var mı..........rabbım cumlesını sevındırsın

mrb.momicim.şu takvimi nası yapıosun banada anlatırmısın canım?

xolix canım yeni gördüm yazını...

Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others adresine giriyorsun. yada aynı şeyi http://www.mytickerz.com/ veya http://lilypie.com/Pregnancy_step1.php adresinden de yapabilirsin.
istediğin alttaki resmi ve resim üzerinde kayacak olan ticker i seciyorsun.

eger tahmini dogum tarihini girersen "till" isaretle o zaman kaç haftan kaldığını yazıyor, son adet tarihii girersen "after" sec o zaman kaç haftalık olduğunu da yazıyor.

yazini ve renklerini ayarla.... aşagida onizlemesi tamamsa altta iki kutucuk cikiyor ve orada http ile başlayan gif iile biten kısmı kopyala ve kullanıcı profiline ekle. eklenecek kisim asagidaki gibi sadece....

http://ticker.7910.org/as1cHmE0g411220MjNifDIwNDYwOGp8QmViZWdpbQ.gif

Son düzenleme:
herkese selamlar
iyi haftalar
insallah guzel haberler aliriz bu haftaaaaaa

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

lansor17 malesef negatif allahim dogal yoldan gondersin melegini

balance88 3 tup bebek tedavisinde

eylul08 2tup bebek tedavisinde 12 ekimde basladi

surayn 2 tupbebek tedavisi dondurulmuslarla kasimda transferi

sena81 cuma gunu yumoslari toplandi 3 tupbebek tedavisi

insallah hepiniz basaracaksiniz

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

5-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

6-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

7_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

8_gulencim arkadasimiz hem bizlere hemde azospermlilere umut oldu allahin izni ile 2.denemesinde o simdi hamile:CüvCüv:

9_toprak 3.tup bebek denedi ve hamile kaldi:CüvCüv:

10_momi 1 tup bebek kimyasal gebelik 2 denemeden allahim mucizesini dogal yoldan gonderdi o artik bir hamile:CüvCüv:

11_denizbulut 2tup bebek tedavisinde allahin izni ile hamile kaldi:CüvCüv:

12_xolix06 2 tupbebek negatif 3 ye baslamak uzere idi ama allahim dogal yoldan gonderdi mucizesini o artik bir hamile:CüvCüv:

canım demek adet oldun :çok üzgünüm:
kısmet değilmiş başka ne denirki
Allah yardımcın olsun:teselli:

Lansor canım Geçmiş olsun mafoldumben
Umarım bu gördüğün son negatif olur :teselli:
Kendine dikkat et lütfen sen iyi olmasın ki denemeye devam edebilesin Şeniz

çok teşekkürler arkadaşlarŞeniz

hani sadri alışığın meşhur türk filmi repliği var ya buda mı gol değil diye....
malesef buda gol değil.bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız artıkfisfisfis

kısmet canım be o golu bizde hala atamadık
ama kaleyi bulamıyoz acaba nedirkaydirigubbakcemile3
şaka bi yanada inşallah bigün bizde pozitifi görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…