hayırlı cumalar kızlar.
asicim neden sildin beni listeden.yarın yumoşlar toplanacak.
ilaçları kullanırken daha iyiydim.pek birşey anlamamıştım.dün çatlatma iğnesini vurulunca korkular başladı.akşam başladım ağlamaya.sonrada kendime kızdım olmayacak diye düşündüğüm için negatif olursa diye.
ama bu son ağladım bağardım çağırdım içimi döktüm rahatladım.zavallı kocamda bundan nasibini aldı tabi.şimdi içimi ferah tutma zamanı.aslında tedavi çok güzel geçti.kistim olmasına rağmen yumurtalar çok güzel gelişti.ama insan kötü tecrübeler yaşadıkça tedavinin sonu gelince korkular başlıyor işte.sürekli mutlu umutlu olun stres yapmayın deniyor.merak ediyorum bu korkuları sadece benmi yaşıyorum diye.bu şekilde tereddütleri olupta olumlu sonuç alan vardır dimi.
inşallah bu sefer hayırlı haberlerimi sizlerle paylaşırım.
Kızlar merhabalar.Benim ilk tüp bebek denemem nisandaydı ve başarısız oldudondurulmuşlarım var ve bu ayın 28 inde transfer edilecek.İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.
Ananas suyunun iyi geldiğini yazmışlar bu konuda bilgisi olan var mı?
Günaydın Asiiii nasılsın canım?
hayırlı cumalar kızlar.
asicim neden sildin beni listeden.yarın yumoşlar toplanacak.
ilaçları kullanırken daha iyiydim.pek birşey anlamamıştım.dün çatlatma iğnesini vurulunca korkular başladı.akşam başladım ağlamaya.sonrada kendime kızdım olmayacak diye düşündüğüm için negatif olursa diye.
ama bu son ağladım bağardım çağırdım içimi döktüm rahatladım.zavallı kocamda bundan nasibini aldı tabi.şimdi içimi ferah tutma zamanı.aslında tedavi çok güzel geçti.kistim olmasına rağmen yumurtalar çok güzel gelişti.ama insan kötü tecrübeler yaşadıkça tedavinin sonu gelince korkular başlıyor işte.sürekli mutlu umutlu olun stres yapmayın deniyor.merak ediyorum bu korkuları sadece benmi yaşıyorum diye.bu şekilde tereddütleri olupta olumlu sonuç alan vardır dimi.
inşallah bu sefer hayırlı haberlerimi sizlerle paylaşırım.
selam kızlar size birşey soracağım.Bende yaklaşık bir ay önce ilk mikro denenememin negatif oolduğunu öğrendim ve hala menst olamadım.belirtiller var gibi ama yaklaşık 10 gün gecikme oldu sizlewrde de böyle bir durum söz konusu oldu mu?
asciğim malesef yine o güzel gebeciklerin arasına giremedim.dün adet oldum canım.zaten 8.gün sonucumda 0.1 çıkmıştı:a015:
asciğim malesef yine o güzel gebeciklerin arasına giremedim.dün adet oldum canım.zaten 8.gün sonucumda 0.1 çıkmıştı:a015:
mrb.momicim.şu takvimi nası yapıosun banada anlatırmısın canım?
herkese selamlar
iyi haftalar
insallah guzel haberler aliriz bu haftaaaaaa
herkese selamlar
iyi haftalar
insallah guzel haberler aliriz bu haftaaaaaa
canım demek adet oldun :çok üzgünüm:
kısmet değilmiş başka ne denirki
Allah yardımcın olsun:teselli:
Lansor canım Geçmiş olsun mafoldumben
Umarım bu gördüğün son negatif olur :teselli:
Kendine dikkat et lütfen sen iyi olmasın ki denemeye devam edebilesin Şeniz
çok teşekkürler arkadaşlarŞeniz
hani sadri alışığın meşhur türk filmi repliği var ya buda mı gol değil diye....
malesef buda gol değil.bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız artıkfisfisfis
slm kızlar benim de malesef negatif.....:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?