E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
böhüüüüüüüüüüü senağlamasenağlama böhüüüüüüüüüüüüüüüsenağlama hay anasını köpekler yiyesi bebiş gene tutunamadı. -tatlicadiarzu- anası da babası da bu kadar kabiliyetsiz değil ama bebiş pek bi beceriksiz sıkı tutun dedim ben bu defa ama gene dinlemedikaydirigubbakcemile
ilk duyduğumda üzülsemde hayırlısı böyleymiş napalım kısmet olmadı gene negatif kızlar sonucum koca bi SIFIR ı gördüm gene
böhüüüüüüüüüüü senağlamasenağlama böhüüüüüüüüüüüüüüüsenağlama hay anasını köpekler yiyesi bebiş gene tutunamadı. -tatlicadiarzu- anası da babası da bu kadar kabiliyetsiz değil ama bebiş pek bi beceriksiz sıkı tutun dedim ben bu defa ama gene dinlemedikaydirigubbakcemile
ilk duyduğumda üzülsemde hayırlısı böyleymiş napalım kısmet olmadı gene negatif kızlar sonucum koca bi SIFIR ı gördüm gene
aymescim benimde tüpten sonra adetim 10 gün oldu.hemşireler normal diyorlar.hatta bundan sonraki aylarda da düzensizlik olabilirmiş.böyle şeylerin olması normal çünkü rahim yapay işlemlerden geçiyo.
birde asicim benide eklermisin listene.çok çok zor bir hastayım ben.benim durmumda olupta çocuk sahibi olanlar şu kulüpte bir elin parmağını geçmeyecek sayıda.ama önemli olan zoru başarmak Allahın izniyle.inşaallah birgün hepimiz hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz.sevgiler....
3 negatif mikro.birincide ve 3. de transfere bile gidemedim.ama durmak yok yola devam:)
Canım benim nasıl olıyım işte
idare ediyorum hayat devam ediyo sonuçta
öyle yada böyle günler geçiyo
bu günlere hamiş olarak girmeyi isterdim
ama kısmet olmadı
Allah nasip etmedi vardır bundada bi hayır tabiki
kızlar sıze bı sorum olacak 9.gun sonucum 6.17 cıktı sızce ne demek yarın 12.baktırcam tekrar ama
ınsallah canım hayırlısı 3 gundur kafam takıldı bıde dun ıdrarada yaptım ılk once ıkıncı cızgı cıkmamıstı aksam 10 gıbı yapmıstım atmadım testı sabah kalktıgımda ıkıncı cızgı vardı ama bayagı bı gec yalnıs sonuctur dımıcanim insallah hamiledirsin ama gorunurde zaten oyle cunku bzimkiler 2 3 bile gecmiyor
bence hamilesin ve yarin daha iyi bir sonuc alacaksin
ınsallah canım hayırlısı 3 gundur kafam takıldı bıde dun ıdrarada yaptım ılk once ıkıncı cızgı cıkmamıstı aksam 10 gıbı yapmıstım atmadım testı sabah kalktıgımda ıkıncı cızgı vardı ama bayagı bı gec yalnıs sonuctur dımı
canim senin gibi cok arkadasim vardi bekletip sonradan goren ikinci cizgiyi
ciktigina gore vardir allahin izniyle sen hic stres yapma
tup bebekmiydi canim kacinci denemen
allhin izniyle insallah yarin artmistir:Saruboceq:
bılmıyom canım benımkı bayagı bı beklemıs halkı teswtın 8-9 saatgıbı bı sure .evet benım tup bebek ılk denemem daha once 4 tane asılamama oldu negatıf sonuclandı sımdıde 4 embrıyo transfer ettıler 2.kalıte bakalım bellı olur hayırlısı
ah canım Allah hayırlısını versin...
ne diyeyim tek çizgi arsızı, 0 arsızı olduk vallakaydirigubbakcemile5
canım yaaa ne yapalım inşallah anne olacağız ama başka baharlara kaldı kısmette bu ilkbaharda yokmuş belkide önümüzdeki son baharadır annelik ama yılmak yok yola devam
canım benim herşeyde vardır bir hayır demek lazım.inan çok üzüldüm ama durumu kabullenmene de çok sevindim.benim günlük hayattaki arkadaşlarıma benim rahmetli yaramaz çok gezenti olacakmış yaşasaymış deyince (sen taaaaa git tüpün en sonundaki saçağa tutun)bön bön bakmışlardı yüzüme.bizi bizden başka kim anlıyorki zaten:teselli:
canim benim ya ne desem bos biliyorum seni bizler en iyi anlayan insanlariz bunu biliyorsun
ama durmak yok yola devam bir gun allahin izniyle bizim tembeller yola gelecek canim benim
kendini cok yipratma lutfen hayirlisi ne diyelim:a015:
günaydın kızlar
adet düzensizliğim için doktora gittim ben ingilteredeyim....
tüpten sonra değiştiğini ve en son 16 gün geciktiğini söyledim
normal dedi sana yapılacak hiçbir şey yok dedi
istersen doğum kontrol hapı vereyim ama oda gebeliği engeller
bırak vücudun kendi saatini ve yeni adet döngüsünü ayarlasın ddi
ya türkiyede olsak bi sürü test usg
burda yok bişey
bunlar mı iyi biz mi iyiyiz anlamadım
sinirlerim bozuldu çıktım
selam arkadaşlar..............myvord canım çok üzüldüm...........inş olacak demekkı zamanı bıraz daha var naz yapıyoo..........rabbım inş sevındırsın tum ısteyenlerı.........canım ası nasılsın inş herşey daha guzel olacak.............dua ile....kalı n dostlar.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?