Asi benide ekle listene ankarada bir merkezde mikroenjeksiyon denedik olmadı şimdi batmandayım hayırlısı Allah hepimizin yardımcısı olsun
Benim bu siteye yeni üye oldum, bugün gendi gendime dedim ki; damdan düşenin halini en iyi damdan düşen anlar. ve üye olmaya karar verdim görüş alışverişlerinde bulunmak amacıyla
onbeş yıla yakın oldu evleneli farklı yerlerde farklı tedaviler gördüm, ankarada gitmediğim az hastane kalmıştır. zekai tahir burak, citi hospitıl, gazi , hsr , hacettepe vs. önce haplarla sonra iğnelerle daha sora aşılamalala en sonda iki tüp bebek denemesi ile geçti bunca zaman ancak henüz bir netice alamadık. kısmet diyoruz bakalım son bir üçüncü denemeye gideceğim ama nere gideceğim hususunda tereddütlerim var. bu zahmetli uzun vede pahalı tedavide herkese başarılar diloylurum.
selam kızlar
Aranıza bende katıldım
bende 4 olumsuz tüp bebek geçirdim (2 internatıonal hastanesi ve 2 Yeditepe Ünv Hastanesi )
5. denememde hamıle kaldım ama bebeğimim 6.haftalıkken benı terkettı ( Kıbrıs Tüp Bebek Hastanesi )
1,5 ay içinde dondurulmuşlarımla tekrar deneyeceğim
günaydın kızlar
yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum.nur krp ninde dediği gibi hepimiz güzel sonuçlar alırız.ve pozitif sonuç alanlar listemiz dolup taşar.
benide listeye ekle 3 asilama negatif 1 tup bebek negatif biyokimyasal sonuc insallah yola devam
günaydın kızlar
adet düzensizliğim için doktora gittim ben ingilteredeyim....
tüpten sonra değiştiğini ve en son 16 gün geciktiğini söyledim
normal dedi sana yapılacak hiçbir şey yok dedi
istersen doğum kontrol hapı vereyim ama oda gebeliği engeller
bırak vücudun kendi saatini ve yeni adet döngüsünü ayarlasın ddi
ya türkiyede olsak bi sürü test usg
burda yok bişey
bunlar mı iyi biz mi iyiyiz anlamadım
sinirlerim bozuldu çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?