Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Asi benide ekle listene ankarada bir merkezde mikroenjeksiyon denedik olmadı şimdi batmandayım hayırlısı Allah hepimizin yardımcısı olsun

Benim bu siteye yeni üye oldum, bugün gendi gendime dedim ki; damdan düşenin halini en iyi damdan düşen anlar. ve üye olmaya karar verdim görüş alışverişlerinde bulunmak amacıyla

Asi benide ekle listene ankarada bir merkezde mikroenjeksiyon denedik olmadı şimdi batmandayım hayırlısı Allah hepimizin yardımcısı olsun

Benim bu siteye yeni üye oldum, bugün gendi gendime dedim ki; damdan düşenin halini en iyi damdan düşen anlar. ve üye olmaya karar verdim görüş alışverişlerinde bulunmak amacıyla

kizlar sizlerede uzulerek aramiza hosgeldiniz diyorum
hemen ekliyorum listeye ilk sayfada herzaman bakabilirsiniz gelismelere
bu arada kacinci denmeleriniz ve ne zaman dusunuyorsunuz

onbeş yıla yakın oldu evleneli farklı yerlerde farklı tedaviler gördüm, ankarada gitmediğim az hastane kalmıştır. zekai tahir burak, citi hospitıl, gazi , hsr , hacettepe vs. önce haplarla sonra iğnelerle daha sora aşılamalala en sonda iki tüp bebek denemesi ile geçti bunca zaman ancak henüz bir netice alamadık. kısmet diyoruz bakalım son bir üçüncü denemeye gideceğim ama nere gideceğim hususunda tereddütlerim var. bu zahmetli uzun vede pahalı tedavide herkese başarılar diloylurum.

selam kızlar
Aranıza bende katıldım

bende 4 olumsuz tüp bebek geçirdim (2 internatıonal hastanesi ve 2 Yeditepe Ünv Hastanesi )
5. denememde hamıle kaldım ama bebeğimim 6.haftalıkken benı terkettı ( Kıbrıs Tüp Bebek Hastanesi )
1,5 ay içinde dondurulmuşlarımla tekrar deneyeceğim

canim benim cok uzun yollardan gecmisin
insallah allahim bu sabrinin mukafatini vercek
dualarimiz seninle
:Saruboceq:

mrb canim hosgeldin aramiza insallah bi dahaki sefer bebisini kucagina alirsin allahin izni ile
allahim yuzumuze bakar insallah

aramiza yeni katilan arkadaslara uzulerekte olsa hosgeldiniz diyorum ve insallah fazla geçmeden pozitifi gorursunuz.
sedacim çok geçmis olsun, gerçekten çok uzuldum!!! benimde basimdan gecti 6haftalik bi dusuk ve hep diyorumki keske bastan negatif olsaydi dusugu yasamak negatifi gormekten çok çok daha zor geldi bana!!
insallah dondurulmuslarla yuzun guler canim(ben dondurulmusla hamile kalmistim)

yeni gelen arkadaşlar
girdiğinizle çıktığınız bir olsun listeden inşaallah

günaydın kızlar
yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum.nur krp ninde dediği gibi hepimiz güzel sonuçlar alırız.ve pozitif sonuç alanlar listemiz dolup taşar.

günaydın kızlar
yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum.nur krp ninde dediği gibi hepimiz güzel sonuçlar alırız.ve pozitif sonuç alanlar listemiz dolup taşar.

Ahh canım inşallah o pozitifi bigün bizede görmek nasip olur.:çok üzgünüm:

amin kizlar insallah hepimiz en kisa zamanda goruruz

benide listeye ekle 3 asilama negatif 1 tup bebek negatif biyokimyasal sonuc insallah yola devam

selam arkadaşlar ..........nasılsınız..............inş herşey gönlunuze göre olur .........meryem canım inş bı daha uzulmezsın inş herkes sevınır bu yıl..............yola devammm

benide listeye ekle 3 asilama negatif 1 tup bebek negatif biyokimyasal sonuc insallah yola devam

mrb canim senide ekledim liztemize insallah bir dahaki sefer basarili olursun ilk sayfada liztemiz arada gelip kendinden haber verirsen seviniriz

nur canım benim doktorumda bana ilaç vermiyor gecikiyor etekerim tutuşuyor hamile kalmış olabileceğimden değil korkum yanlış bir şeyler olmasın diye gidiyorum usg istiyorum doktorum mecburen muayeneye alıyor yok bir şey diyor adet görmek üzeresin bir bakıyorun 2 güne kalmıyo sökülyo ama ben sabırsızım istiyorum gün gününe olsun ama gerçektende vücudun kendi saatini ayarlayabilmesi için biraz zaman tanımamız gerekiyor galiba

merhaba kızlar site yeni üye oldum 3 aşılama negatif kasım da tüp bebek olcam inşallalah burası ugurlu gelir

asicim bi türlü cvp yazmayı beceremedim inş bu gelir.benimde 2.mikro enjeksiyondan 3embriyo olmuştu 2si transfer edildi ama tutmadı pazartesi inş. 3.embriyo transfer olacak dualarım sizinle dualarınızı bekliyorum

kızlar benıde ekleyın 3 asılama negatıf 1 tup bebek deneyımım negatıf bakalım ne olucak sonum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…