E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
asicim bi türlü cvp yazmayı beceremedim inş bu gelir.benimde 2.mikro enjeksiyondan 3embriyo olmuştu 2si transfer edildi ama tutmadı pazartesi inş. 3.embriyo transfer olacak dualarım sizinle dualarınızı bekliyorum
TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ
ESLIN67 3.tupbebek tedavisinde
AYSE57 5.tupbebek tedavisinde insallah bu sefer yuzumuz gulecek allahim yardim etsin
ESEL83 pazartesi dondurulmuslarla tekrar deneycek insallah yuzu gulecek arkadasimizin bu defa
kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim
kizlar dualarimizi sizinle insallah guzel haberler alicaz allahin izni ile
:Saruboceq:
selam dostlar kandılınız mubarek ols dualarımız makbul ols inşalh............
Canım üzüldüm yine olmamasına bu 0 lar hayatımızı mahvetti zaten
ama inşallah bizde o 0 larda kurtulucaz bigün tatlım
Allah sabırlar versin:1hug:
selam arkadaşlar..............myvord canım çok üzüldüm...........inş olacak demekkı zamanı bıraz daha var naz yapıyoo..........rabbım inş sevındırsın tum ısteyenlerı.........canım ası nasılsın inş herşey daha guzel olacak.............dua ile....kalı n dostlar.......
selam kızlar
Aranıza bende katıldım
bende 4 olumsuz tüp bebek geçirdim (2 internatıonal hastanesi ve 2 Yeditepe Ünv Hastanesi )
5. denememde hamıle kaldım ama bebeğimim 6.haftalıkken benı terkettı ( Kıbrıs Tüp Bebek Hastanesi )
1,5 ay içinde dondurulmuşlarımla tekrar deneyeceğim
asicim bir sürü msj yazıyorum ama çıkmıyo inş. bu çıkar bugün transferim oldu 12günlük maraton başladı çok korkuyorum yıne negatif sonuç almaktan dualarım siznle
asicim bir sürü msj yazıyorum ama çıkmıyo inş. bu çıkar bugün transferim oldu 12günlük maraton başladı çok korkuyorum yıne negatif sonuç almaktan dualarım siznle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?