Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asicim bi türlü cvp yazmayı beceremedim inş bu gelir.benimde 2.mikro enjeksiyondan 3embriyo olmuştu 2si transfer edildi ama tutmadı pazartesi inş. 3.embriyo transfer olacak dualarım sizinle dualarınızı bekliyorum

canim benim dularimiz seninle insallah bu sefer basracaksin allahin izni ile ikiz ikiz

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

ESLIN67 3.tupbebek tedavisinde
AYSE57 5.tupbebek tedavisinde insallah bu sefer yuzumuz gulecek allahim yardim etsin.( 10mart transfer 22mart sonuc)
ESEL83 pazartesi dondurulmuslarla tekrar deneycek insallah yuzu gulecek arkadasimizin bu defa (21 mart sonuc)
NZMYHN pazArtesi tekrar ignelerine basliyor allahin izni ile insallah bu sefer yuzu gulecek

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim[/QUOTE]

kizlar dualarimizi sizinle insallah guzel haberler alicaz allahin izni ile
:Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
vazgecmeden yola devam diyip yuzu gulenlerin listesi

1.mehay 5 asilama 1 tup bebek negatif dondurulmus tek embriyo ile allahin izni ile HAMILE:CüvCüv:

kizlar insallah bu hamile listemiz cogalacak biz surekli negatif almayacagiz unutmayin bizimde vaktimiz gelecek allahin izni ile
ve bu listemiz bizimde uzayacak
ama birbizimize dualarimiz ileeeeeeeeeeeee
ayrica durmak yok yola devam ustune gidin vazgecmeyin allahim bizlere o gucu versin kizlarrrrrrrrrrrrr

:Saruboceq:[/QUOTE]

asicim merhaba ben barım birde
bende tedavideyim pazartesi igneme başlıycam inşaallah
rabbim hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq::Saruboceq:

selam dostlar kandılınız mubarek ols dualarımız makbul ols inşalh............

asicim merhaba ben barım birde
bende tedavideyim pazartesi igneme başlıycam inşaallah
rabbim hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE]

canim benim hayirli ugurlu olur insallah hemen ekliyorum bizlere burda haber vermeyi unutma
insallah bu sefer yuzun gulecek
kaydirigubbakcemile3

gunaydin kizlar
iyi pazarlar
kandiliniz mubarek olsun allahim dularinizi kabul etsin
ayrica kadinlar gununuzde kutlu olsun

selam arkadaşlar
kandiliniz mübarek olsun,Allah dualarımızı kabul etsin.

merhaba arkadaşlar mübarek mevlüt kandiliniz ve kadınlar gününüz kutlu olsun.

SELAM Mübarek mevlit kandiliniz ve kadınlar gününüz kutlu olsun.Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle.

Canım üzüldüm yine olmamasına bu 0 lar hayatımızı mahvetti zaten
ama inşallah bizde o 0 larda kurtulucaz bigün tatlım
Allah sabırlar versin:1hug:

evet bidenem bi gün o kocaman sıfırlar artık hayatımızda hiç olmayacak inşallah. herşeyde bi hayır vardır nasip diyorum başka da bişi demiyorum.-tatlicadiarzu-
evet canım aynen öyle anası hatun gibi nazı biras fazla anlaşıldı artık ama o bi gelsin sağ salim onu yicem ben yacokacimcoook

seda canım tekrar geçmiş olsun ve Rabbim sabrını versin geçen eşimlede paylaştım senin durumunu onca şeyden sonra pozitifi görüp tekrar kaybetmek eminim ki zordur ama lütfen bırakma kendini mutlaka vardır bi hayır ve kendini çok üzme bi tanem:teselli:

asicim bir sürü msj yazıyorum ama çıkmıyo inş. bu çıkar bugün transferim oldu 12günlük maraton başladı çok korkuyorum yıne negatif sonuç almaktan dualarım siznle

asicim bir sürü msj yazıyorum ama çıkmıyo inş. bu çıkar bugün transferim oldu 12günlük maraton başladı çok korkuyorum yıne negatif sonuç almaktan dualarım siznle

hadi insallah diyelim canim benim dualarimiz seninle insallah bu sefer yuzun gulecek buna inan ve pozitif ol canim benim yat dinlen ve bol bol dua et

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

ESLIN67 3.tupbebek tedavisinde
AYSE57 5.tupbebek tedavisinde insallah bu sefer yuzumuz gulecek allahim yardim etsin.( 10mart transfer 22mart sonuc)
ESEL83 pazartesi dondurulmuslarla tekrar deneycek insallah yuzu gulecek arkadasimizin bu defa (9mart transfer 21 mart sonuc)
NZMYHN pazArtesi tekrar ignelerine basliyor allahin izni ile insallah bu sefer yuzu gulecek

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim[/QUOTE]

canm hadi baklım hayırlı olsun...
Rabbim yar ve yardımcın olsun

ayse arkadasimizin bugun transferi yapildi insallah bebisi onunladir

ayşecim hayırlı olsun canım arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…