- Konu Sahibi EU2
-
kizlar adetim gecti gidiyor bakalim
normaldede duzensiz olur ama tup bebekten sonrada boyle olurmus sizlerin kac gun sonra olmsutuuuuuuu
merhaba ben de bugün sizlere katıldım sonucum negatifartık reglimi bekliyorumsonra da agustos,eylül gibi 2.deneme merkez arıyorum tavsiyelere açığım..
kizlar adetim gecti gidiyor bakalim
normaldede duzensiz olur ama tup bebekten sonrada boyle olurmus sizlerin kac gun sonra olmsutuuuuuuu
merhaba ben de bugün sizlere katıldım sonucum negatifartık reglimi bekliyorumsonra da agustos,eylül gibi 2.deneme merkez arıyorum tavsiyelere açığım..
merhaba bende bugün katıldım...bende pazartesi olumsuz sonuç aldım...regli de olamıyorum hala....bende 3 ay sonra başlayacağım ...ama ben ankaradyım sanırım bursadan arıyosun?*çokk üzüldüm hala ağlıyorum çok zor bi dönem
kızlar selam...Valla hiç birimiz bu sayfada buluşmak istemezdik sanırım ama kısmet böyleymiş...
ama dertleşmek ve birbirimizi anlamak için çok güzel bir konu olmuş.....
Ben bir aşılama bir mikro negatif... Yola devam edeceğim. beni de aranıza alır mısınız? şimdi geçmişi okumaya başlayacağım sizleri tanımak için...Allah hepimize kolaylık ve hayırlı evlatlar versin..
Selam,
Bir Düşük, Üç aşılama (Negatif sonuç), 1 Mikroenjeksiyon (Negatif sonuç)
2009 Yılında tekrar deneyeceğim.
Alllah herkesin gönlüne göre versin.
arkadaşlar ben hala çok kötüyüm olayın etkisinden hiç kurtulamadım...izinde aldım evdeyim nasıl atlatabilirim bilmiyorum inanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?