Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam arkadşlar herkes nasıl nasıl gıdıyo guzel haberler var galıba............inş dahada guzel haberler gelır...............

beni dusundunuz için sagolun arkadaslar, transferim dun oldu, 2bebisle eve donduk, biri iyi biride orta kalitede, ama hayirlisi allahtan, herseyin en iyisini o bilir:)
asicim benim test24martta, daha once yapalim dedim hemsire en dogrusu bu dedi, daha once yapilan testler bazen bosa umitlenmeye neden oluyo dedi..ama ben evde test yapmayi dusunuyorum kismet bakalim...

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

ESLIN67 3.tupbebek tedavisinde
AYSE57 5.tupbebek tedavisinde insallah bu sefer yuzumuz gulecek allahim yardim etsin.( 10mart transfer 24mart sonuc)
ESEL83 pazartesi dondurulmuslarla tekrar deneycek insallah yuzu gulecek arkadasimizin bu defa (9mart transfer 21 mart sonuc)
NZMYHN pazArtesi tekrar ignelerine basliyor allahin izni ile insallah bu sefer yuzu gulecek

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim[/QUOTE]

kizlar dualarimizi sizinle insallah guzel haberler alicaz allahin izni ile
:Saruboceq:

kizlar adetim gecti gidiyor bakalim
normaldede duzensiz olur ama tup bebekten sonrada boyle olurmus sizlerin kac gun sonra olmsutuuuuuuu

aysecim canim benim insallah bu sefer basaracaksin dularimiz sizlerle kizlarrrr

normaldede duzensiz olur ama tup bebekten sonrada boyle olurmus sizlerin kac gun sonra olmsutuuuuuuu

canım ALLAH YARDIMCIN OLSUN
benimde tam 14 gün sonra adetim olmuştu ve 3 ay düzensizdi.....inşallah seninki çabucak düzene girer

merhaba ben de bugün sizlere katıldım sonucum negatifartık reglimi bekliyorumsonra da agustos,eylül gibi 2.deneme merkez arıyorum tavsiyelere açığım..

merhaba ben de bugün sizlere katıldım sonucum negatifartık reglimi bekliyorumsonra da agustos,eylül gibi 2.deneme merkez arıyorum tavsiyelere açığım..

merhaba bende bugün katıldım...bende pazartesi olumsuz sonuç aldım...regli de olamıyorum hala....bende 3 ay sonra başlayacağım ...ama ben ankaradyım sanırım bursadan arıyosun?*çokk üzüldüm hala ağlıyorum çok zor bi dönem

Son düzenleme:

ah be asim 8 aydır gecikiyor
bu ay vakitli olacak gibi bekliyorummehayönceden bi başlık açmıştı bu konuyla ilgili

arkadaşlar ben hala çok kötüyüm olayın etkisinden hiç kurtulamadım...izinde aldım evdeyim nasıl atlatabilirim bilmiyorum inanın

kızlar selam...Valla hiç birimiz bu sayfada buluşmak istemezdik sanırım ama kısmet böyleymiş...
ama dertleşmek ve birbirimizi anlamak için çok güzel bir konu olmuş.....
Ben bir aşılama bir mikro negatif... Yola devam edeceğim. beni de aranıza alır mısınız? şimdi geçmişi okumaya başlayacağım sizleri tanımak için...Allah hepimize kolaylık ve hayırlı evlatlar versin..

Selam,
Bir Düşük, Üç aşılama (Negatif sonuç), 1 Mikroenjeksiyon (Negatif sonuç)
2009 Yılında tekrar deneyeceğim.
Alllah herkesin gönlüne göre versin.

SELENULU çok geçmiş olsun..izin almamanı işine dewam edip hemen hayata karışmanı öneririm..yoksa sürekli kafanda kuruosun atlatamıyorsun...sn nrde denedin?üzülmeatlatıcaksın...

Selam,
Bir Düşük, Üç aşılama (Negatif sonuç), 1 Mikroenjeksiyon (Negatif sonuç)
2009 Yılında tekrar deneyeceğim.
Alllah herkesin gönlüne göre versin.

kizlar uzulerek aramiza hosgeldiniz diyorum
insallah bu gunler gececek ve mutlu oldugumuz gunleri paylasacagiz birbirimle allahin izni ile
sizi listemize ekliyorum ordan da tek tek cikis yapacagiz hamile listesine

arkadaşlar ben hala çok kötüyüm olayın etkisinden hiç kurtulamadım...izinde aldım evdeyim nasıl atlatabilirim bilmiyorum inanın

canim ilk hafta oyle oluyor ama kendini kapatma isine devam et bence
olmasin bundada vardir bir hayir insallah ikinicye gerek kalmadan hamis olursun

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

ESLIN67 3.tupbebek tedavisinde
AYSE57 5.tupbebek tedavisinde insallah bu sefer yuzumuz gulecek allahim yardim etsin.( 10mart transfer 24mart sonuc)
ESEL83 pazartesi dondurulmuslarla tekrar deneycek insallah yuzu gulecek arkadasimizin bu defa (9mart transfer 21 mart sonuc)
NZMYHN pazArtesi tekrar ignelerine basliyor allahin izni ile insallah bu sefer yuzu gulecek

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

kizlar dualarimizi sizinle insallah guzel haberler alicaz allahin izni ile
:Saruboceq:

üşenmedim saydım 56 kişi olmuşuz arkadaşlar.inşallah 2009 sonuna kadar 0 lanacağız ve bu listeyi kapatacağız:Saruboceq:

ah keske canim ya bende farkettim cogaldik valla
kizlar elinizi cabul durun calisin bol bol
ayrica tedavilerede devam
allahim hepimize guc versin

insallah bundan sonra cogalmayiz ve hatta azaliriz yani pozitifler aliriz

herkese ii akşamlar..öncelikle hoşbulduk:)ben bugün çok daha iyiyim eski dr umla konuştuk o tüp yapmıyor ama zübeyde hanım dogumevinde görevli yılların tecrübeli dr'u..bana ik sordugu testi tekrarladınmı dedim ki hayır tüp dr um istemedi ki ama dedi regli de olmamışsın her zaman 2.şans olmalı çünkü ben test günüden 1 gün önce yaptırdım testi küçük bir ihtimal de olsa test yapılmalı dedi.pazara kadar regli olmazsam bir kez de o test isteyecek ümidim yok ama yaklaşımı güzeldi.ben 2.yi agustos eylül gibi deneyecegim.hatta cmt ist a gidiyoruz 1-2 yere ön görüşme yapacagız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…