herkese ii akşamlar..öncelikle hoşbulduk:)ben bugün çok daha iyiyim eski dr umla konuştuk o tüp yapmıyor ama zübeyde hanım dogumevinde görevli yılların tecrübeli dr'u..bana ik sordugu testi tekrarladınmı dedim ki hayır tüp dr um istemedi kiama dedi regli de olmamışsın her zaman 2.şans olmalı çünkü ben test günüden 1 gün önce yaptırdım testi küçük bir ihtimal de olsa test yapılmalı dedi.pazara kadar regli olmazsam bir kez de o test isteyecek ümidim yok ama yaklaşımı güzeldi.ben 2.yi agustos eylül gibi deneyecegim.hatta cmt ist a gidiyoruz 1-2 yere ön görüşme yapacagız:)
merhaba arkadaşlar üzülerek merhaba toparlanmaya çalışıyorum ilk mikro deneyim ve başarısızlık menss olmayı bekliyorum paylaşmak için ben de geldim benide alın accıyı sevinci herşeyi
hayırlı cumalar sanada canım...gunaydin kizlar
hayirli cumalar bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine allahim dualarimizi kabul etsin ve bizede hayirli bir sekilde pozitifi gostermeyi nasip etsin
hayırlı cumalar sanada canım...
Allah inşallah hepimizin yüzünü güldürsün...
canım bu arada geçmişi okurken ne zor şeyler yaşadıklarını gördüm, üzüldüm ama bir şekilde işler yoluna girmiş galiba sevindim. Allah hepimizin yolunu açık etsin...
canim ilk hafta oyle oluyor ama kendini kapatma isine devam et bence
olmasin bundada vardir bir hayir insallah ikinicye gerek kalmadan hamis olursun
SELENULU çok geçmiş olsun..izin almamanı işine dewam edip hemen hayata karışmanı öneririm..yoksa sürekli kafanda kuruosun atlatamıyorsun...sn nrde denedin?üzülmeatlatıcaksın...
gunaydin kizlar
hayirli cumalar bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine allahim dualarimizi kabul etsin ve bizede hayirli bir sekilde pozitifi gostermeyi nasip etsin
inşallah:) cevap yazdığınız içinde çok teşekkürediyorum...inanın çok zor geliyo..her sabah ve akşam ara ara iç sıkıntısı yaşıyorum umarım sayenizde atlatırım...ders anlatacak halim bile yok inanın.beni de ekleyin...listeye inşallah hepimizin hayırlı haberleriyle mutlu oluruz...ii ki de varsınız...yosa dışardan kimse anlamıyor...hayırlısı olsun deyip ...hayatlarına devam ediyorlar....tabii hayat devam ediyor ama onlara ayrı bize ayrı:
mrb.listeye beni de ekleyebilirsiniz.3 aşılama ve 1 tüp negatif haziranda yeniden deneyeceğiz.dün dr a gittim izmire ..5 saatlik yol gittik ama ilgi alaka üniversitede hoca muayenesi olmasına rağmen hiç iyi diil.dr a zorla genetik pıhtılaşma bağışıklık testlerimi filan istettim.bi de kızdı beyfendi.neymiş.2 3 başarısız tüp bebek denemesinde istenirmiş bunlar.bu tüp denemesinin de başarısız mı olması gerekiyo yani bu ileri tetkiklerin istenmesi için yani anlamıyorum.hastanemi ve dr umu değiştirmek istiyorum ama cesaret edemiyorum bi türlü.nolucak bilmiyorum.Allah herkesin yardımcısı olsun valla...
canim uzulerek sanada aramiza hosgeldin diyorum
bencede dr lar bir acaip ne biliyim birinciden sonra yapsan sanki o testleri hatta hepsini sanki insanlar cokmu kolayini tup bebek yaptiriyor
zaten 3den sonra her anlamda yikim oluyor
senin uzerine gittigin iyi olmus canim
bence degistirmeim kanin varsa degistir kafan dinc olur ekliyorum canim listeye
kızlar selam ben adet oldum ... yarın dr.a randevu aldım...
bakalım ne diyecek .Allahım inşallah kistti, rahim hala kalındı vs vs gibi şeyler çıkmaz da ben devam ederim. kızlar benden daha fazla denemesi olanlara soruyorum; yarın dr.a ben neden olmadığını soracam tabi ama başka aklınıza gelen yapmam , sorgulamam gereken birşey var mı? ne olur yardımcı olabilir misiniz bana? hani sizin 1.denemede keşke ben bunu bilseydim de sorsaydım vs vs dediğiniz konular? her önerinize açığım kızlar. Şimdiden sağolun...
asi selam canım benide listeye ekleyebilirsiniz bende sonucu bugün aldım .gebelik sonlandı maalesef değerlerim düşmeye başladı arkadaşım
asi selam canım benide listeye ekleyebilirsiniz bende sonucu bugün aldım .gebelik sonlandı maalesef değerlerim düşmeye başladı arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?