Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar üzülerek merhaba toparlanmaya çalışıyorum ilk mikro deneyim ve başarısızlık menss olmayı bekliyorum paylaşmak için ben de geldim benide alın accıyı sevinci herşeyi

evet canim haklisin yap yinede ikinci testini ki insallah mucizen yakalar seni
olmadi agustos ayinda yuzunun gulmesi dilegiyle
ayrica toparlanman cok guzel

merhaba arkadaşlar üzülerek merhaba toparlanmaya çalışıyorum ilk mikro deneyim ve başarısızlık menss olmayı bekliyorum paylaşmak için ben de geldim benide alın accıyı sevinci herşeyi

canim aramiza uzulerek hosgeldin diyorum
keske pozitif olsaydi da baska yerlerde karsilassaydik ama nasip boyleymis hakkimizda demekki
ama buradan allahin izni ile tek tek pozitifi alip cikacagiz:CüvCüv:

gunaydin kizlar
hayirli cumalar bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine allahim dualarimizi kabul etsin ve bizede hayirli bir sekilde pozitifi gostermeyi nasip etsin

gunaydin kizlar
hayirli cumalar bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine allahim dualarimizi kabul etsin ve bizede hayirli bir sekilde pozitifi gostermeyi nasip etsin
hayırlı cumalar sanada canım...
Allah inşallah hepimizin yüzünü güldürsün...
canım bu arada geçmişi okurken ne zor şeyler yaşadıklarını gördüm, üzüldüm ama bir şekilde işler yoluna girmiş galiba sevindim. Allah hepimizin yolunu açık etsin...

evet canim ben negatifi aldiktan sonra cok zor gunler gecirdim negatif aldigima bile gunlerce uzulemedim baska seyler icin uzulmustum
ama hayirlisi allahin izni ile yoluna girdi birseyler zorlada olsa ikiniciyi denemeye karar verdik adetim gelirse tabi

canim ilk hafta oyle oluyor ama kendini kapatma isine devam et bence
olmasin bundada vardir bir hayir insallah ikinicye gerek kalmadan hamis olursun

inşallah:) cevap yazdığınız içinde çok teşekkürediyorum...inanın çok zor geliyo..her sabah ve akşam ara ara iç sıkıntısı yaşıyorum umarım sayenizde atlatırım...ders anlatacak halim bile yok inanın.beni de ekleyin...listeye inşallah hepimizin hayırlı haberleriyle mutlu oluruz...ii ki de varsınız...yosa dışardan kimse anlamıyor...hayırlısı olsun deyip ...hayatlarına devam ediyorlar....tabii hayat devam ediyor ama onlara ayrı bize ayrı:

mrb.listeye beni de ekleyebilirsiniz.3 aşılama ve 1 tüp negatif haziranda yeniden deneyeceğiz.dün dr a gittim izmire ..5 saatlik yol gittik ama ilgi alaka üniversitede hoca muayenesi olmasına rağmen hiç iyi diil.dr a zorla genetik pıhtılaşma bağışıklık testlerimi filan istettim.bi de kızdı beyfendi.neymiş.2 3 başarısız tüp bebek denemesinde istenirmiş bunlar.bu tüp denemesinin de başarısız mı olması gerekiyo yani bu ileri tetkiklerin istenmesi için yani anlamıyorum.hastanemi ve dr umu değiştirmek istiyorum ama cesaret edemiyorum bi türlü.nolucak bilmiyorum.Allah herkesin yardımcısı olsun valla...

SELENULU çok geçmiş olsun..izin almamanı işine dewam edip hemen hayata karışmanı öneririm..yoksa sürekli kafanda kuruosun atlatamıyorsun...sn nrde denedin?üzülmeatlatıcaksın...

çok teşekküerdiyorum...ama şu anda ders anlatacak halim bile yok ...çok üzülüyorum...ben HŞ KLİNİK TE yaptırdım...herşey çok ii gidiyordu..embriyolar A kalitedeydi...ne oldu anlamadım olmadı ...inanılmaz üzüldüm....

gunaydin kizlar

inşallah aminnn:)) allah isteyen herkese versin....hepimiz mutlu haberlerimizle tekrrar yeni sayfalarda görüşelim....

kızlar günaydın
hayırlı cumalar hepinize
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
lütfen geldiğiniz gibi gidin
listemiz çok kalabalık olmuş çok şaşırdım vallahi

evet canim ancak biz anlariz neler cektigimizi
senide ekledim canim ilk sayfada asili listemiz oradan bakabilirsin
ama insallah en kisa surede atlatirsin beterin beterinden saklasin allahim
bir gun bizlerde anne olacagiz hic uzulme

canim uzulerek sanada aramiza hosgeldin diyorum
bencede dr lar bir acaip ne biliyim birinciden sonra yapsan sanki o testleri hatta hepsini sanki insanlar cokmu kolayini tup bebek yaptiriyor
zaten 3den sonra her anlamda yikim oluyor
senin uzerine gittigin iyi olmus canim
bence degistirmeim kanin varsa degistir kafan dinc olur ekliyorum canim listeye

saol arkadaşım ben bi de sağlık sektöründenim ama işin içinden çıkamıyom yani bilmeyenler napcak peki

kızlar selam ben adet oldum ... yarın dr.a randevu aldım...
bakalım ne diyecek .Allahım inşallah kistti, rahim hala kalındı vs vs gibi şeyler çıkmaz da ben devam ederim. kızlar benden daha fazla denemesi olanlara soruyorum; yarın dr.a ben neden olmadığını soracam tabi ama başka aklınıza gelen yapmam , sorgulamam gereken birşey var mı? ne olur yardımcı olabilir misiniz bana? hani sizin 1.denemede keşke ben bunu bilseydim de sorsaydım vs vs dediğiniz konular? her önerinize açığım kızlar. Şimdiden sağolun...

hadi hakkinda hayirlisi canim
insallah guzel haberlerle donersin
dualarimiz seninle
bir sorun yoktur umarim
:Saruboceq:

asi selam canım benide listeye ekleyebilirsiniz bende sonucu bugün aldım .gebelik sonlandı maalesef değerlerim düşmeye başladı arkadaşım

asi selam canım benide listeye ekleyebilirsiniz bende sonucu bugün aldım .gebelik sonlandı maalesef değerlerim düşmeye başladı arkadaşım

canim benim ya neden oyle oldu anlatirmisin
cok uzuldummmmmmmmmmm

canım ne diyeyim
üzüldüm
hayırlısı buymuş

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

ESLIN67 3.tupbebek tedavisinde
AYSE57 5.tupbebek tedavisinde insallah bu sefer yuzumuz gulecek allahim yardim etsin.( 10mart transfer 24mart sonuc)
ESEL83 pazartesi dondurulmuslarla tekrar deneycek insallah yuzu gulecek arkadasimizin bu defa (9mart transfer 21 mart sonuc)
NZMYHN pazArtesi tekrar ignelerine basliyor allahin izni ile insallah bu sefer yuzu gulecek

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

kizlar dualarimizi sizinle insallah guzel haberler alicaz allahin izni ile
:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…