Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi pazarlar kizlar nerde bu milletttttt

Selam kızlar,
cts.dr.a gittim.ıkinci deneme için bu ay uygun değilmişim hala foliküller varmış dolayısı ile bu ay beklemedeyim ben.ınşallah nisanda başlayacağım...hepimiz için hayırlısı.
Bu ayı ben kendimi hırpalamama, farklı konulara yoğunlaşma ayı ilan ettim bende ...
Psikolojimi sağlam tutmam lazım.Allah hepimizin yüzünü hayırlısı ile güldürsün, liste yağ gibi erisin...

SLM HERKESE bende dr gittim...bir çok test yaptırdım genetik testler ...sonuçları bekliyoruz...şimdi daha derin araştırmalara başlandı bakalım hayırlısı...inşallah allah hepimizin yüzünü güldürsün

Slm kıslar ben bu sayfaya girdiğimde hep tek oluyorum oyüzden kimseyle konuşamıyorum ama sürekli takipteyim ne olup bittiğini okuyorum.
Tedavide olan arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun
Tedavi olmak için bekleyen arkadaşlara da Allah sabırlar versin diyorum beklemek çok zor ve yorucu bir süreç.

İnşşallah Allah herkesin yüzünü tez zamanda güldürür tabi benimkinide.

oyyy oyyy oyyy bir kaç gün uzak kaldım kimler gelmiş her ne kadar hoş geldiniz desemde istemiyorum burda olmanızı inşallah allahım tez tamanda meleklerimizi verirde asiciğimde bizleri negatiflerden pozitiflere taşır dimiiiiiii asiiiiiiiii

bizler üzüntüleri atlattık 2.ci 3.cü denemeleri beklerken yeni negatif alan arkadaşlar inanın geçecek biraz zamana ihtiyacınız var çok zor çünki yaşadık inşallah rabbim tekrar o üzüntüleri yaşatmadan bebeklerimizi bizlere verir de burdan sevinçlerimizide paylaşırız

asiiiiii arkadaşım çalışın diyorsun kaydirigubbakcemile çalışıyoruz anacım tedavilere devam ama bak gelmiyor kendiliğinden varmı bir bildiğin yardımcı olsanaaaaaaakaydirigubbakcemile5

hayirlisi olsun canim bakalim ben neler yapicam benim merkez tam sakat galiba hic bakmadilar bile 3. adetine gel dediler ikinciyi oldum 3.yu bekliyorum

insallah guzel gelir canim testin sonucu hakkimizda hayirlisi

evet canim o kadar cok istiyorum ki su hamile listemiz kabarsin
ama yok malesef
canim bi bilsem yolunu ama bizimki erkek infertilesi oldugu icin bir mucize gerek hamile olmam icin tedavi sart yani
calisin dedigim diger kisimdaki arkadaslara yani her an her sey olabilir onlar icin bence

merhaba benide ekle canım 3 aşılama negatif kazımda tüp bebek

hosgeldin canim ama arada kendinden haberdar et bizleri
kizlar liste o kadar kalabalik ki ama gelen giden yok
hayirlisi bakalim
insallah tup bebege gerek kalmadan hamile kalirsin allahin izni ile

selam arkadaşlar saıcım nasılsınnnnn.................inş guzel haberler gelır sırayla...............dua ile.......

yanlış oldu asıcım demıştım...........canım kendıne ıyı bak...........bırbırımıze moral verelım........rabbım herkesın yar ve yardımcısı ols

arkadaşlar 11.de negatif sonuç aldım 13. de mens oldum çok yoğun kanama 3 günde kesildi sizce normal mi

selam arkadaşlar saıcım nasılsınnnnn.................inş guzel haberler gelır sırayla...............dua ile.......

yanlış oldu asıcım demıştım...........canım kendıne ıyı bak...........bırbırımıze moral verelım........rabbım herkesın yar ve yardımcısı ols

selam canim allaha sukur sen nasilsin bakalim bizi yalniz birakmadigin icin tsk ederim sana kucak dolusu sevgiler
insallah tek tek cikariz canim bu sayfadan

arkadaşlar 11.de negatif sonuç aldım 13. de mens oldum çok yoğun kanama 3 günde kesildi sizce normal mi

mrb canim bence normal degil cunku negatif ten sonra hatta daha fazla suruyor benim 1 haftayi gecmisti
agri kesici falanmi icmistin daha olmadi dr una sorsan
gecmis olsun canim

selam canim allaha sukur sen nasilsin bakalim bizi yalniz birakmadigin icin tsk ederim sana kucak dolusu sevgiler
insallah tek tek cikariz canim bu sayfadan

inş..canım rabbım hepımızın gönlüne göre versın.....ben ıyıyım inş mayısta başlamayı düşünüyorum bakalım hayırlısı canım.............

Lütfen benide eklermisin.
6 asilama ---> negatif
8 tüp bebek --> negatif

9.tedavimi Alman hastanesinde düsünüyorum allah kismet ederse haziranda, insallah o zamana kadar kendiligimdenn kalirim ama nerdeeeee delikafadulden

benimde 5 buçuk yıl olmadı dua ile oldu 2 kez tup bebek yapdırdım ama olmadı tum negatıf sonucu alnlar bu duayı okusun yayınlayın internetde lutfen kuranı kerımde meryem suresı 41 gun okunuyo bıtınce 3gun oruç tutuluyo adet gorunce yerıne baskası okusun sonra tekrar sen oku bu dua ile hamile kaldım darısı olmayanlara

Lütfen benide eklermisin.
6 asilama ---> negatif
8 tüp bebek --> negatif

9.tedavimi Alman hastanesinde düsünüyorum allah kismet ederse haziranda, insallah o zamana kadar kendiligimdenn kalirim ama nerdeeeee delikafadulden

canim benim ya
seni tbr ediyorum bizim listenin en anlami uyesi seni ilan ediyorum
durmak yok yola devam
allahim insallah yzuunu guldurur
yarabbim sana guvenmis bu yolda isyan etmemis ve hala bebek icin didinen arkadasimizin yuzunu guldur
:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…