E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
Selam kızlar,
cts.dr.a gittim.İkinci deneme için bu ay uygun değilmişim hala foliküller varmış dolayısı ile bu ay beklemedeyim ben.İnşallah nisanda başlayacağım...hepimiz için hayırlısı.
Bu ayı ben kendimi hırpalamama, farklı konulara yoğunlaşma ayı ilan ettim bende ...
Psikolojimi sağlam tutmam lazım.Allah hepimizin yüzünü hayırlısı ile güldürsün, liste yağ gibi erisin...
SLM HERKESE bende dr gittim...bir çok test yaptırdım genetik testler ...sonuçları bekliyoruz...şimdi daha derin araştırmalara başlandı bakalım hayırlısı...inşallah allah hepimizin yüzünü güldürsün
oyyy oyyy oyyy bir kaç gün uzak kaldım kimler gelmiş her ne kadar hoş geldiniz desemde istemiyorum burda olmanızı inşallah allahım tez tamanda meleklerimizi verirde asiciğimde bizleri negatiflerden pozitiflere taşır dimiiiiiii asiiiiiiiii
bizler üzüntüleri atlattık 2.ci 3.cü denemeleri beklerken yeni negatif alan arkadaşlar inanın geçecek biraz zamana ihtiyacınız var çok zor çünki yaşadık inşallah rabbim tekrar o üzüntüleri yaşatmadan bebeklerimizi bizlere verir de burdan sevinçlerimizide paylaşırız
asiiiiii arkadaşım çalışın diyorsun kaydirigubbakcemile çalışıyoruz anacımtedavilere devam ama bak gelmiyor kendiliğinden varmı bir bildiğin yardımcı olsanaaaaaaakaydirigubbakcemile5
merhaba benide ekle canım 3 aşılama negatif kazımda tüp bebek
selam arkadaşlar saıcım nasılsınnnnn.................inş guzel haberler gelır sırayla...............dua ile.......
yanlış oldu asıcım demıştım...........canım kendıne ıyı bak...........bırbırımıze moral verelım........rabbım herkesın yar ve yardımcısı ols
arkadaşlar 11.de negatif sonuç aldım 13. de mens oldum çok yoğun kanama 3 günde kesildi sizce normal mi
selam canim allaha sukur sen nasilsin bakalim bizi yalniz birakmadigin icin tsk ederim sana kucak dolusu sevgiler
insallah tek tek cikariz canim bu sayfadan
Lütfen benide eklermisin.
6 asilama ---> negatif
8 tüp bebek --> negatif
9.tedavimi Alman hastanesinde düsünüyorum allah kismet ederse haziranda, insallah o zamana kadar kendiligimdenn kalirim ama nerdeeeee delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?