E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
benimde 5 buçuk yıl olmadı dua ile oldu 2 kez tup bebek yapdırdım ama olmadı tum negatıf sonucu alnlar bu duayı okusun yayınlayın internetde lutfen kuranı kerımde meryem suresı 41 gun okunuyo bıtınce 3gun oruç tutuluyo adet gorunce yerıne baskası okusun sonra tekrar sen oku bu dua ile hamile kaldım darısı olmayanlara
asim burdasın gördüm
diğer topikte okudum iki yaramdan biri demişsin
Allah yardımcınız olsun
ikisi birden kapansın inşaallah
benimde 5 buçuk yıl olmadı dua ile oldu 2 kez tup bebek yapdırdım ama olmadı tum negatıf sonucu alnlar bu duayı okusun yayınlayın internetde lutfen kuranı kerımde meryem suresı 41 gun okunuyo bıtınce 3gun oruç tutuluyo adet gorunce yerıne baskası okusun sonra tekrar sen oku bu dua ile hamile kaldım darısı olmayanlara
sagol canim cok tsk ederiz sagsalim kucagina alirsin insallah bebegini
duadan zarar gelmez hemen basliycam allahin izni ile
Lütfen benide eklermisin.
6 asilama ---> negatif
8 tüp bebek --> negatif
9.tedavimi Alman hastanesinde düsünüyorum allah kismet ederse haziranda, insallah o zamana kadar kendiligimdenn kalirim ama nerdeeeee delikafadulden
asi bende varım 2 tüp bebek başarısız3. mayısta olcak eşim mikrotese olcak umarım çıkar canlı sperm zaten bundada çıkmazsa sonsuza kadar kapancak sanırım bu sayfa başka yolu kalmadı yaz benide asi kardeş..........
Bencede canım duadan zarar gelmez bende başlıycam Allahın izniyle:1hug:
Slm kıslar ben bu sayfaya girdiğimde hep tek oluyorum oyüzden kimseyle konuşamıyorum ama sürekli takipteyim ne olup bittiğini okuyorum.
Tedavide olan arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun
Tedavi olmak için bekleyen arkadaşlara da Allah sabırlar versin diyorum beklemek çok zor ve yorucu bir süreç.
İnşşallah Allah herkesin yüzünü tez zamanda güldürür tabi benimkinide.
Lütfen benide eklermisin.
6 asilama ---> negatif
8 tüp bebek --> negatif
9.tedavimi Alman hastanesinde düsünüyorum allah kismet ederse haziranda, insallah o zamana kadar kendiligimdenn kalirim ama nerdeeeee delikafadulden
asi bende varım 2 tüp bebek başarısız3. mayısta olcak eşim mikrotese olcak umarım çıkar canlı sperm zaten bundada çıkmazsa sonsuza kadar kapancak sanırım bu sayfa başka yolu kalmadı yaz benide asi kardeş..........
selam arkadaşlar benimde ilk denemem kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı kendimi topladım ve ikinciye karar verdim. bugün itibariyle uzun protokola başlamış bulunmaktayım allahım hepimize yardımcı olsun.dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum
BU HAYATIN İKİNCİ KANALI YOK MU???çokkk beğendimmmmmm:))): asicim....keşke olsaydı........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?