Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güzel örnekler görmek mutlu ediyor insanı
tedavide olan arkadaşlarımıza dualarımız

Lütfen benide eklermisin.
6 asilama ---> negatif
8 tüp bebek --> negatif

9.tedavimi Alman hastanesinde düsünüyorum allah kismet ederse haziranda, insallah o zamana kadar kendiligimdenn kalirim ama nerdeeeee delikafadulden

ah canım kahramansın sen yaaaaaa
Allah yardımcın olsun

sagol canim cok tsk ederiz sagsalim kucagina alirsin insallah bebegini
duadan zarar gelmez hemen basliycam allahin izni ile

asim burdasın gördüm
diğer topikte okudum iki yaramdan biri demişsin
Allah yardımcınız olsun
ikisi birden kapansın inşaallah

asim burdasın gördüm
diğer topikte okudum iki yaramdan biri demişsin
Allah yardımcınız olsun
ikisi birden kapansın inşaallah

sagol canim benim amin
ben birde ablam evet iki yaram var iki kiz kardesiz ayni dertle ugrasiyoruz allah razi olsun cumlemiz insallah kapansin yaralarimizzzzzz:Saruboceq:

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

ESLIN67 3.tupbebek tedavisinde
AYSE57 5.tupbebek tedavisinde insallah bu sefer yuzumuz gulecek allahim yardim etsin.( 10mart transfer 24mart sonuc)
ESEL83 pazartesi dondurulmuslarla tekrar deneycek insallah yuzu gulecek arkadasimizin bu defa (9mart transfer 21 mart sonuc)
NZMYHN pazArtesi tekrar ignelerine basliyor allahin izni ile insallah bu sefer yuzu gulecek
umudumsun07 07 17 martta ikinci tedavisi icin uzun protokol basladi allahtan hakkinda hayirlisini diliyoruz

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

kizlar dualarimizi sizinle insallah guzel haberler alicaz allahin izni ile
:Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
asi bende varım 2 tüp bebek başarısız3. mayısta olcak eşim mikrotese olcak umarım çıkar canlı sperm zaten bundada çıkmazsa sonsuza kadar kapancak sanırım bu sayfa başka yolu kalmadı yaz benide asi kardeş..........

Canım bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim bide bi sorum olucak okumaya bu niyetlemi başlıyoruz sonundamı niyetimizi dile getiriyoruz yoksa her okuduğumuzdamı farkedermi. çok soru oldu galibaa.s

6 asilama ---> negatif
8 tüp bebek --> negatif

9.tedavimi Alman hastanesinde düsünüyorum allah kismet ederse haziranda, insallah o zamana kadar kendiligimdenn kalirim ama nerdeeeee delikafadulden

Canım gerçekten bende seni tebrik ediyorum
Allah yardımcın olsun inşallah bu son sefer olur yüzünü güldürür artık Rabbim:1hug:

mrb canim allah insallah esinin sifasini verir
ayrica hemen pes etme her zaman ustune git
allahim sana annelik duygusunu yasamani nasip eder insallah

Bencede canım duadan zarar gelmez bende başlıycam Allahın izniyle:1hug:

evet canim insallah allahim dualarimiz kabul eder
birde kenzul ars duasini duymustum ben surekli okunmasi gerekiyormus
bu gullu yasinlerde yaziyor kizlar bilginize

inşallah :) gerçekten çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç umarım herkes mutlu olur sonunda...allah çok sabır versin hepimize

6 asilama ---> negatif
8 tüp bebek --> negatif

çoook yürekten söylüyorum inşallahhh bu son olur ...hayırlısıyla hamile olursun inşallahh...hayat devam ediyor...sen çok önemlisin kendin için ailen için ,eşin için,o nedenle kalmalısın bence

umarım çıkar...ama ilk iki deneme de normal yoldan alınan spermler lemi denediniz? bende de eşimde aynı problem var ilk deneme olmadı tabii...tedaviyle oldu biraz ama bunlarda da morfoloji bozukluğu vardı...çok ii kalitede embriyo oluşmasına rağmen sonradan yok oldular içimde........ama ilk ikisinde deneme yapıldığına göre mikro tese de çıkar ....inşallah yüzünüz gülerek bu sonolur:)):

BU HAYATIN ıKıNCı KANALI YOK MU???çokkk beğendimmmmmm:))): asicim....keşke olsaydı........

selam arkadaşlar benimde ilk denemem kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı kendimi topladım ve ikinciye karar verdim. bugün itibariyle uzun protokola başlamış bulunmaktayım allahım hepimize yardımcı olsun.dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum

Hayırlı olsun canım inşallah bu son olur
Allah yardımcın olsun:1hug:

BU HAYATIN İKİNCİ KANALI YOK MU???çokkk beğendimmmmmm:))): asicim....keşke olsaydı........

evet canim cok komik demidelikafadulden
canim bu arada sorununuzdan biraz bahsedermisin bizde de erkek infertilesi sayi kac sizde

aymes, asi74+, mlkpinar selenulu2009
kıslar ilk defa bu sayfada ben varken başkalarıda var çok mutlu oldum birden hemen yazmak istedim.
Slmlar nasılsınız asicim nasıl gidiyor.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…