E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
selam arkadaşlar benimde ilk denemem kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı kendimi topladım ve ikinciye karar verdim. bugün itibariyle uzun protokola başlamış bulunmaktayım allahım hepimize yardımcı olsun.dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum
aymes, asi74+, mlkpinar selenulu2009
kıslar ilk defa bu sayfada ben varken başkalarıda var çok mutlu oldum birden hemen yazmak istedim.
Slmlar nasılsınız asicim nasıl gidiyor.:1hug:
kızlar yaaa inş. bu sefer yüzüm güler.bu hayatta bu yüzden çok yoruldum allah sabır versin bana
aminn bir gün bende görürmüyümki o hamişler listesinde kendimi çok merak ediyorum.ayrıca çalıştığım için hep netteyim gelişmeleri burdan haber ederim.1 nisANda kontrolüm var benimde bildiğim şimdilik bu kadar
[COLOR="Indigo"]aynen canim hele seninle ilk defa karsilastiik ben de cok sevindim
canim iyi gidiyor bakalim senin nasil gidiyor
sayfaya uygun birseyler yaziyim bari bir dahaki adetime basliyoruz iste 1 ay falan kaldi allahin izni ile ikinci tedaviye
bu sefer hep olumlu dusuncem ama
sizden nbr[/COLOR]
Canım çok iyi düşünmüşsün bencede aklına hep iyi şeyler getir hiç kötü düşünme bende o hatayı çok yaptım hep kötüleri getirdim aklıma hiç iyi düşünmedim sonuçta kötü oldu bidaha başlamaya karar verirsem eğer bende elimden geldiğince hep güzel şeyler düşünücem.
insallah gorucez canim vazgecmek yok allahin izni ile o bebisler bir gun gelicek
birincide mi uzun olmustu canim sizin
evet canim sende bende hep olumsuz dusunduk olumsuz oldu bakalim birde boyle deneyelim neolcak ama bana dr istatistikten bahsetmisti sizden kesin pozitif bekliyorum ama nedense kis aylarinda biraz daha dusuk oluyor en cok baharda yuksek oluyor demistu
dur bakalim simdide buna guveniyorum:Saruboceq:
ewt uzun oldu
bende oko var eşimdede hareketsizlik
ayrıca içim çok tuhaf bi garibim ndense
Banada dr kesin sonuç positive olucak demişti hatta tutmayınca şoktayım nasıl olur böyle şey dedi ama oldu işte.
Bende tam tersi kış aylarında daha iyi olur diye duymuştum:uhm:
ok canim insallah olucak bu sefer hep pozitif ol
bizimi kandiriyor bu dr lar acaba
yada demkki her yerin istatistigi farkli oluyor
hayirlisi canim ya kafam benimde cok karisiyor ya yine olmazsa falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?