Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:1hug:

Onu hiç düşünme aklının ucuna bile getirme
olmazsa diye bi cümle yok Allahında izniyle olucak var
inşallah bu sefer herşey daha güzel olucak canım

amin amin amin canim insallah olucak bu sefer daha yolun basindayiz ama cabuk yorulduk gibime geliyor yada negatifi alali yeni oldugu icin

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

ESLIN67 3.tupbebek tedavisinde
AYSE57 5.tupbebek tedavisinde insallah bu sefer yuzumuz gulecek allahim yardim etsin.( 10mart transfer 24mart sonuc)
ESEL83 pazartesi dondurulmuslarla tekrar deneycek insallah yuzu gulecek arkadasimizin bu defa (9mart transfer 21 mart sonuc)
NZMYHN pazArtesi tekrar ignelerine basliyor allahin izni ile insallah bu sefer yuzu gulecek
umudumsun07 07 17 martta ikinci tedavisi icin uzun protokol basladi allahtan hakkinda hayirlisini diliyoruz

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

kizlar dualarimizi sizinle insallah guzel haberler alicaz allahin izni ile
:Saruboceq:

Hehe sagol canim ya, sevineyimmi durumuma yoksa üzüleyimi valla sasirdim, Ilk baslarda bu kadar sürecegini aklimin ucundan bile gecirmemistim, 6 yil önce ilk tedavimde cok olumluydum tabii biraz cahillikte vardi, simdi bakiyorumda kendime hayret ediyorum.fisfisfis
Son gaz yola devam ediyorum, pes etmek yok allahin izniyle ve inancimizla olacak. Benim iradem ve azimligim insallah herkese örnek olur, bu arada tabii kimsenin basina bu kadar denemelerin gelmesini tavsiye etmem. Tonlarca umutlar yikildi, hayallerimiz elimizin avucundan her seferinde kayboldu, agladik sizladik, ama tekrar ayaga kalktik ve her seferinde devam dedik. Burdaki arkadaslarimizin bir tek misyonu var, oda anne olmak. Oturup biseylerin gelmesini beklemek bana nedense yanlis geliyor, hani büyüklerimiz derlerya otur allahtan iste, tabii istemeliyiz ama oturup beklemeklede olmaz ve acaba allah yolunda yanlismi yapiyorum diye arastirirken bakin neyle karsilastim

Kur’an, sabrı insanın karşılaştığı sorunlar karşısında pasifleşmesi ve bir köşeye çekilip olup bitenin sonucunu beklemesi olarak değil, hayatın zorluklarıyla mücadele ederken direnç göstermesi, dayanıklılık göstermesi şeklinde tanımlar. Yani sabır insanın mücadele alanını terk etmesi değil, mücadelede sebat etmesidir.

mrb canim allah insallah esinin sifasini verir
ayrica hemen pes etme her zaman ustune git
allahim sana annelik duygusunu yasamani nasip eder insallah

canım sağol inşallah allah hepimizin şifasını verir inşallah burda benimle aynı dertteki insanları bulmak inanın çok moral oldu bu derdi yaşamayan bilmiyo.iyiki burası varda paylaşıyoruz sıkıntıları umarım sevinçlerimizide paylaşırız bir gün.canım bizim 8 yıl oldu evleneli 7 yıldır doktor doktor gezdik ne otlar ne ilaçlar.ilk ölü çıkıyodu tamamı keçiboynuzu pekmezi içti eşim 700 000 canlımız çıktı özel labaratuarda 2 milyon çıktı o zaman devlet karşılamıyodu biz paramızı denkleştirene kadar yani 8 ay içinde tekrar başa döndük malesef sıfırdı.2006 da tese yaptırdık o zaman mikroteseden haberimiz yoktu çok sayıda canlı bulundu sekiz tane yüksek kaliteli embriyo oluştu 2si transfer doktor %80 dedi sonuç negatif ikinci tesede nadir sperm bulunduembriyo oluşamadı transfer olmadı yani . artık merkezi değiştirmeye kara verdik bu defa bahçeci dedik artık hakkımızda hayırlısı ne olcaksa olsun bitsin diyorum çok yoruldum artık allah bu deri çeken herkese önce sabır sonra şifa versin hepinizde hoşçakalın

yok ilkindede ikincisendede tese oldu normal tese üçüncüde ancak öğrenebildik mikrotesenin varlığını canlı sayısı çok çıktı dediler ama olmadı allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

canım öncelikle çok geçmiş olsun
sizde neler yaşamışsınız.rabbim hepimizin sabır gücünü artırsın.bu tedavi hem maddi hemde manevi çok zormuşşşşş.......bizde 7 yıllık evliyiz ama sizin gibi hiç umudumuzu kaybetmiyoruz.dua edelim birbirimize

evet canim cok komik demidelikafadulden
canim bu arada sorununuzdan biraz bahsedermisin bizde de erkek infertilesi sayi kac sizde

ilk azospermi çıktı...6 ay kadar tedavi gördü eşim en son mikrotese yapılacaktı ama olmadı ...spermler mikratese ye gerek kalmadan çok az sayıda çıktı ...ilk çıkanlarda problem vardı( hergün iğne oldu bu arada) sonrasında düzelme oldu...hareketlilik anlamında... yumurtalarım toplanırken verdiği örnekte...morfoloji bozukluğu çıktı...embriyolar a kalite olmasına rağmen hemde 10,9,8 hücreli embriyolar verildi 8 embriyo oluştu fakat 5.gün çoğu gitmiş...dr spermlerden kaynaklandığını sööledi

sonuna kadar sana katiliyorum canim hayir dedigin gibi uzulme cunku allahim sana maddi manevi guc verdiki deneyebiliyorsun hadi bu sansin olmasaydi ellerin baglansaydi bunada sukretmeliyiz degilmi canim
mevlam buyuk dualarini kabul eyler insallah birgun

otlara devam et canim sen bence ne varsa onlarda var insallah tekrar azda olsa cikis olur
olmasada dedigin gibi uretim var alaha sukurki mikrotesede cikiyor cogu kisi boyle yaptiriyor canim sen vazgceme ki bir sey sebep olsunda gelsin bebisin allahim kimseyi bu yolda denemesin bugunlerimize sukur isyan yok ama sonumuz aydinlik olur umarim

evet canim dedigim gibi bizimde spermlerde sorun var
banada 2 embriyo a kalite 8 hucreli tarnsfer edildi ama olmadi iste galiba kendini olmeye kodlamis spermlermiyid neydi
olsun saglik olsun mevlam buyuk
kocam benim canimiz sagolsun gerisi kolay denemeye devam
hihoyyyt
birgun sizde bizde dogru spermi bulucaz allahin izni drlarin yardimi ile

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

ESLIN67 3.tupbebek tedavisinde
AYSE57 5.tupbebek tedavisinde insallah bu sefer yuzumuz gulecek allahim yardim etsin.( 10mart transfer 24mart sonuc)
ESEL83 pazartesi dondurulmuslarla tekrar deneycek insallah yuzu gulecek arkadasimizin bu defa (9mart transfer 21 mart sonuc)
NZMYHN pazArtesi tekrar ignelerine basliyor allahin izni ile insallah bu sefer yuzu gulecek
umudumsun07 07 17 martta ikinci tedavisi icin uzun protokol basladi allahtan hakkinda hayirlisini diliyoruz

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

kizlar dualarimizi sizinle insallah guzel haberler alicaz allahin izni ile
:Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
vazgecmeden yola devam diyip yuzu gulenlerin listesi

1.mehay 5 asilama 1 tup bebek negatif dondurulmus tek embriyo ile allahin izni ile HAMILE::CüvCüv:

bu liste birgun dolup tasacak

sağol canım evet çoooooooooook şey yaşadık burda anlatabildiğim belki binde biri örneğin 9 aylık evliyken ilk doktora gittiğimizde doktor varikosele ameliyatına karar verdi sırf testlerine bakarak ultrasonla bakma filan yok tabiki yeni evliyiz maddiyat malum hemen bi bileziği çıkarıp verdim böyle konularda dünyaları versen gözüne görükmüyo.üç gün içinde hemen eşimi ameliyata aldı sonra bir hafta sonra pansumana çağırdı gittik bizde ama yerinde yeller esiyo meğer tayinciymiş gider ayak ne koparsam kardır gibi.küçük yerlerde olunca insan olmuycak şey yok işte.neyse zorda olsa bunları düşünmek istemiyorum unutmak istiyorum ama çok zor. allah kimseyi bu dertlere düşürmesin içinde olanlara teeeeeeez zamanda şifa ve sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin hepimize. duamızı esirgemeyelim birbirimizdenbişey itiraf etmek gerekirse bu aralarçok perişan haldeyim yeniden tedaviye başlama aşamasındayızyaşadığımız terslikler beni çok kötü etkiledi hiç bir şekildeiyisini düşünemiyorum herşeyin kötüsünü düşünüyorum çoook inançlı bi insan olduğum halde kendimi kaybetmek üzereyim.hem kendimin hem eşimin moralini düzgün tutmak zorundayım ama çok zor olmuyo herşeyi mahvediyorum devamlı ağlıyorum önceleri eşim yokken ağlardım hep şimdi gece gündüz gözlerim kan çanağı halinde geziyorum. ne olur arkadaşlarım dualarınızda benide hatırlayın hepinize selam.....

canım valla otsuz günümüz yok keçiboynuzuna hala devam ama artık pekmezinden tiksindi sadece yiyo günde üç beş tane nohut kürünü yeni bitirdik şimdide yeni bişey duyduk birileri faydasını görmüş bi tanıdığımın komşusu.bir inciriortadan ikiye bölüyosun bi tanede zeytinakşamdan zeytinyağının icine koyuyosun sabahları yiyosun karı koca yesende oluyomuş böyle işte ne duysam yapıyorum birde clomifen diye bir ilaç duydum burda bi yerde okudum eşi azospermi olan bir arkadaştı adını hatırlayamadım doktor mikroteseden önce bi ilaç tedavi deneyelim demiş kullanmışlar o ilacı dışarı canlı çıkışı olmuş.başka bildiğiniz benim gözden kaçardığım bi ot mot:)) bişiy varsa söyleyin arkadaşlar takipteyim hepimizin allah yardımcısı olsun

Evet ya cok dogru, bizim is gercektende para isteyen isler. Allaha sükür hala yasimiz genc kari koca calisip biriktirip tedavimizi yapabiliyoruz, allah bize güc verdikce bu yola devam. Yarabbim olmayanlara yardim etsin, yeterki insan istesin, kari koca destegide cok önemli hem maddi hem manevi, tek tarafli olunca cok zor yetisir insan zaten hayat sartlari belli bide bu tedaviler üstüne gelince dahada bi cöküklük yasiyoruz. Manevi olarakta elbette zor ama napalim bizimde hayatimizdaki sinavimiz buymus, bu bütün genc hanimlara gecerli, bebek isteyip olmayanlar lütfen mücadelenize devam, dünyanin bin bir türlü halimiz, sükredelim ve isteyelim insallah bïzlerde sabrimizin mükafatini elbet birgün alacagiz.

ilahi canim guldurdun beni evet inciri duydum bende deniycem bu ay kari koca herkese iyi geliyormus
birde ari sutude iyi diye biliyorum onuda deneyinbi gununde istersen allah yardimciniz olsun

amin canim insallah bir gun alicaz mukafatini:CüvCüv:

asi 74 canım senin tedavi süreci ne alemde ne zaman başlıycaksın nerede yaptıracaksın kusura bakma gözlerim rahatsız bu konudaki bütün msj ları okuyamadım aralarda yasmışsındır belki ama ben göremedim bide kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin anlatırsan sevinirim umarım bir gün burdaki bütün kızlar hamile olurda hamilelik sayfalarında dolaşırız bu sayfada tamamen kapanır böyle bi mucize olsa ama nerde dimi kaydirigubbakcemile5

canim 27 yasindayim 2yili gceti evleneli ben yurt disindayim burda merkezlerde tedavi oluyorum 1 aya kadar basliycam allahin izni ile ikinici mikro tedavisine

slm asicim nasilsin?? son zamanlarda gorusemiyoruz!!
ikinci tedaviye baslayacakmissin çok sevindim simdiden hayirli olsun, insallah sonucuda çok guzel olur canim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…