slm asicim nasilsin?? son zamanlarda gorusemiyoruz!!
ikinci tedaviye baslayacakmissin çok sevindim simdiden hayirli olsun, insallah sonucuda çok guzel olur canim....
kızlar arginmaks yada clomifen kullanıp faydasını gören varmı. bide lucrin varya long protokolde kullanılınca ne kadar gidiyo tek bir kutu yetiyomu2. yada 3. denemede gonal-f mi puregonmu kullanılıyo fiyat açısından merak ettimde ilk defa raporsuz deniycezde almanda inşallah madden çok zorlanmayız hazırlıklı olalımda manevi zaten bozuk bide maddi şoklara uğramayalım dimi :uhm:
canim dr un belirler galiba hangi ilaci alacagina fiyatlari hakkindada bir bilgim yok
keske su trde biraz uygun olsa tup bebek fiyatlari hadi ilaclar pahali 4 5 yerine 1 2 alsalarda insanlara daha cok yardimci olsalar
sagol canim benim napalim durmak yok yola devam dedik
suanda mola verdik tekrar ayaklancaz en kisa surede allahin izniyle
canim senin haberin icin hazirolda bekliyoruz hamis listemizin 2.si olacaksin insallahkaydirigubbakcemile2
çok haklısın canım ama malesef her konuda olduğu gibi bu konudada parayı veren düdüğü çalıyo. işin içine mikrotesede olunca maliyet baya artıyo bide bu durumu düşünüyosun aslında çokta umrumda değilde isterse yüz milyar olsun da tabi istediğin zaman deniyemiyosun onun sıkıntısı oluyo neyse sizin oralarda dahamı ucuz oluyo oranlar ne türkiyeye göre dahamı yüksek şansın inşallah öyledir değilsede inşallah buraya gelmen nasip olur burdada iyi oranlar sanırım hoş dış ülkelerdeki oranları bilmiyozya neyse herkese hoş sohbetler hayırlı haberler
insallah canim, zaten halayin basi benim:teytey:
senin dondurulmus yoktu dimi??
canim diger ulkeleri bilmiyorum ama belcika ve farnsada 4 deneme ucretsiz
oranlarda ayni tr gibi merkezden merkeze degisiyor
tabiki maliyet onemli canim az para degilki merkez yakindaysa 5 6 bin tl cikiyor trde allah yardimcilari olsun
ben hakkim var daha 3 tane olmadi 1 2 tane daha denerim burda olmadi tr yolu gorunur bizede
allahim o gunlere koymaz insallah
amiiiiiiiiiin canım inşallah allah hepimizin muradını versin bu dertten hayırlısıyla kurtarsın. canım bişey sorcam ben sana diğer topikleride takip ediyomusun yani okuduğuma göre sende erkek interfilitesi bizde azosperm bitkisel ilaç var bitane aslında ilaç da denemez gıda takviyesi kapsül tarım bakanlığından onaylı yazıyo gerçi isim yazdığın zaman sende bilgilerini görebilirsin ilacın.faydasını görenler var mikrotese yapılacakken bu ilacı kullanıyo ve hiç değilse ameliyatsız tüp bebek yapılıyo ve şu an hamile arkadaş. ben bugün sipariş verdim baktım yan etkisi yok diyo fiyatıda uygun sertifikalı bi ürün denemkte yarar var diye düşünüyorum ilgilenirsen bildir canım burdan hepinize aciiiiiil şifa arkadaşlar ayriyeten bizim başlıycamız merkez bize çok uzak tüm masrafları bir araya koyunca inan bahsettiğin miktarın iki katına yaklaşcak ama değer napalım nasip böyle
amiiiiiiiiiin canım inşallah allah hepimizin muradını versin bu dertten hayırlısıyla kurtarsın. canım bişey sorcam ben sana diğer topikleride takip ediyomusun yani okuduğuma göre sende erkek interfilitesi bizde azosperm bitkisel ilaç var bitane aslında ilaç da denemez gıda takviyesi kapsül tarım bakanlığından onaylı yazıyo gerçi isim yazdığın zaman sende bilgilerini görebilirsin ilacın.faydasını görenler var mikrotese yapılacakken bu ilacı kullanıyo ve hiç değilse ameliyatsız tüp bebek yapılıyo ve şu an hamile arkadaş. ben bugün sipariş verdim baktım yan etkisi yok diyo fiyatıda uygun sertifikalı bi ürün denemkte yarar var diye düşünüyorum ilgilenirsen bildir canım burdan hepinize aciiiiiil şifa arkadaşlar ayriyeten bizim başlıycamız merkez bize çok uzak tüm masrafları bir araya koyunca inan bahsettiğin miktarın iki katına yaklaşcak ama değer napalım nasip böyle
canim diger ulkeleri bilmiyorum ama belcika ve farnsada 4 deneme ucretsiz
oranlarda ayni tr gibi merkezden merkeze degisiyor
tabiki maliyet onemli canim az para degilki merkez yakindaysa 5 6 bin tl cikiyor trde allah yardimcilari olsun
ben hakkim var daha 3 tane olmadi 1 2 tane daha denerim burda olmadi tr yolu gorunur bizede
allahim o gunlere koymaz insallah
yoktu canim sevindim cok yumurta oldu diye bosu bosuna hiperstimilasyon oldum anliycagin
hicbiri ilerlemedi gelisemedi ve cop keske olsaydi ama nasip
olsun canim herseyde bi hayir vardir, insallah bu sefer sansin yaver giderde hamile kalirsin...
asicim seni duzeltecem belçikda 6denemeyi karsiliyo sigorta bu yonden sansliyiz
ustelik dondurulmuslar sayilmiyo yani mesela bu benim 5.transferim ama sigortaya gore ben daha 2deneme yaptim ve 4deneme daha hakkim var rabbim bu 4denemeye birakmadan yavrumu bana verir insallah...
fransyai bilemem ama burda once clomen tarzi bi ilac kullanman gerekiyo en az 6ay kullanacaksin eger basarisiz olursa ancak o zaman asilama yapabiliyosun ve en az 3(veya 4 tam bilemiyorum) asilama yapmaliyizki tupbebege baslayabilelim...bunlarda nerden baksam 2yilini aliyo... ben asilama iznini alabilmek için nerdeyse7-8ay bekledim ama tup bebek için 1ay bile beklemedim...
Keşke bizim burdada ücretsiz olsa:çok üzgünüm:
ben ilk deneme için 6 milyar harcadım
2.ciyi yapmak için bi okadar daha lazım:çok üzgünüm:
şimdi kara kara nasıl bılucam diye düşünüyorum
yokki okadar para doktorla bi görüşüp indirim istiycem
inşallah kabul eder.
Sen bu konuda şanslısın canım:1hug:
asicim ilacın(gıda takviyesi) ismini verebilir misin?yardımcı olursan çok sevinirim
arkadaşlar kusura bakmayın başka topikteydim bizde azosperm var ben o topikteydim akşama kadar burayı kaçırmışım ilacın adı sepe natural diye girin googleye firmanın adı bu ilacın adı tribulus terrestris kendinizde bakın bi ben denemek istedim belki olur faydası fiyatıda 28 kargoyla filan 34 uygunda yani zaten ilaç değil gıda takviyesi diye geçiyo ben bugün sipariş verdim iki gün içinde gelirmiş umarım iyi sonuç alır deneyen herkes
sagol cnim tsk ederiz yarasin insallah esinedecokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?