- Konu Sahibi EU2
-
arkadaşlar kusura bakmayın başka topikteydim bizde azosperm var ben o topikteydim akşama kadar burayı kaçırmışım ilacın adı sepe natural diye girin googleye firmanın adı bu ilacın adı tribulus terrestris kendinizde bakın bi ben denemek istedim belki olur faydası fiyatıda 28 kargoyla filan 34 uygunda yani zaten ilaç değil gıda takviyesi diye geçiyo ben bugün sipariş verdim iki gün içinde gelirmiş umarım iyi sonuç alır deneyen herkes
microda 8 ay sonra gününmde adet oldum
inş düzelmiştir artık
çok teşekkürediyorum:)inşallah faydası olur
asi benide ekle 1.negatif sonuç 2.deneme inşallh mayıs sonunda.
kızlar merhabab allahım inş hepimizi yavrularımıza kavuştursun bende 1.tüp bebek denemem negatif sonuçlandı merkezimden hiç memnun kalmadım merkez araştırıyorum tabii bu arada birde maddi olarak toparlanmam gerekiyor benide listeye ekler misiniz kızlr sizler birden fazla deneme yatığınz için bilirsiniz sizden histereskopi yapılanlar oldumu bana merkez sorun bulamadıklarını ve histereskopi yapacaklarını söylediler maliyeti 2000 dediler bana çok fazla geldi bu konuda yardımcı olur musunuz yaptıran varsa kaça yaptırdı ve merkezinden memnun olanlar lütfen yardım edin
kızlar merhabab allahım inş hepimizi yavrularımıza kavuştursun bende 1.tüp bebek denemem negatif sonuçlandı merkezimden hiç memnun kalmadım merkez araştırıyorum tabii bu arada birde maddi olarak toparlanmam gerekiyor benide listeye ekler misiniz kızlr sizler birden fazla deneme yatığınz için bilirsiniz sizden histereskopi yapılanlar oldumu bana merkez sorun bulamadıklarını ve histereskopi yapacaklarını söylediler maliyeti 2000 dediler bana çok fazla geldi bu konuda yardımcı olur musunuz yaptıran varsa kaça yaptırdı ve merkezinden memnun olanlar lütfen yardım edin
SLM HERKESE bende dr gittim...bir çok test yaptırdım genetik testler ...sonuçları bekliyoruz...şimdi daha derin araştırmalara başlandı bakalım hayırlısı...inşallah allah hepimizin yüzünü güldürsün
mrb selenulu2009 ben de genetik ve bir çok test yaptırdım.sonuç bekliyorum biliyomusun?inşallah hakkımızda hayırlısı olur...
insallah sonucun guzel gelir canim
asicim 2.mikroenjeksiyonumdan kalan tek embriyo transfer edilmişti bugun test günüydü ve sonuç yine kocaman bi sıfırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr moralim çok bozuk hiçbişey yapasım gelmiyooooo
asicim sen ne durumdasın cnm tedavi falan devammı kaç kere tedavi oldun bu arada sen nerde oturuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?