Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok teşekkürediyorum:)inşallah faydası olur

microda 8 ay sonra gününmde adet oldum
inş düzelmiştir artık

microda 8 ay sonra gününmde adet oldum
inş düzelmiştir artık

Tebrikler canım senin adına sevindim
benimde ilk adetim pazartesiye geliyo bakalım zamanında gelicekmi
bende sabırsızlıkla onu bekliyorum yoksa şaşıcakmı:uhm:

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

ESLIN67 3.tupbebek tedavisinde
AYSE57 5.tupbebek tedavisinde insallah bu sefer yuzumuz gulecek allahim yardim etsin.( 10mart transfer 24mart sonuc)
ESEL83 pazartesi dondurulmuslarla tekrar deneycek insallah yuzu gulecek arkadasimizin bu defa (9mart transfer 21 mart sonuc)
NZMYHN pazArtesi tekrar ignelerine basliyor allahin izni ile insallah bu sefer yuzu gulecek
umudumsun07 07 17 martta ikinci tedavisi icin uzun protokol basladi allahtan hakkinda hayirlisini diliyoruz

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

kizlar dualarimizi sizinle insallah guzel haberler alicaz allahin izni ile
:Saruboceq:

vazgecmeden yola devam diyip yuzu gulenlerin listesi

1.mehay 5 asilama 1 tup bebek negatif dondurulmus tek embriyo ile allahin izni ile HAMILE::CüvCüv:

bu liste birgun dolup tasacak

kızlar merhabab allahım inş hepimizi yavrularımıza kavuştursun bende 1.tüp bebek denemem negatif sonuçlandı merkezimden hiç memnun kalmadım merkez araştırıyorum tabii bu arada birde maddi olarak toparlanmam gerekiyor benide listeye ekler misiniz kızlr sizler birden fazla deneme yatığınz için bilirsiniz sizden histereskopi yapılanlar oldumu bana merkez sorun bulamadıklarını ve histereskopi yapacaklarını söylediler maliyeti 2000 dediler bana çok fazla geldi bu konuda yardımcı olur musunuz yaptıran varsa kaça yaptırdı ve merkezinden memnun olanlar lütfen yardım edin

mrb canim uzulerek sanada aramiza hosgeldin diyorum
senide ekliyorum
insallah bir daha denemeye gerek kalmadan allahim bebisini sana gonderir
benim bu konuda bir fikrim yok ama bilen arkadaslar yazacaktir canim gorusmek uzere

manolya41 arkadaşım benim 3 aşılama 1 tüp bebek negatif sonuçlandı.dr um dokuz eylülde eğer istiyosan histereskopi yapalım.ama şart değil ,yaparsak da senin durumun için iyi olabilir dedi.ama genel uygulamada histereskopi 2. yada 3. başarısız tüp bebek sonrasında yapılır dedi.ben bu durumda gereksiz bi girişim olarak gördüm ve yaptırmamaya karar verdim.bunun yerine bu sitedeki bazı dlardan öğrendiği bu şekilde nedeni bilinmeyen infertilitelerde yapılması uygun olan bağışıklama,genetik ve pıhtılaşma ile ilgili tahlillerin bana yapılmasını istedim.dr um önce biraz kızdı ama ve bunu da gerksiz olduğunu bu tetkiklerin ancak 2 3 negatif tüp denemesi olan ya da düşük geçiren hastalara yapıldığını söyledi.fakat yine de istedi.şimdi bu tetkiklerin çıkmasını bekliyoruz.karar senin tabi..öptüm

mrb selenulu2009 ben de genetik ve bir çok test yaptırdım.sonuç bekliyorum biliyomusun?inşallah hakkımızda hayırlısı olur...

asicim 2.mikroenjeksiyonumdan kalan tek embriyo transfer edilmişti bugun test günüydü ve sonuç yine kocaman bi sıfırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr moralim çok bozuk hiçbişey yapasım gelmiyooooo

asicim 2.mikroenjeksiyonumdan kalan tek embriyo transfer edilmişti bugun test günüydü ve sonuç yine kocaman bi sıfırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr moralim çok bozuk hiçbişey yapasım gelmiyooooo

canim benim inanki cok uzuldum yaaaaaaa
ama olsun ne diyebilirzki demekki mevlam boyle istedi:Saruboceq:
demekki senin icin var bundada bir hayir
elbet uzuleceksin ama insallah cabuk toparlanirsin sonrda dogal yoldan gelir beisin

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

ESLIN67 3.tupbebek tedavisinde
AYSE57 5.tupbebek tedavisinde insallah bu sefer yuzumuz gulecek allahim yardim etsin.( 10mart transfer 24mart sonuc)
ESEL83 pazartesi dondurulmuslarla tekrar deneycek insallah yuzu gulecek arkadasimizin bu defa (9mart transfer 21 mart sonuc)malesef negatif:1no2:
NZMYHN pazArtesi tekrar ignelerine basliyor allahin izni ile insallah bu sefer yuzu gulecek
umudumsun07 07 17 martta ikinci tedavisi icin uzun protokol basladi allahtan hakkinda hayirlisini diliyoruz

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

kizlar dualarimizi sizinle insallah guzel haberler alicaz allahin izni ile
:Saruboceq:

asicim sen ne durumdasın cnm tedavi falan devammı kaç kere tedavi oldun bu arada sen nerde oturuyosun

asicim sen ne durumdasın cnm tedavi falan devammı kaç kere tedavi oldun bu arada sen nerde oturuyosun

bir kere mikro yaptik sonuc negatif bir mayista galiba ikinci tedaviye basliycam hayirlisi bakalim
ben yurtdisinda kaliyorum

selam arkadaşlar...............eselcım çok geçmış ols inş bebışın kemdılığınden gelır......tedavı olan arkadaşlar rabbım inş bebişlerınızı yollar.........inş guzel haberlerınız gelır.........asıcım nasılsın......kendıne ıy bak........dua ile kalın dostlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…