- Konu Sahibi EU2
-
slm arkadaslar bende bır hafta önce negatıf sonuc aldım 3 asılama 1 gebelık ama düşükle sonuclandı ve mikro ve negatif allah hepimizin yardımcısı olsun
slm, kizlar ben galiba yine bi negatif almak uzereyim, dun gece idrar testi yaptim negatif çikti
mrb selenulu2009 ben de genetik ve bir çok test yaptırdım.sonuç bekliyorum biliyomusun?inşallah hakkımızda hayırlısı olur...
asicim 2.mikroenjeksiyonumdan kalan tek embriyo transfer edilmişti bugun test günüydü ve sonuç yine kocaman bi sıfırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr moralim çok bozuk hiçbişey yapasım gelmiyooooo
canım üzülme ne olur idrar testi sonuçta % 100 sonuç vermiyoki idrarda çıkıp hamile olmayanlarda oluyo idrarda çıkmayıp hamile olanlarda en güvenilir tabiki kan testi merakını anlıyorum inan yerinde olsan bende aynısını yaparım idrar testi yani. ama zaten birde şu konu varki zaten tüp bebek konusunda en başında biliyoruz % 100 değildir tutma şansı bu nedenle her iki durumada hazırlanmak gerekiyo aslında en güzeli unutmaya çalışmak transfer olduğunu yoksa zaman geçmek bilmiyo. rabbim inşallah salı günü elinde test sonucuyla ağlamayı nasip etsin ama bu defa sevinçten böyle güzel bir test sonucunu alıpta ağlamamak mükünmü ahh ahh allah hepimize göstersin böyle günleri ama önce bu günlere daha yakın olan sana ve nevroya nasip etsin
slm arkadaslar bende bır hafta önce negatıf sonuc aldım 3 asılama 1 gebelık ama düşükle sonuclandı ve mikro ve negatif allah hepimizin yardımcısı olsun
slm, kizlar ben galiba yine bi negatif almak uzereyim, dun gece idrar testi yaptim negatif çikti
kızlar benide alın aranıza bugün negatif sonucumu aldım..
1.deneme pozitifti 27 haftalık erken doğum oldu.
2.deneme negatif.
3.deneme kısmet artık ne zaman olur bilemicem :)
dış gebelik sonucu 1 tüpüm yok 2005 ten bu yana kendiliğinden olmadı.eşimde hiç bi problem yok + bende kan pıhtılaşması varmış iş işten geçtikten sonra genetik testle öğrendik yani bebeğim yoğun bakımda yaşamını kaybekttikten sonra kader.
kizlar listemiz cok kabardi insallah burdan hamile kosesine gecis olur
evet ya bende bakıyorum bazen listeye.o kadar çok olmuşuz ki.azalalım çabuk çabuk buradan artık.inşallah yakında pozitif sonuç alanların listesini kurarsında hepimiz orada yavaş yavaş yerlerimizi almaya başlarız inşallah canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selam benide eklermisiniz 3 tüp bebek denemesi 1. negatif, 2.pozitif düşükle sonuçlandı ,3. negatif, 4.ye haziranda başlayacağız teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?