Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm arkadaslar bende bır hafta önce negatıf sonuc aldım 3 asılama 1 gebelık ama düşükle sonuclandı ve mikro ve negatif allah hepimizin yardımcısı olsun

çok geçmış ols canım..........inş kendılığınden gelır bebişin.......

slm arkadaslar bende bır hafta önce negatıf sonuc aldım 3 asılama 1 gebelık ama düşükle sonuclandı ve mikro ve negatif allah hepimizin yardımcısı olsun

amin canım bir gün pozitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiif diye bağırmayıda evladımı bugün kucağıma aldım demeyide nasup eder rabbim hepimizin allah yardımcısı olsun............
çok geçmiş olsun canım ayriyeten napalım bizede obebişlere zor kavuşma yolu düşmüş sabırlar hepimize......

esel83 üzüldüm arkadaşım
ne diyeyim başka zaten mayaya gidiyormuşsunuz hayırlı olsun

slm, kizlar ben galiba yine bi negatif almak uzereyim, dun gece idrar testi yaptim negatif çikti

slm, kizlar ben galiba yine bi negatif almak uzereyim, dun gece idrar testi yaptim negatif çikti

canım üzülme ne olur idrar testi sonuçta % 100 sonuç vermiyoki idrarda çıkıp hamile olmayanlarda oluyo idrarda çıkmayıp hamile olanlarda en güvenilir tabiki kan testi merakını anlıyorum inan yerinde olsan bende aynısını yaparım idrar testi yani. ama zaten birde şu konu varki zaten tüp bebek konusunda en başında biliyoruz % 100 değildir tutma şansı bu nedenle her iki durumada hazırlanmak gerekiyo aslında en güzeli unutmaya çalışmak transfer olduğunu yoksa zaman geçmek bilmiyo. rabbim inşallah salı günü elinde test sonucuyla ağlamayı nasip etsin ama bu defa sevinçten böyle güzel bir test sonucunu alıpta ağlamamak mükünmü ahh ahh allah hepimize göstersin böyle günleri ama önce bu günlere daha yakın olan sana ve nevroya nasip etsin

mrb selenulu2009 ben de genetik ve bir çok test yaptırdım.sonuç bekliyorum biliyomusun?inşallah hakkımızda hayırlısı olur...

inşallah çok ii sonuçlar alırız benim 2.denemem olacak inşallah bu son olur ...bu sefer histereskopi de yaptırıcam ben dr söyledi...tedaviye yakın zamanda yapılması...eğer ki polipler gibi şeyler varsa onların temizlenmesi sonucunda oluşan yaralar tutunmayı kolaylaştırıyor muş...gerçi bende şimdilik bişey yok gibi ama bilmiyorum ....umarım herşeyin hayırlısı olur ...yaşayan bilir ancak...allahım isteyen herkese yardım etsin...

asicim 2.mikroenjeksiyonumdan kalan tek embriyo transfer edilmişti bugun test günüydü ve sonuç yine kocaman bi sıfırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr moralim çok bozuk hiçbişey yapasım gelmiyooooo

canım kendine çok dikkat et....durumunu anlayabiliyoruz...burdaki arkadaşlar hepimiz...inan bende çok zor atlattım...daha 1 ay olmadı bile olumsuz sonuç almam...toparlamaya çlışıyorum kendimi hala...olsun herşer de bir hayır vardır...moralini bozma....inşallah allahım seni en kısa zamanda hayırlı haberlerle sevindrsin...

arkadaşlar bir de şu gerçek var ki ...herşey çok ii ilerlese ...embriyolar a kalite de olsa bile...yine tutunma şansı % 50-55 lerde o nedenle gerçekten bu duruma çok iyi hazırlanmak gerekiyo....

mrb canim hosgeldin diyorum uzulerek aramiza senide keliyorum kendinden biraz daha bahsedersen seviniriz neden ne yani sorun
insallah birgun hepimizin yuzu guler

kızlar benide alın aranıza bugün negatif sonucumu aldım..

1.deneme pozitifti 27 haftalık erken doğum oldu.

2.deneme negatif.

3.deneme kısmet artık ne zaman olur bilemicem :)

dış gebelik sonucu 1 tüpüm yok 2005 ten bu yana kendiliğinden olmadı.eşimde hiç bi problem yok + bende kan pıhtılaşması varmış iş işten geçtikten sonra genetik testle öğrendik yani bebeğim yoğun bakımda yaşamını kaybekttikten sonra kader.

canim benim cok gecmis olsun
ayrica negatif icinde gecmis olsun insallah bir dahaki denemende yuzun guler

kizlar listemiz cok kabardi insallah burdan hamile kosesine gecis olur

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

ESLIN67 3.tupbebek tedavisinde
AYSE57 5.tupbebek tedavisinde insallah bu sefer yuzumuz gulecek allahim yardim etsin.( 10mart transfer 24mart sonuc)
ESEL83 pazartesi dondurulmuslarla tekrar deneycek insallah yuzu gulecek arkadasimizin bu defa (9mart transfer 21 mart sonuc)malesef negatif:1no2:
NZMYHN pazArtesi tekrar ignelerine basliyor allahin izni ile insallah bu sefer yuzu gulecek
umudumsun07 07 17 martta ikinci tedavisi icin uzun protokol basladi allahtan hakkinda hayirlisini diliyoruz

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

kizlar dualarimizi sizinle insallah guzel haberler alicaz allahin izni ile
:Saruboceq:

teşekkür ederim asi74 ben şuan düşünmüyorum başka arkadaşların pozitif haberlerini alınca çok seviniyorum bi şeyi farkkettim kendimde ben başkalarının mutluluğuyla mutlu oluyorum sanki enteresan :)

sen tedavidemisin geçmişi okumadım ama inşallah herkesin hakkında hayırlısı olur.

selam benide eklermisiniz 3 tüp bebek denemesi 1. negatif, 2.pozitif düşükle sonuçlandı ,3. negatif, 4.ye haziranda başlayacağız teşekkürler

kizlar listemiz cok kabardi insallah burdan hamile kosesine gecis olur

evet ya bende bakıyorum bazen listeye.o kadar çok olmuşuz ki.azalalım çabuk çabuk buradan artık.inşallah yakında pozitif sonuç alanların listesini kurarsında hepimiz orada yavaş yavaş yerlerimizi almaya başlarız inşallah canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canim o listemiz var ama bir kisi oda mehay arkadasimiz insallah cogalacak

selam benide eklermisiniz 3 tüp bebek denemesi 1. negatif, 2.pozitif düşükle sonuçlandı ,3. negatif, 4.ye haziranda başlayacağız teşekkürler

insallah bir dahaki denemende hayirli sonuclar alirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…