Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

ESLIN67 3.tupbebek tedavisinde
AYSE57 5.tupbebek tedavisinde insallah bu sefer yuzumuz gulecek allahim yardim etsin.( 10mart transfer 24mart sonuc)malesef negatif
ESEL83 pazartesi dondurulmuslarla tekrar deneycek insallah yuzu gulecek arkadasimizin bu defa (9mart transfer 21 mart sonuc)malesef negatif:1no2:
NZMYHN pazArtesi tekrar ignelerine basliyor allahin izni ile insallah bu sefer yuzu gulecek
umudumsun07 07 17 martta ikinci tedavisi icin uzun protokol basladi allahtan hakkinda hayirlisini diliyoruz

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

kizlar dualarimizi sizinle insallah guzel haberler alicaz allahin izni ile
:Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
vazgecmeden yola devam diyip yuzu gulenlerin listesi

1.mehay 5 asilama 1 tup bebek negatif dondurulmus tek embriyo ile allahin izni ile HAMILE::CüvCüv:

bu liste birgun dolup tasacak

canim o listemiz var ama bir kisi oda mehay arkadasimiz insallah cogalacak

canım ben bu listemizi biliyorum ve mehay adına çok çok seviniyorum ammmaa biliyorum hayal ama ben istiyorumki bu sayfa tamamen ve birdaha asla açılmamak üzere kapansın.rabbim isteyen herkezin ilk denemesinde yüzünü güldürsün.kucağını bebişlerle doldursun.böyle üzücü bir konuyla değil bebişlerimizin haberleriyle dolduralım bütün sayfaları..... nasıl güzel bir hayal di mi.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

senin hayalin icin bol bol dua edicem canim simdi anladim cok haklisin
keske keske keske kapansa bu sayfa

kizlar 10 gun sonra yine adet oluyorum sizdede boyle olmusmuydu tedaviden sonra yani adetim biteli 5 gun oluyor tekrar hastalandim

canım ayşem üzülme bitanem zamanı gelmemiş hayırlısıyla toparlanıp hamile kalıcaksın inşş..RABBıMDEN diliyorumm..

benim sonuc yine negatif

canim benim cok ama cok uzuldum
bu sefer kesin demistim ama dedigim gibi allahim saglik versin daha bir suru embriyon var onlarla sonuna kadar dene canim
zamani gelmemis demekki

dene dene nereye kadar canim!!
simdilik ara veriyorum, bi kac ay kendime gelmek istiyorum en azindan moralimi toparlayana kadar, kendime ugras bulacam, ehliyetim yarim bekliyo onu almak istiyorum, sonrada belki is ararim bilmiyorum su an aklim durmus gibi....
toparlamam lazimmmmmm
optum canim

cok haklisin canim ilk basta bende oyle vazgecmistim
ama caresizlik o kadar zorki biraz zaman gecince umut ediyoruz geri hayal ediyoruz
hayallerimizin pesine dusup kosuyoruz
dinlen canim bunyen dinlesin bi kac ay

mrb tşekkür ederim ben 3 senelık evlılıgımde 3 asılama yaptırdım 1. de hamıle kaldım ama kalp atıslarını duyamadan bıttı malesefkurtaj oldum bu arada tüplerim tıkanmıs dr bılemedı baska bır dr buldu sorunu ama gec kalmıstık artık ve tuplerımden bırı alındı dıgerı ıse kapalı.mıkroenjeksıyon denedık ayın ikisinde transfer yapıldı ama malesef negatıf cok ümıtlenmıstım ve yıkıldım resmen tabıkı rabbım cok buyuk elbet bırgün bızlerınde yuzu gulecek allah ın ıznıyle sımdı calısma zamanı bıan evvel tekrar para bırıktırıp yıne deneyecegım.allah hepımızın yar ve yardımcısı olsun.hayırlı aksamlar

canım rabbım yardımcın ols............tum isteyenlere hayırlı evlatlar versın inşşşşşşşşşş

Canım bende bu sefer çok umutluydum
ama kısmet değilmiş işte valla açıkçası bencede biraz ara ver
hepsinin çok sık denedin biraz kendini dinle
vucudunda kendini toplamış olur sende biran önce toparlanırsın inşallah
bunun için elimizden gelen desteği bizde vericez tabiki sana
herzaman yanındayız şimdi taze olduğu için herşey çok zor gözüküyor
ama ama inşallah zamanla toparlanıcaksın canım:teselli:

kizlar 10 gun sonra yine adet oluyorum sizdede boyle olmusmuydu tedaviden sonra yani adetim biteli 5 gun oluyor tekrar hastalandim

Canım benimde adet dengem bozuldu 5 gün oldu geçeli hala tık yok belirtiler var ama kendi gelemiyo bi türlü bekliyorum bakalım ne zaman teşrif edicek

Mrb canım hoşgeldin hiç merak etme bigün bizimde çocuğumuz olucak bizde çocuklarımızla ilgili konuşucaz burda hepimiz bunun için uğraşıyoruz hiç kendini üzme zamanı geldiğinde Allah hepimize anne olmayı nasip edicektir. Bende şu an çalışıp para biriktirme aşamasındayım biriktirip 2. tüp bebeğe başlıycam Allahında izniyle.:1hug:

günaydın
topiğimiz halaylarla canlansın inş. tez zamanda

asicim bazı arkadaşlar üstüsre adet olmuşlardı tüpten sonra hatırlıyorum
biraz sabırlı olmak lazım
bizim bünyeler hassas mı ne
hemen düzen bozuldu

yaa arkadaşlar ben ağlıyamıyorum bile artık tuhaf bişi oldum çıktım içimde hiç bi umut kalmadı ne inancım ne hayallerim alıp başımı gidesim geliyor terk etmek geliyor bu dünyayı...dünyanın sonumu bu değil elbet ama içimdeki kocaman boşluğu hiç bişi doldurmuyor ölen bebeğimemi yanayım,boş yere verdiğim çabayamı,hayallerimemi benim için üzülen ailememi,eşimemi güçlü gözükmek rol yapmak ne kadar zor kimseye söyleyemiyorum içimdeki yalnızlığı...

şükretmek için çok sebebim var ailem iyi eşim iyi eşimin ailesi iyi herkes bana iyi ama bu bendeki kocaman boşluk gittikçe büyüyor boğazım düğümleniyor ama ağlayamıyorum.bıktım artık.

şerifecim kaybına çok üzüldüm canım
Rabbim sana yeni melekler yollasın inş.
ne olursa olsun üzüntüleri hazmetmek zaman alıyor
bence fazla rol yapma kimseye bilsinler gerçekten durumunu paylaş eşinle mutlaka paylaş
paylaşmazsan nasıl azaltırsın yükünü
şerifecim "sabır sıkıntılara karşı ilk anda gösterilendir" (hadis-i şerif)
sen zaten kabullenmişsin ilk anı belliki Rabbimize sarılarak geçirmişsin
yine sarıl O kimsesizlerin kimsesi değil mi?
dertleş O'nunla yalnız değilsin sadece taze bir yaran var
sana dünyanın sonundaymış gibi hissettiren
güçlü olmalısın canım benim
yeni gelecek yavrun için

asicim bazı arkadaşlar üstüsre adet olmuşlardı tüpten sonra hatırlıyorum
biraz sabırlı olmak lazım
bizim bünyeler hassas mı ne
hemen düzen bozuldu

evet canim ya biliyorsun benimki zaten asiri hassa hemen kusuyor tepki veriyor tepkiye devam valla herseymi anormal olur tovbe tovbe bakalim hayirlisi ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…